Marcel00 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 tych dobrych rad tu uz ubuda praveze... casto sa tu ukaze dvojaky meter pri niektorych temach ktore sa po chvili zmenia na bojove pole... clenovia typu straki a jemu podobnych je tu zalostne malo, jediny kto este ako tak da rady je sam straki, Prema, koblih, Ferry... nechcem dalej menovat aby som sa niekoho nedotkol tym ze som ho nespomenul... niekedy by sa zislo troska menej tvrdosti na novych clenov a ked polozia otazku hned ho zdzubu ze naco zaklada nove vlakno. je to tu dost prisne, pricom by stacilo jeho dostaz spojit s uz existujucim vlaknom ked uz si dal niekto z modov tu namahu dane vlakno pastnut do toho jeho novozalozeneho. Seriozne sa staci pozriet na to ako sa tu vedu diskusie. Som clenom aj skodahome fora, aj opel club fora, posledne aj Ford club fora... uprimne musim povedat ze peugeot forum je take akosik ine... nemyslim to v zlom, je fajn, vsetko super, ale je proste ine... clenske je tak trocha o tom ze sa ma podporit cinnost klubu. otazkou ostava ako podporit? AK podpori clenov Peugeot, ale preco by to AK nespravil? ved sa zvysi obrat a predaj, tak preco neponuknut vyhodnejsiu cenu? Reklamy a podobne platby za inzercie su tiez fin. prinosom, ale zase tu maju propagaciu atd... Zlava v autokelly potesi, ale obdobnu zlavu dostanem aj cez odberatela u nich registrovaneho, takze clovek to zvladne aj bez klubovej karticky. napriklad spotrebny material kupujem inde, lebo AK ho nema (Oleje Total napr.), ale to nieje podstatne. bolo tu spomenute ze citat sa tu da aj zadarmo, ale citam rady clenov ktory nemaju s vedenim nic spolocne, cize mojim clenskym prispevkom konkretnych clenov nepodporujem. Na prevadzkovanie servra na ktorom bezi forum postacuje minimum fin. prostriedkov a nevyzaduje mimoriadne usilie a zaneprazdnenost. Ostatne vydaje klubu na ktore sa ako clenovia skladame mne osobne ako SK clenovi nepridu vyhody ako zaujimave, bo napriklad taky eshop. klucenky a podobne veci si za rovnaku cenu kupim aj v autorizaku PGT. Ked poprosim niekedy aj tricko daju atd. Auticko P407, P308, P107, siltovku som dostal zadarmo pri navsteve a nakupe... stacilo si vypytat... Ono kazdy ma niekde niekoho... Pe.Tr je tazke posudit preco tak malo cleno plati, ale SK clenovia su taka podla mna uzavreta skupinka ludi, ktora si zije vlastnym zivotom a pravdupovediac sa prizera na tu CZ clensku zakladnu a niektore ich akcie ktore sa podla mna porovnat nedaju s tymi SK akciami. Nedavno sa tu riesili odmeny, nechcem to tu rozvyjat, ale vobec nebolo pochopene co mal pastorek a ja na mysli. nechceli sme sa nikoho dotknut, len sme chceli zaviest rovnaky meter... tiez neni podstatne to teraz riesit... Velmi vela informacii cerpam aj zo zahranicnych for, takze toto \"nase-vase\" forum nieje jedine kde sa clovek co to dozvie. Chcem polozit teda otazku... Na aky ucel je teda clensky prispevok ? odpoved ma byt taka aby kazdy clen ten clensky prispevok s radostou poskytol... ak bude odpovedou to ze niektore vlakna budu len pre platiacich clenov napriklad sekci urob si sam tak odpoved a odozva budu na mieste a potom nemusite riesit preco je malo clenov vo vseobecnosti... (to bolo ako priklad) preco je malo clenov SK snad viete aj sami... Nic v zlom ale po par hasterivych a komedialnych temach nedavno odoznelych nemam tendenciu pokracovat v clenstve ani ja... (cas ukaze) no i napriek tomu ostanem vernym a cestnym clenom tohoto fora a budem ho vdacne propagovat a sirit jeho dobre meno konecne dopisal ten vul Citovat
poldy Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Pe.Tr hentak som nadtym teda nepremyslal, asi to bude tym, ze uz viem ze su tam same dobre veci inak zaujimalo by ma kolko % `riadnych clenov` z celkoveho poctu zaregistrovanych ma skodahome.cz ... Citovat
marko306 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Marcel, kurňa, Ty a LubkO si môžte ruky podať v dlžke príspevkov. Kto má preboha čítať? :D:D [upravil dne 3/7/12 22:48 od marko306] Citovat
Marcel00 Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 jj, myslienkove pochody... keby som to zredukoval uz by to nebolo ono Citovat
poldy Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 ale SK clenovia su taka podla mna uzavreta skupinka ludi Citovat
gronholmm Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jj přijde mi to tak, ale je to podle mě trochu škoda Doufám že se dostanu do Piešťan abych vás mohl lépe poznat. Trochu mě (a asi nejenom mě) mrzelo že na Koko nikdo od vás nepřijel Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. červenec 2012 Autor Odesláno 3. červenec 2012 No pravdou je že Slovaci jsou opravdu jiní , jinak si nedovedu vysvětlit ten nezajem zřad potencialnich partneru ktere jsem tam oslovil a to dokonce i vsechny autorizaky. nebo je to tim že jim píše čehun sprosty? Marceli kdych se mel rozladit zkazdeho hadaveho vlakna tak uz tu nejen nejsem ale vzivote bych si uz pazouta nekoupil abych sem nemusel no ad tvuj dotaz na co je clenske . budu brat ze clenske je 400,- , aktualni naklad na clenskou karticku je cca 25 vcetne posty 35kdyz je na sr . ale to je vec ktera byt nemusi , vanocni darek cca 50 ,- loni byl 80,- ale take nemusi byt , ale jsou to veci ktere potesi. no forum mesicne 1500 hosting , loni jsme poridily vlastni server u UPS za cca 40000,- ,pristi rok chceme jednak forum lepe zabezpecit ale zvednout ho desingove a hlavne technicky predpokladane naklady 80000,- (tohle samo neni jen s prispevku) penize budou potreba vzdy a je potreba udrzovat nejaky min pocet radu tak proto se oto zajimam a na svk je pokles proto se tam , ja urcite rozdil mezi sr a čr nedělam , možnosti mate všichni stejne i viz vlakno o odmenach. resp o navratnosti nakladu pri organizaci srazu.na piéstanech ti to klidne vysvetlim blize. ad vyhody ja pouzil ted karticku clena poprve od roku 2007 co ji mam v autokelly v ostrave .taky jsem to mohl vzit na nasi firmu ale to je jedno ano kazdy ma nejake moznosti.s tim eshopem tak az nesouhlasim ikdyz u klicenek je to pravdou ale ted jsme urcite levnejsi nez autorizak , navic pokud bych si mel vybrat utratim penize u klubu neez u autorizaku ale to je na kazdem jak se rozhodne. autokely neni zrovna ten kdo by nefiremnim zakaznikum rozdaval velke slevy a vermi ze to pro mne neylo lehke to u vas vyjednat. to same plati ale u vsech druhovyrobcu. obrat je pravda dulezity ale pokud na tom mas nulovou marzi tak je to cesta do pekel , znas to jak se rika , levne nakoupit draze prodat... Citovat
kaper Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 tak všetko je trochu divné pomer 10 000 registrovaných a 60 riadnich je teda riadne FIASKO. možno by to chcelo niečo ako príd zaregistruj sa a po nejakej dobe by sa forum už nedalo čítať ak by nemal zaplatené členské. princíp skús prečítaj a ak sa ti tu páči tak zaplať a môžeš tu fungovať. Dobre viem že návratnosť členského je veľmy rýchlo nazad. ale nie každy si povie tak ušetril som litríček dám 400 klubu. Takých je nás tu asi iba pár. Kopec ludí si neuvedomuje čo všetko chod klubu obnáša a to nie len finančne ale aj osobného času, odlúčenia od rodiny ludí ktorý to tu vedú. Zato im VEĽKÁ VĎAKA a klobuk dole. preto som navrhoval že ako kompenzáciu za zasluhy by sa udelovalo členské na rok ako odmena. Citovat
Cinicman Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Ej kaper, si ty ale kaper... ale pravdu vravíš... až mi je to divnô... Citovat
Péťa Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Bohužel, většina národa (čechů i slováků) si myslí, že na internetu má být všechno zadarmo (maximálně za nějakou neotravnou reklamu, kterou si zablokuji). A to nejen takovéto kecárny, ale i software,... Citovat
dodo407sw Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 A co tak skusit zrobit neziskovu organizaciu z PGT klubu a tym padom moznost darovat 2% ?? Lebo vacsina ludi nevidi rozdiel v tom ci zaplati alebo nie (ako ja)... Navratnost, no co ja viem, ja som v AK este nikdy nic nekupil Urcite co by mna dohnalo k zaplateniu clenskeho by bolo nejake obmedzenie pristupu na forum, napriklad, moznost precitat si lubovolnu temu, ale moznost pisat do nejakej temy, resp. vytvorit novu by sa nedalo... Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Som už pomerne starý, na tomto fóre som už tiež nejaký ten rok a v podstate som bol pri rozbehu klubu na Slovensku. V tých začiatkoch bolo badať na ľuďoch istá dávka nadšenia a spolupatričnosti. Budovali sme filozofiu prístupu členov ku klubu a myslím že pomerne úspešne. Posledný rok - dva sú poznamenané celkovým úpadkom spoločnosti, či už spoločensky alebo ekonomicky. Je viac ľudí ktorí si už \"zábavku\" v podobe činnosti klubu nemôžu dovoliť v takom rozsahu ako by chceli. Keď pozriem na mimizrazy tak príde stále menej členov z väčšej vzdialenosti. Ekonomika a tržné hospodárstvo sú svine, kradnú nám drobné z peňaženky a ubíjajú entuziazmuz. Druhý problém vidím v tom že sme prestali členom vysvetľovať prečo sa oplatí platiť členské. Tu na Slovensku sa dá zľava uplatniť v podstate iba v AK a to je pre väčšinu nezaujímavé. Preto sme im vysvetľovali že tá zľava je iba bonus k všetkému ostatnému. Peugeot club je komunita ľudí ktorích niečo spája. Osobne som vďaka klubu spoznal kopec zaujímavých ľudí a zopár dobrých priateľov. Tých 11-12 € členského je prd do vetra voči tomu čo sme tu temer všetci získali. Marcel, máš čiastočne pravdu no použil si tvrdo ekonomický pohľad. Ak si dobre pamätám tak v Báhoni si niečo vyhral. Kto myslíš že tú cenu zaplatil? Dokonca bola kupovaná v AK a s výraznou zľavou. Teraz máme zraz v Piešťanoch a platiaci členovia sú zvýhodnený. Keby si na ten zraz šiel tak sa ti členské vráti asi 2,2 násobne aj keď nič nevyhráš. Je pravdou že \"návratnosť\" členského je reálnejšia u aktívnych členov čo chodia i na akcie klubu no koľko z nás už niekedy \"využilo\" kontakty získané cez klub? Určite veľa. Mali ste z toho osoh? Sami si odpovedzte a vstúpte do svedomia. Nás starších učili komunisti robiť niečo pre všetkých a nečakať z toho prospech. Toto už mladá generácia nepozná a učia ich za všetkým vidieť len peniaze a osobný prospech. Asi som už starý a sentimentálny ale mrzí ma že klesá počet platiacich členov na Slovensku a dvojnásob ma to mrzí u tých čo poznajú prínos klubu pre seba. Citovat
gronholmm Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 dodo: podle mě by takovéhle \"okleštění\" znamenalo klinickou smrt fóra. Pochybuju že by někdo kvůli tomu platil, to se raději zeptá jinde Citovat
dodo407sw Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 som si prave vstupil do svedomia a chcem zaplatit! ale neviem kde... BTW: som tu dost dlho na fore, ale neviem to nikde najst, takze aj tam je mozno problem... [upravil dne 4/7/12 13:07 od dodo407sw] Citovat
pipistrel Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 dodo http://www.peugeot-club.com/club/clenstvi_sk.pdf Citovat
elton Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Placení je na svědomí každého kdo tu chodí. Je to podpora klubu a ne jenom slevy. Budou li se platit členské, klub pojede a nebudou se platit, tak nepojede. Ono ten provoz něco stojí. A slevy na srazech a jiných věcech je jenom odměna za podporu skvělého klubu. Citovat
pastorek Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 som si prave vstupil do svedomia a chcem zaplatit! ale neviem kde... Neuveriteľné, ten môj prejav má i pozitívny výsledok. Info si už dostal a ďakujem za pochopenie. [upravil dne 4/7/12 13:09 od pastorek] Citovat
pipistrel Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Osobne som vďaka klubu spoznal kopec zaujímavých ľudí a zopár dobrých priateľov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.