Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám starý systém Landi Renzo, za cca 20000km co s tím jezdím já, se mi tak čtyřikrát stalo, že po dotankování plné nádrže po přepnutí na plyn okamžitě chcípne. Jak kdyby tam nešel plyn. Pak se to samo vzpamatuje po ujetí cca 20km na benzín. Dneska to samé, ale pořád okamžitě chcípne, takže je to aktuální. V čem je problém?

[upravil dne 9/7/12 21:55 od juke]

Odesláno

Asi něco takového, už zase jedu bez problému na plyn, neví někdo co s tím když to příjde? Teď jsem najel tak 50km na benzín, pak jsem to zkusil a ok.

Odesláno

videl bych to na pricpany elektroventil nekde na vstupu do vyparniku, vetsinou byva spojen jeste i s nejakym filtrem, ktery by taky mozna neskodilo vycistit.

ty elektroventily tam byvaji dva, jeden primo na nadrzi, druhy pred vyparnikem, casteji se ucpava prave ten na vyparniku. dal bych to asi nekam do LPG dilny na revizi

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, problém je aktuální opět, už týden nemůžu jet na plyn. Chci se zeptat co můžu udělat sám? Třeba jsem našel jednoduchou údržbu reduktoru viz.

zajímá mě, do čeho se můžu pustit, aby mi neunikl plyn? Problém se objevuje každoročně při velkých vedrech, ale teď už bych loni zas jezdil na plyn. Jinak s tim nikdo nic nechce mít a Kánský mi řekne že má volno za měsíc. Pro mě má smysl to vyřešit hned, ptž jezdit za 11l benzínu každý den 60km moc nejde :-/ Díky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...