juke Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Zdravím, mám starý systém Landi Renzo, za cca 20000km co s tím jezdím já, se mi tak čtyřikrát stalo, že po dotankování plné nádrže po přepnutí na plyn okamžitě chcípne. Jak kdyby tam nešel plyn. Pak se to samo vzpamatuje po ujetí cca 20km na benzín. Dneska to samé, ale pořád okamžitě chcípne, takže je to aktuální. V čem je problém? [upravil dne 9/7/12 21:55 od juke] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 Plynu až tak moc nerozumím, ale obecně vzato když to dělá při natankování plné nemuže to být tim že zamrzne vystupní ventil protože je tam toho moc? Citovat
juke Odesláno 10. červenec 2012 Autor Odesláno 10. červenec 2012 Asi něco takového, už zase jedu bez problému na plyn, neví někdo co s tím když to příjde? Teď jsem najel tak 50km na benzín, pak jsem to zkusil a ok. Citovat
Ferry Odesláno 10. červenec 2012 Odesláno 10. červenec 2012 videl bych to na pricpany elektroventil nekde na vstupu do vyparniku, vetsinou byva spojen jeste i s nejakym filtrem, ktery by taky mozna neskodilo vycistit. ty elektroventily tam byvaji dva, jeden primo na nadrzi, druhy pred vyparnikem, casteji se ucpava prave ten na vyparniku. dal bych to asi nekam do LPG dilny na revizi Citovat
juke Odesláno 14. červen 2014 Autor Odesláno 14. červen 2014 Zdravím, problém je aktuální opět, už týden nemůžu jet na plyn. Chci se zeptat co můžu udělat sám? Třeba jsem našel jednoduchou údržbu reduktoru viz. zajímá mě, do čeho se můžu pustit, aby mi neunikl plyn? Problém se objevuje každoročně při velkých vedrech, ale teď už bych loni zas jezdil na plyn. Jinak s tim nikdo nic nechce mít a Kánský mi řekne že má volno za měsíc. Pro mě má smysl to vyřešit hned, ptž jezdit za 11l benzínu každý den 60km moc nejde :-/ Díky za rady. Citovat
kajvet Odesláno 14. červen 2014 Odesláno 14. červen 2014 tak já nevím jak u tebe,ale já mám u nádrže zavírací kohout. Zavřu ho a můžu rozdělávat vedení Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.