PaloLM Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 čaute kolegovci, nejde niekto koncom augusta na ostrov Pag? Citovat
koblih69 Odesláno 14. červenec 2012 Odesláno 14. červenec 2012 Byl jsem tam loni, pěkná dovolená. Citovat
Kupca Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 Čau včera jsem se vrátil z Novalje a super, tahl jsem sebou i kola, ale v těch 36 stupních to šlo jen velmi opatrně Jinak sedmička se nenechala zahanbit, cestu sfoukla jak malina, až na spodní kryt motoru, ten jsem pomale ztrácel na dálnici, soukmenovci ze slovenska na mě mávali, tak jsem zastavil a prej ze mě něco lítá, tak jsem trochu ztuhnul a juknul pod auto, ale byla to jen ta skelná vata pro odhlučnění a plast pomalu odkapával jak se táhl po asfaltu ve 130 ;)Pak jsem ho někde ztratil půlku a byl pokoj. Kdyby jste chtěl někdo tip na ubytování můžu poskytnout kontakt na super apartmán za super cenu 350m od moře. Citovat
Hadra Odesláno 15. červenec 2012 Odesláno 15. červenec 2012 A jsou v Novalje i blíže k moři? Resp. dá se sehnat na místě ubytko? Jedem s dětma a 350m je daleko. Citovat
Kupca Odesláno 16. červenec 2012 Odesláno 16. červenec 2012 Jo u moře se dá sehnat taky, ale cena je jiná. Rozdíl za apartmán u moře a trochu dál je cca 10€ na osobu a den!!! A to těch pár kroků si myslím že se ujít dá i dětma. Já platil 15€ s klimou za osobu, ale jak jsem psal cca 350m od moře. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 PaloLM = ti ides na Pag ? Hovori sa mu \"chorvatska ibiza\" tj taky disko ostrov Citovat
Kupca Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Jj světoznáma pláž ZRČA a je to tam fakt mazec Citovat
PaloLM Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 PaloLM = ti ides na Pag ? Hovori sa mu \"chorvatska ibiza\" tj taky disko ostrov hej,idem, už po tretí mkrát a furt sa mi tam páči, ticho, kľud teplé more na moje kĺby:-D Citovat
PaloLM Odesláno 16. září 2012 Autor Odesláno 16. září 2012 Minulý týždeň som sa vrátil z Pagu, konkrétne z Mandre, bolo super, počasie aj teplo aj trocha dažda, cesta bola dobrá, nič sa neprihodilo, prešiel som cca 2350 km, pežotík šlapal tak ako sa patrí, priemerná rýchlosť 88 km/h, spotreba 4,8 l aj klímou, čo si myslím že je výrorná spotreba, boli sme v aute dvaja + batožina. Takže spokojnosť s dovolenkou. Citovat
Agrafik Odesláno 16. září 2012 Odesláno 16. září 2012 Mandre - apartmán 20m od moře, poloprázdné pláže. Voda Hospůdky trošku z ruky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.