Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTi-6, alebo postupný vývoj z ulice na trať

Recommended Posts

Odesláno

Tak sprint GTI a coupé V6 je docela o ničem na krátkou vzdálenost přece jen coupé je skoro o 500kg težší jak GTI...ale na delší trati by zas V6 měla navrch přece jen objem ničim nenahradíš.

Odesláno
Tak sprint GTI a coupé V6 je docela o ničem na krátkou vzdálenost přece jen coupé je skoro o 500kg težší jak GTI...ale na delší trati by zas V6 měla navrch přece jen objem ničim nenahradíš.

Podla dostupných dát na interfernete by to mělo byt hodne vyrovnané, ked né rovnaké vzhladem na parametre aut ;)

Natoč akceleráciu, možeme porovnat.

Odesláno

Tak na youtube.com je toho spousta tak můžeš porovnat.Samo někdy něco natočit můžu,konec konců už mám i kameru do auta :D Asi něco natočím až dodělám a upravím saní.

Odesláno

Ahojte

Mám predĺžený víkend, krásne počasie a rozhodol som sa dnešný deň venovať kocúrovi.

Išel sem asi nasledovným postupem

1. Vyhádzat koberce, vypratat všecek bordel, lístečky, papírky atď od známých.

2. Kompletní dúkladné dvojnásobné povysávaní podlahy, sedánek.

3. Tepovačka podlahy (tej chlupatej hmoty v autách, nevím jak sa to volá)

4. Zvlášť povysávat koberečky venku

5. Ošetrení kože

6. Ošetrení a leštení prístrojovej desky a plastú interiéru

7. Ošetrení tesnení a gumových částí silikónem

No a potom ručné umývaní tak jak ho poznáme, leštení oken zvenku a z vnútra na závěr. Dá sa povidat, že je jak nové :-)

Mám od kamaráda požičaný rozumnejší foťák, nedalo mi to a musel sem ít porobit pár fotek. Nakolko mi auto robí velkú radost, neni vhodnejší místo, kde sa podelit.

Tak hoši, jestli ho nekdo chcete kúpit, pravdepodobne dnes-zajtra, už v takémto stavě nikdy nebude :-D

Začneme motúrkem

IMG-3965.jpg

IMG-3974.jpg

IMG-3968.jpg

Detaily interiéru

IMG-3891.jpg

IMG-3892.jpg

IMG-3893.jpg

IMG-3895.jpg

IMG-3896.jpg

IMG-3898.jpg

IMG-3899.jpg

IMG-3900.jpg

IMG-3946.jpg

IMG-3983.jpg

IMG-3980.jpg

Leštenka

IMG-3904.jpg

IMG-3910.jpg

IMG-3914.jpg

IMG-3915.jpg

IMG-3917.jpg

IMG-3920.jpg

IMG-3922.jpg

IMG-3923.jpg

IMG-3924.jpg

IMG-3925.jpg

IMG-3926.jpg

IMG-3928.jpg

IMG-3933.jpg

IMG-3936.jpg

IMG-3937.jpg

IMG-3942.jpg

IMG-3943.jpg

IMG-3948.jpg

IMG-3949.jpg

IMG-3951.jpg

IMG-3957.jpg

IMG-3960.jpg

IMG-3962.jpg

IMG-3930.jpg

:super

Odesláno
Na vek toho modelu je ozaj ako nové...je to ešťe pôvodní lak ? nevidno ani ďobky po kamienkoch z ciest...;)

podľa dostupných informácií malo pri dovoze z ITA nejaké šrámy, tak sa majitel Rival Car rozhodol, že sa nastrieka celé znova. Chodieval som pol roka do automatickej mycej linky, tak máme za sebou už aj jedno leštenie laku, ale je pravda, že auto je bez chyby a hlavne - nepozná zimu. Nie som si istý, či niekedy vôbec išlo v snehu. On na ňom jazdil príležitostne a ja som ho keď bol sneh ani nevyťahoval :super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Len si doplním servisku ;)

158 622km

- nový olej TOTAL QUARTZ RACING 10W50 + filter

- preplach motora

- dôkladná kontrola po 20 000km

- osobitná kontrola podvozku (prvky riadenia a vlasnte všetko ako víno, bez chyby)

- diagnostika (BSI, ABS, jednotka motoru, jednotka klímy bez uložených závad).

- do pár týždňov sa objednávajú nové prvky radiaceho mechanizmu (puzdrá, všetky gumové časti, ktoré spôsobujú vôlu a nepresné radenie) spolu s kvalitnejšími tyčami z UK, ktoré budú následne namontované.

- Uvažujem, že keď už to bude rozdelané, objednám aj short-shift. Máte niekto skúsenosť, oplatí sa? Dráhy radiacej páky mi nevadia, ale viem si predstaviť, že sú kratšie - žuch žuch.

Odesláno

Zdravíčko majstri

Kým dojde výplata a pustíme sa do výmeny radíciho mechanizmu,

dostal som veľmi dobrú ponuku na podložky od člena Driv3rka, který vymýšlá s tú jeho žehličkú :-)

Ide o 4x108, OZ Racing, odľahčené a k tomu dlhé šróby, 15mm dopredu a 20mm dozadu

13312933.jpg

Otázka zní, či a jak sa zmeňá jazdné vlastnosti (nejak mi fyzika ríká - čím širší, tým lepší podrží v zákrutách a pri myšičkách), ale zase bych byl asi smutný, keby mi to nejak zhoršilo jízdné vlastnosti, napr. či to nezačne táhnút do strany nebo tak neco.

Díky za prípadnú radu či ovpoveď.

Odesláno

Jaké bude výsledné ET? Pokud to bude okolo 15, rozdíl bys poznat vůbec neměl :D Pokud půjdeš na 0, možná se něco projeví (nevím, co fyzika mi taky tolik nejde), ale zase bych měl obavu o vnější lemy :D

EDIT: Ty to budeš rvát na cyclony? Takže ET bude fakt nízké - vpředu 4, vzadu -1 :D

Ano, cyclony mají rovnou dosazovací plochu, to se dá řešit podložkou na šroubu ...

[upravil dne 14/6/13 10:56 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...