oni Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 panove a ma to opravdove opodstatneni to vyrazovat z cinnosti? Citovat
Pulec Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Zdravím.Mám ten samý typ.2,0 HDi RHR.Pár otázek od blbce začátečníka.Na autě se snažím co nejvíc si udělat sám.Otázky: 1:mám 150tis kolik ten filtr pevných částic nebo jak se tomu nadává vydrží? 2:když ho odstraním,odpojím.je potřeba něco předělat v řídící jednotce? 3:odpojí se mechanicky tím že se nějak vykuchá? 4:čističe co se prodávají mají nějaký smysl používání nebo je to naprd? Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 1. záleží na tom jak a kde jezdíš a taky kolik to má reálně najeto... třeba nic třeba 50 tis. 2. musíš upravit SW 3. jo 4. ani moc nemají... Citovat
Pulec Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 děkuji krasné,stručné,věcné odpovědi,a ještě jak je to pak s měřením na emisích.Je tu někdo kdo to dělá za rozumný peníz? Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tak to musíš jinam nejsem zastáncem Oktávkově vytuněných producentů černých oblak Citovat
chup Odesláno 24. říjen 2012 Odesláno 24. říjen 2012 Sranda, ty to mas fakt nejake ine, tebe aj prepadove hadicky idu do hora. Ja mam tiez 307 s motorom RHR a mam to presne ako daval foto Straki. A mám taký dojem že aj žhaviče mám spredu. Dával som:roll sem niekam aj fotky. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Já sem z toho návodu maličko jalovej.Je to sice demontáž ale co mám udělat pak? snad tam nenechám díry u 406 jsem jen vymenil podložku za neprůchozí zaslepil hadičku co vedla k egru. Taky bych to rád udělala toto.. Citovat
koblih69 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Vyčistit a namontovat zpět nebo dát rovnou nový Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Nejde odpojit uplně? čim to mám vyčistit? abych to nečistil jak vejfuk u babety Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Abych s nim neměl problémy... ale pokad ho stačí vyčistit tak asi nebude problem Citovat
gadri Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Vlastná skúsenosť z odpojením EGR je nasledovná. Nič netreba odpojovať a demontovať.Samozrejme ak sa to urobí je to \" čistejšia profi robota\" ale: zbadajú to v servise a môžu chytračiť alebo nedajbože na STk/emisnej.Takže ja som to na načipovanej P306 2.0 ( 86 kW- čip pri 110 tis,km teraz má 240 tis,km bezproblémov)HDI urobil tak, že som vyrobil z dvoch kúskov medeného O,6 mm plechu \"podložky\" bez diery a vožil som ich - jednu pod samotný EGR( dva šróby- trochu neprístupné ale na zdviháku sa to dá.Aj na vyheverovanom, alebo na jame, ale je horší prístup) - druhú medzi vlnovitú spojku ( ktorá ide od EGR smerom k saciemu potrubiu) a sacie potrubie. 2 šróby prístupné zhora v pohode.Neodpájal som žiadne hadičky a snímače. Na STK a Emiske som prešiel na prvú šupu.Už dvakrát. Citovat
gadri Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 ešte podotýkam, že žiaden software tým pádom netreba meniť. Citovat
gadri Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 \"motor \"je ten istý, len je opačne otočený a asi má iný soft, ale pokiaľ to len zaslepíš, necháš pripojemé na spínače a hadičky na EGR, soft by nič nemal \"zbadať\".Už to tu asi pred dvoma rokmi bolo riešené v sekciách jednotlivých typov a dospelo sa k tomu čo píšem.Pokiaľ odpojíš snímač a \"hadičky\" soft \"pozná\"pozná že sa manipulovalo s EGR. Citovat
straki007 Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Proboha neplet sem jabka s hruskama. Mas stary tip vstrikovani. a jine auto ........ Apropo: Dej si to na diagnostiku a uvidis tam tu chybu.Neboj se i ta tvoje hloupa ecu to umi spocitat ktera bije.Akorat je fakt hloupa a nerozsviti MIL kontrolku. [upravil dne 2/12/12 22:24 od straki007] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. únor 2013 Odesláno 26. únor 2013 Doporučili by jste mi prosím čím jste to čistili? Je možné na ty trubky vzít benzín a vypálit?? A co použít přímo na EGR? čistič na brzdy? Díky Citovat
straki007 Odesláno 26. únor 2013 Autor Odesláno 26. únor 2013 TEC2000 zelene barvy...........na vsechno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.