Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Má někdov autě namontovaný systém LPG Solaris OBD nebo Magic 2 od HL propan,zkušenosti názory uvítám vše,uvažuji o přestavbě sedanu:P:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 osobne som za STAG... tie dve co spominas su jedine ktore su pre tvoj model a motor schvalene ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Nejpiš to budou ty nejlevnější tak Charlie zkoumá zkušenosti ostatních jestli to funguje za ty prachy;) Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 no nejlevnější nejsou,pak jsou ještě levnější do sání Hurvajz pořád tam je lepší levnější LPG než jezdit na benzín:P,počkej za chvíli odneseš značky do depozitu až benzín bude 40kč/l a vytáhneš ze stodoly ukrajinu:D:D ono někdy neznamená dražší=lepší... Citovat
Péťa Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Předpokládám, že to necháš dělat v LK, když je tolik chválíš. Proč se nedomluvíš s nimi, co raději servisují Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červenec 2012 Autor Odesláno 11. červenec 2012 ještě nevím slyšel jsem dobrý reference na pšeničku z Náchoda a ten dělá Magic 2 V LK jsem se bavil s kámošem a oscar a solaris mi tam moc nedoporučoval a vstřikovače magic chválil a žádná reklamace,nevím co tam dát....ale chci aby to bylo blízko kvůli servisu....i když já mám najeto 45000Km na LPG a v servise jsem od přestavby nebyl... Citovat
Péťa Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Pšenička na Lipí je dobrý (výborný), ale nevím jaké má vybavení na tyhle nové systémy. PS: 45000km - to není ani zajetý [upravil dne 11.7.2012 21:19 od Peta] Citovat
parlament Odesláno 11. červenec 2012 Odesláno 11. červenec 2012 Ahoj Charlie.Mám Solaris.Riadiačka je tam Solaris mini.Mám mini motor:)Je to takmer rovnaké ako OBD II.V zostave je Solaris riad.jednotka+ kabeláž.Ostatné diely,ako splynovač,multiventil,atď.sú Tomasetto.Malo by to byť takto štandardne.Zatiaľ som na ňom nabehal cca 75000km.Pred montážou som sa rozhodoval medzi dvoma schválenými pre môj motor:Teleflex a Solaris.Presvedčila ma cena a dostupnosť náhradných dielov a servisu.Solaris vie zoservisovať takmer každý.Mal by to byť polský systém navrhnutý pre nemecký trh.Marketing ponechajme stranou,ak chceš viac na http://www.car-gaz.pl/index.php?id=245&L=8 alebo shop na http://www.shop.solaris-lpg.de/ Po prvom nastavení šlape celú dobu bez problémov.V Peugeotáckych motoroch je treba domontovať emulátor stavu hladiny benzínu.Prvý problém som mal až v máji,môžeš si čítať http://www.peugeot-club.com/topic/75927-pokazeny-multiventil-neprepne-na-lpgkolisanie-otaciek-na-benzine/ problém(neznámy) zmizol a od vtedy sa už neopakoval..klop,klop:D Ja som zatiaľ spokojný.Ak budeš chcieť vedieť viac,kľudne sa pýtaj,ak viem odpoviem.Hlavné je kto a ako Ti to namontuje a vyladí,ale to poznáš sám,máš LPG. Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. červenec 2012 Autor Odesláno 12. červenec 2012 Pšenička na Lipí je dobrý (výborný), ale nevím jaké má vybavení na tyhle nové systémy. PS: 45000km - to není ani zajetý [upravil dne 11.7.2012 21:19 od Peta] znáš ho máš s ním osobní zkušenost? Citovat
Péťa Odesláno 12. červenec 2012 Odesláno 12. červenec 2012 Jednou jsem s ním řešil výměnu nádrže, nakonec jsem to nechal udělat v LK. Ale náš okresní šéf s nim několikrát řešil LPG na Jeepu a byl vždy spokojen. Doporučoval mi ho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.