Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Záhadné výstupky, díra a čím vyčistit

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsem v poslední fázi rozhodování nad koupi P307SW. Mám ho půjčenýho a jezdím s ním, ale některý věci mě trochu znervozňujou...

1) netuší prosím někdo, co jsou zač 3 plastové výstupky vlevo od nohy spolujezdce (+ díra za nimi) - viz příloha

2) na palubce před spolujezdcem je trocha zaschlého lepidla (??). Poradí někdo čím to vyčistit, aby se nezničila palubka?

dík

petr

post-1937-14109625544771_thumb.jpg

Odesláno

Zdravím Boleslaváka :papa

výstupky jsou od něčeho co tam měl předchozí majitel-nejsou origo ja je nemám

normálně jsem to čistil technickým benzínem

[upravil dne 11/7/12 10:59 od Gabriel 307]

Odesláno

bolo tam nasrobovane nieco... (drziak na telefon, alebo nakupnu tasku :D)

klasicke diery po samorezkach...

vystupky obrez ziletkou, alebo ich zatlac nazad do dierok...

vrtat do do plastov a do palubovky :blicismajlik

Odesláno

kterou díru? když myslíš to co je na fotce tak to je otvor-průduch vzduchu když to pustíš spodem-lepší foto nemám(kabel nabíječky tudy už nevede)

post-24981-14109625545716_thumb.jpg

[upravil dne 11/7/12 11:03 od Gabriel 307]

Odesláno

na mysli ma asi tie diery co su na 2 foto, bol tam namontovany nejaky drziak, asi najskor na telefon, ale ako to uz tu bolo spominane \"vrtat do palubovky :bojim \"

[Edited on 11/7/12 11:08 by kranky]

Odesláno

Aha, díky. V první chvíli mě napadlo, že je to výdech z klimy (větrání), ale přišlo mi to trochu humpolácký a moc vidět - ve 406 je ten výdech skrytej víc vzadu...

Jo, to vrtání do plastu je prasárna. Já se jen bál, jestli to není nějakej standardní zbytek třeba po držáku taxametru...

[upravil dne 11/7/12 11:10 od PetrK]

Odesláno

...no žeby mi práve ten výduch kúrenia vadil to sa povedať nedá, skôr by som bol opatrný s tým držiakom, ktorý tam už nie je, pochybujem, žeby na tom mieste bol namontovaný mobil a spôsob montáže plus zbytky lepidla na palubovke svedčia o povrchnom vzťahu bývaleho majiteľa k autu...ktovie ako je na tom zbytok auta :roll

Odesláno

no, jenže právě \"zbytek auta\" je v hodně dobrý stavu. Motor bez problémů, podvozek OK...

Ale ty díry mě lehce znervozňujou.Fakt nevím jestli do toho jít... :myslim

[upravil dne 13/7/12 12:39 od PetrK]

Odesláno

no tak ak zbytok auta je vo veľmi dobrom stave tak nemáš čo riešiť, pomaly už začína byť problém nájsť toto auto v naozaj dobrom stave, máš vzácnu možnosť ho poriadne vyskúšať tak asi by si zistil keby niečo nebolo OK, spomínané veci sú iba drobné kozmetické vady nad ktorými nemá zmysel ani veľmi rozmýšľať...

tiež si myslím, že najpravdepodobnejšie tam bol namontovaný hasiaci prístroj:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...