Ivkopivko12tka Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Tak hoši, máme tu videjčo v nejakej tej rozumnej kvalite Akcelerácia 0-170km/h, vcelku slušný zvuk a pár fotek, sem sa pohrál Snad sa bude lúbit VIDEO 0-170km/h [upravil dne 11/5/13 02:04 od Ivkopivko12tka] Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Pěkný ...je vidět,že 306 je prostě ještě lehoučký auto a stačí ji relativně malo koní aby se to hejbalo Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 díky, tak ono cca 180 poníčkú neni zrovna málo na 1120kg ... keby sem byl ešte já chudší, tak poletí určite víc Kukel by sem si sprint GTi vs Coupé V6 Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Tak sprint GTI a coupé V6 je docela o ničem na krátkou vzdálenost přece jen coupé je skoro o 500kg težší jak GTI...ale na delší trati by zas V6 měla navrch přece jen objem ničim nenahradíš. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Tak sprint GTI a coupé V6 je docela o ničem na krátkou vzdálenost přece jen coupé je skoro o 500kg težší jak GTI...ale na delší trati by zas V6 měla navrch přece jen objem ničim nenahradíš. Podla dostupných dát na interfernete by to mělo byt hodne vyrovnané, ked né rovnaké vzhladem na parametre aut Natoč akceleráciu, možeme porovnat. Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Tak na youtube.com je toho spousta tak můžeš porovnat.Samo někdy něco natočit můžu,konec konců už mám i kameru do auta Asi něco natočím až dodělám a upravím saní. Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 Ahojte Mám predĺžený víkend, krásne počasie a rozhodol som sa dnešný deň venovať kocúrovi. Išel sem asi nasledovným postupem 1. Vyhádzat koberce, vypratat všecek bordel, lístečky, papírky atď od známých. 2. Kompletní dúkladné dvojnásobné povysávaní podlahy, sedánek. 3. Tepovačka podlahy (tej chlupatej hmoty v autách, nevím jak sa to volá) 4. Zvlášť povysávat koberečky venku 5. Ošetrení kože 6. Ošetrení a leštení prístrojovej desky a plastú interiéru 7. Ošetrení tesnení a gumových částí silikónem No a potom ručné umývaní tak jak ho poznáme, leštení oken zvenku a z vnútra na závěr. Dá sa povidat, že je jak nové :-) Mám od kamaráda požičaný rozumnejší foťák, nedalo mi to a musel sem ít porobit pár fotek. Nakolko mi auto robí velkú radost, neni vhodnejší místo, kde sa podelit. Tak hoši, jestli ho nekdo chcete kúpit, pravdepodobne dnes-zajtra, už v takémto stavě nikdy nebude :-D Začneme motúrkem Detaily interiéru Leštenka Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 a kde su fotky umyteho? Citovat
Moral3z Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Strašně krásný...ta trumpeta tomu fakt sluší Citovat
lacek206 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Na vek toho modelu je ozaj ako nové...je to ešťe pôvodní lak ? nevidno ani ďobky po kamienkoch z ciest... Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Na vek toho modelu je ozaj ako nové...je to ešťe pôvodní lak ? nevidno ani ďobky po kamienkoch z ciest... podľa dostupných informácií malo pri dovoze z ITA nejaké šrámy, tak sa majitel Rival Car rozhodol, že sa nastrieka celé znova. Chodieval som pol roka do automatickej mycej linky, tak máme za sebou už aj jedno leštenie laku, ale je pravda, že auto je bez chyby a hlavne - nepozná zimu. Nie som si istý, či niekedy vôbec išlo v snehu. On na ňom jazdil príležitostne a ja som ho keď bol sneh ani nevyťahoval Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Len si doplním servisku 158 622km - nový olej TOTAL QUARTZ RACING 10W50 + filter - preplach motora - dôkladná kontrola po 20 000km - osobitná kontrola podvozku (prvky riadenia a vlasnte všetko ako víno, bez chyby) - diagnostika (BSI, ABS, jednotka motoru, jednotka klímy bez uložených závad). - do pár týždňov sa objednávajú nové prvky radiaceho mechanizmu (puzdrá, všetky gumové časti, ktoré spôsobujú vôlu a nepresné radenie) spolu s kvalitnejšími tyčami z UK, ktoré budú následne namontované. - Uvažujem, že keď už to bude rozdelané, objednám aj short-shift. Máte niekto skúsenosť, oplatí sa? Dráhy radiacej páky mi nevadia, ale viem si predstaviť, že sú kratšie - žuch žuch. Citovat
lacek206 Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 Oplatí veru mám v 206 a o dobrých 40% sa to skrátilo po výmene Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Zdravíčko majstri Kým dojde výplata a pustíme sa do výmeny radíciho mechanizmu, dostal som veľmi dobrú ponuku na podložky od člena Driv3rka, který vymýšlá s tú jeho žehličkú :-) Ide o 4x108, OZ Racing, odľahčené a k tomu dlhé šróby, 15mm dopredu a 20mm dozadu Otázka zní, či a jak sa zmeňá jazdné vlastnosti (nejak mi fyzika ríká - čím širší, tým lepší podrží v zákrutách a pri myšičkách), ale zase bych byl asi smutný, keby mi to nejak zhoršilo jízdné vlastnosti, napr. či to nezačne táhnút do strany nebo tak neco. Díky za prípadnú radu či ovpoveď. Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 no pockaj ale nemaju cyklony skrutky s plochou hlavou? Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Jaké bude výsledné ET? Pokud to bude okolo 15, rozdíl bys poznat vůbec neměl Pokud půjdeš na 0, možná se něco projeví (nevím, co fyzika mi taky tolik nejde), ale zase bych měl obavu o vnější lemy EDIT: Ty to budeš rvát na cyclony? Takže ET bude fakt nízké - vpředu 4, vzadu -1 Ano, cyclony mají rovnou dosazovací plochu, to se dá řešit podložkou na šroubu ... [upravil dne 14/6/13 10:56 od MilanF1] Citovat
Driv3rko Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 cyklony maju sroby s plochou hlavou?:/ toto je gula.. Citovat
pipistrel Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 na obrazku je tusim kuzelova hlava ci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.