DjBoom Odesláno 28. květen 2005 Odesláno 28. květen 2005 Sice je ta kvalita v porovnání s originálem hrozná ale holt 180MB by asi nikdo nestáhnul :D Takže good Citovat
Holly Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 To by nebyl problém, klidně tam dej velkou i malou verzi. Já osobně bych třeba upřednostnil kvalitu. Jinak skvělá práce, dík. [Editován dne 29/5/05 Holly] Citovat
John Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem Holly To by nebyl problém, klidně tam dej velkou i malou verzi. Já osobně bych třeba upřednostnil kvalitu. Jinak skvělá práce, dík. [Editován dne 29/5/05 Holly] Neni problem dát i tu 190mb verzi ale to si asi moc lidi nestahne ..... Citovat
Driver Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Video bezva, dobrá je 406 na třech kolech Citovat
Vvitty Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem John Napsán autorem Holly To by nebyl problém, klidně tam dej velkou i malou verzi. Já osobně bych třeba upřednostnil kvalitu. Jinak skvělá práce, dík. [Editován dne 29/5/05 Holly] Neni problem dát i tu 190mb verzi ale to si asi moc lidi nestahne ..... ale zase spousta lidi s tim nema problem... btw, dik za super srazik Citovat
voštík Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka .....tak hezky popořadě: Voštíku, zrovna tebe jsem věděla, tak nesmutni, že tě John prásknul :D Čeče to mám toho voštíka načmáranýho na čele bo cóóóóó? Jsem byl stejně překvapenej, kolik lidí jsem v životě neviděl a zdravili mě Voštíkem.... Divný.... Citovat
John Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem voštík Čeče to mám toho voštíka načmáranýho na čele bo cóóóóó? Jsem byl stejně překvapenej, kolik lidí jsem v životě neviděl a zdravili mě Voštíkem.... Divný.... Asi jsi známej ani o tom nevíš. :D Citovat
Medvěd Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Tak to tu pročítám a TIŠE ZÁVIDÍM Já se tentokrát flákal v Rumunsku, odkud jsem si přivezl hlavně totálně zničené nohy. Ale slibju, že na další srázek se pokusím zase dorazit Citovat
Guest DD Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Originally posted by Medvěd Tak to tu pročítám a TIŠE ZÁVIDÍM Vitej zpet, Medo . Priste se budeme tesit, treba zase vyjde pocasi, jako tentokrat Citovat
voštík Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Méďa Béďa: a co brachové? Nelezli vam do stanu na konzervičky? Jóhan: no to by mě teda zajímalo, čím bych se tak moh proslavit..... Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem voštík Méďa Béďa: a co brachové? Nelezli vam do stanu na konzervičky? Ehm - velice správnej dotaz!!!!!!!! Bydleli jsme sice u lidí (každý večer ubytování v postýlce a s plnými stoly jídla), ale jednu noc jsem slyšel strašně štěkat psy - no a ráno nám paňmáma v zahradě naproti baráku ukazovala, jak jí medvěd zničil okurky (a já to nebyl) Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem voštík Čeče to mám toho voštíka načmáranýho na čele bo cóóóóó? Jsem byl stejně překvapenej, kolik lidí jsem v životě neviděl a zdravili mě Voštíkem.... Divný.... Třeba to bude tím, že na sraz jezdí T16 zatím jenom DjBoom a ty. Teda alespoň já jsem tě poznal podle auta..... :papa Citovat
Jirkap Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Velmi pěkné fotky… škoda, že jsem tam nebyl… ale muzikál byl taky dobrý Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Velmi pěkné fotky… škoda, že jsem tam nebyl… ale muzikál byl taky dobrý No ale nezkusili jsme ten sprint na pár metrů :papa Citovat
Netopýrka Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Džbán podle mě není na sprinty moc dobře dělaný....na to se tam pohybuje moc lidí, moc krátká plocha...nefim nefim... ....ale jestli chceš fakt na vlastní kůži zkusit sprint, vezmu na příští srazík bráchovo křížence labradora s dobrmanem, nechám ti 15 m náskok a pak ukaž, co v tobě je :D Citovat
Jirkap Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI Napsán autorem Jirkap Velmi pěkné fotky… škoda, že jsem tam nebyl… ale muzikál byl taky dobrý No ale nezkusili jsme ten sprint na pár metrů :papa příští určitě přijedu nebo pokud pojedeš na sraz v Krkonoších Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka Džbán podle mě není na sprinty moc dobře dělaný....na to se tam pohybuje moc lidí, moc krátká plocha...nefim nefim... To by nebylo nějaký bláznění - jen raz dva a konec. Neboj :papa Citovat
voštík Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 co si nechat sprinty na Sumavskeho Lva? Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem voštík co si nechat sprinty na Sumavskeho Lva? OK OK Citovat
Tazman Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Moc pěkné fotky, a super sraz. Už se těším na další doufám, že přijedu. Přávě si stahuji video tak čekám až to bude stáhlé abych to pochválit. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.