Miss Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Jo jo ja tadky dekuju.-))) hlavne Scratchovi, ze mi zase umoznil vyuzit muj super pokojicek:-))) Jeste, ze mi ho Dzana vyfotil.-))) JInak bylo to super.-))) Sice jsem to zalomila trochu drive, ale i tak jsem se super bavila.-) A pak jsem se pri odjezdu nevesla do kalhot na motorku:-( uza.-))) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Peta: pro tebe tutaky jedna je, nevim co jsi tam teda vyváděl ale snad to víš ty. Je to rozmazaný kvuli mobilu ale škoda tohle vyhodit protože ten výraz v tvé tváři je užasnej:D:D:D Citovat
agresssor Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ha, už jsem taky tu, právě jsem se probudil;) Taky díky Adě a Scratchovi za super sobotu, noc ze soboty a nedělní ráno:D:D Bylo to super Jinak jsem našel zajimavou fotku v mobilu kterou jinde nevidno [upravil dne 22/7/12 18:09 od Radek Hurvajz] Jezisi :D Citovat
Péťa Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Peta: pro tebe tutaky jedna je, nevim co jsi tam teda vyváděl ale snad to víš ty. Je to rozmazaný kvuli mobilu ale škoda tohle vyhodit protože ten výraz v tvé tváři je užasnej:D:D:D Asi Ti ten telefon na dálku zformátuji Samsungdive to jistí Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 A proč sem všude já....? :D Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 no teda tak konecne vim, o cem to bylo Diky vsem, za krasny vikend. Nejhorsi je, ze se na to clovek tesi, a pak to utece jako voda V prvni rade dekuju manzelce, ze nam toto vse dovoluje. Chapu, ze jsem doma hlava rodiny, ale ten krk je taky potreba (ada se desne smeje, a ja nevim cemu ) Kazdopadne nejnarocnejsi je to vzdy umyt a uklidit a proto vsem, kter pomohli, moc dekuji Dekujeme vsem za vsechno Minimaxovi za dovoz pro pivo, vyborne maso a gulas punkacovi za pipu vsem, kdo vzali odpadky (do motky by se nevesly) hurvajzovi za vyborny kozi syr (muzeme si obcas nejaky objednat???) a vybornou zeleninu Petovi za dovoz Hurvajze, a Tullamorku Švejkovi a Negrbobovi za řidičskou a alkoholovou podporu a všem za vše ostatní a supr zábavu a tu česnečku budu snad žrát asi ještě týden....... [upravil dne 22/7/2012 19:59 od Scratch] Citovat
negrbob Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Ja dekuji ze jsem mel moznost se zucastnit a pekne si popovidat a popit. Jinak pro zasvecene Vééééééééé šest Brembóóóóó , Vééééééééé šest Brembóóóóó. Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 tooooooooo znaaaaaaaaaaaaaaaammmm doplnim: filtr HááááááááááááPéééééééééééééééééééeSsssssssssssssssss Bobe: kdybys potreboval fakt dobrej hribek, napis, zkusime ho, uvidis, co to umi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Kozí sýr, jak objednat? Jako když tam pojedu tak přivezu, pokud bude mliko není problem, ale nějak to poslat asi nepujde:D A nebooo, skočič na mašinu a přijedeš si no. Jen se to musi nějak domluvit s tatikem [upravil dne 22/7/12 20:38 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 je opravdu vyborny, rad si dojedu, a i rad si necham dovezt, kdyz dovezes. je to fakt vyborne, a takove, to ja mam rad Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 Se teda poptam, jak by to vypadalo Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 no pěkně jste to tam rozjeli!:super:super:D:papa Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 pěkný to tam bylo,škoda že jsem se nezúčastnil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 na plny koule Jo, Džáňovi:D:D Citovat
agresssor Odesláno 22. červenec 2012 Odesláno 22. červenec 2012 fotky suuuuuuuuppppeeer TO teda moc nevim :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.