Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to černé RC z rokycan co ti uteklo občasstojí ve VODIČKOVĚ ULICI U HOOTERS...koupil ho muj kamarád:)

Co KW podovzek versus PRAHA???? spokojený:P

Odesláno

Tak doufám, že mu dobře jezdí :)

KW podvozek vs. Praha celkem dobrý, krom přejezdu přes některé koleje, tam musím fakt krokem, to samé je ale na přejezdech někde na venkově - takže za vysokou rychlost na přejezdu určitě pokutu nedostanu :aut

Odesláno

ja říkám pěkné GTI:P kdy dáme ten sraz v PHA? stav se někdy u Domanskeho ve Zdibech:):super

[upravil dne 6/8/12 12:06 od Rejty]

Odesláno

No původně jsem měl ten žebříček barev jinak :) ale jde hlavně o to jak to jezdí :) každopádně Tvoje je taky super!Přesně takhle bych do toho v té Tvé barvě šel (ještě bych to teda viděl na Oz supertour wrc)

Pekne

RC :super ... pacia sa mi cierne 206-tky :)

Odesláno
Tak gratuluju,konečně jsi sehnal nějaký,co za to stojí:cool:

Díky, holt jsem se řídil pravidel, že pořád s tím můžu počkat...Samozřejmě pro někoho je čekání na to pravé auto luxus, já si to naštěstí mohl dovolit :) Každopádně děkuji za první svezení, kdy jsem mohl poznat, jak to jede :)

Odesláno
Pěkný RC, škoda že si nesehnal červený, to se mi líbí víc :cool: Mimochodem, tvé vlákno mě hodně bavilo, všechny potencionální auta ke koupi s popisem, super :super

Na barvu to naštěstí nejezdí :)

Jsem rád, že Tě to bavilo - chtěl jsem to mít malinko netradiční a zajímavý pro ostatní...Červená byla moje první volba, ale zase se mi nechtělo dávat např. o 1000eur víc za auto v horším stavu, ale s červenou barvou...

Odesláno

GTI 138 vs GTI 180.......CHALLENGE ACCEPTED..

...budu muset ale přezout na předepsaný rozměr pneu, jinak to bude o víc jasný než to je jasný:DTěším se na setkání:super

[upravil dne 9/8/12 08:17 od Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...