Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau včera jsem se vrátil z Novalje a super, tahl jsem sebou i kola, ale v těch 36 stupních to šlo jen velmi opatrně:D Jinak sedmička se nenechala zahanbit, cestu sfoukla jak malina, až na spodní kryt motoru, ten jsem pomale ztrácel na dálnici, soukmenovci ze slovenska na mě mávali, tak jsem zastavil a prej ze mě něco lítá, tak jsem trochu ztuhnul a juknul pod auto, ale byla to jen ta skelná vata pro odhlučnění a plast pomalu odkapával jak se táhl po asfaltu ve 130 ;)Pak jsem ho někde ztratil půlku a byl pokoj. Kdyby jste chtěl někdo tip na ubytování můžu poskytnout kontakt na super apartmán za super cenu 350m od moře.

Odesláno

Jo u moře se dá sehnat taky, ale cena je jiná. Rozdíl za apartmán u moře a trochu dál je cca 10€ na osobu a den!!! A to těch pár kroků si myslím že se ujít dá i dětma. Já platil 15€ s klimou za osobu, ale jak jsem psal cca 350m od moře. :papa

Odesláno

PaloLM = ti ides na Pag ? Hovori sa mu \"chorvatska ibiza\" tj taky disko ostrov :)

Odesláno
PaloLM = ti ides na Pag ? Hovori sa mu \"chorvatska ibiza\" tj taky disko ostrov :)

hej,idem, už po tretí mkrát a furt sa mi tam páči, ticho, kľud teplé more na moje kĺby:-D
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Minulý týždeň som sa vrátil z Pagu, konkrétne z Mandre, bolo super, počasie aj teplo aj trocha dažda, cesta bola dobrá, nič sa neprihodilo, prešiel som cca 2350 km, pežotík šlapal tak ako sa patrí, priemerná rýchlosť 88 km/h, spotreba 4,8 l aj klímou, čo si myslím že je výrorná spotreba, boli sme v aute dvaja + batožina. Takže spokojnosť s dovolenkou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...