Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nejlevnější nejsou,pak jsou ještě levnější do sání:P

Hurvajz pořád tam je lepší levnější LPG než jezdit na benzín:P,počkej za chvíli odneseš značky do depozitu až benzín bude 40kč/l a vytáhneš ze stodoly ukrajinu:D:D

ono někdy neznamená dražší=lepší...

Odesláno

ještě nevím slyšel jsem dobrý reference na pšeničku z Náchoda a ten dělá Magic 2 V LK jsem se bavil s kámošem a oscar a solaris mi tam moc nedoporučoval a vstřikovače magic chválil a žádná reklamace,nevím co tam dát....ale chci aby to bylo blízko kvůli servisu....i když já mám najeto 45000Km na LPG a v servise jsem od přestavby nebyl...;)

Odesláno

Pšenička na Lipí je dobrý (výborný), ale nevím jaké má vybavení na tyhle nové systémy.

PS: 45000km - to není ani zajetý ;)

[upravil dne 11.7.2012 21:19 od Peta]

Odesláno

Ahoj Charlie.Mám Solaris.Riadiačka je tam Solaris mini.Mám mini motor:)Je to takmer rovnaké ako OBD II.V zostave je Solaris riad.jednotka+ kabeláž.Ostatné diely,ako splynovač,multiventil,atď.sú Tomasetto.Malo by to byť takto štandardne.Zatiaľ som na ňom nabehal cca 75000km.Pred montážou som sa rozhodoval medzi dvoma schválenými pre môj motor:Teleflex a Solaris.Presvedčila ma cena a dostupnosť náhradných dielov a servisu.Solaris vie zoservisovať takmer každý.Mal by to byť polský systém navrhnutý pre nemecký trh.Marketing ponechajme stranou,ak chceš viac na http://www.car-gaz.pl/index.php?id=245&L=8 alebo shop na http://www.shop.solaris-lpg.de/

Po prvom nastavení šlape celú dobu bez problémov.V Peugeotáckych motoroch je treba domontovať emulátor stavu hladiny benzínu.Prvý problém som mal až v máji,môžeš si čítať http://www.peugeot-club.com/topic/75927-pokazeny-multiventil-neprepne-na-lpgkolisanie-otaciek-na-benzine/ problém(neznámy) zmizol a od vtedy sa už neopakoval..klop,klop:D Ja som zatiaľ spokojný.Ak budeš chcieť vedieť viac,kľudne sa pýtaj,ak viem odpoviem.Hlavné je kto a ako Ti to namontuje a vyladí,ale to poznáš sám,máš LPG.

Odesláno
Pšenička na Lipí je dobrý (výborný), ale nevím jaké má vybavení na tyhle nové systémy.

PS: 45000km - to není ani zajetý ;)

[upravil dne 11.7.2012 21:19 od Peta]

znáš ho máš s ním osobní zkušenost?

Odesláno

Jednou jsem s ním řešil výměnu nádrže, nakonec jsem to nechal udělat v LK. Ale náš okresní šéf s nim několikrát řešil LPG na Jeepu a byl vždy spokojen. Doporučoval mi ho.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...