Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přemovcovic pochoutky - dneska Haloumi (kyperský sýr), pita chleba a opékaná zelenina

Recommended Posts

Odesláno

Máme tohle jídlo hrozně rádi a tak se podělím.

Hovězí steaky na sýrové omáčce s pitta chlebem:

Hovězí roštěnec (nebo roštěnku) propíchám nožem, posolím a popepřím a na noc naložím do panenského olivového oleje.

Olej nechám okapat a na teflonce bez oleje smažím na \"medium\" chvíli z lehka a pak to hodím na prudko, na propečený smažím na středním ohn i pod pokličkou a zas potom jen na chvíli opeču z prudka (musí se to vychytat:) )

Sýrová omáčka je nastrouhaný modrý sýr smíchaný se smetanou. Ohříváme na mírném ohni a mícháme tak dlouho, dokud se úplně nerozpustí. Omáčka se zahustí sýrem (podle toho, kolik ho tam je).

Výborné je to s hráškem a koktejlovými rajčátky. Máme rádi pitta chleba, který kupujeme zmražený (v bufetu s gyrosem) a jen ho osmažíme na suché pánvi a dáváme na něj bilinkovou sůl.

Dobrou chuť:)

post-29902-14109625557622_thumb.jpg

[upravil dne 24-7-12 19:31 od Přema]

[upravil dne 20-8-12 18:47 od Přema]

Odesláno

Eltone je to i chutné :)

Hurvajzi ano, Přema jí hrášek, rajčátka ne. Tohle je můj talířek:)

Peťo do práce nebalím, tohle je večeře. V práci by mu tu dobrotu snědli:D

[upravil dne 12/7/12 20:26 od Nanjua]

Odesláno
Peti, Andík kouká:o, že i jíš :D:D:D

Ctes mi myslenky:D:D

[upravil dne 12/7/12 20:31 od straki007]

Teda nevím co máte proti štíhlým ženským.... mě se to líbí...taky vám nekecám do vašich bab :P:P:grr

Odesláno

jenže petra má jednu porci a prema má po porci ještě jednu porci a jako dezert porci navrh , proto ted chodi do posilovny aby ty tri porce nebyli na nem videt ale jen ty dve na ktere jsme na nem zvykli videt,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...