Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Mízo, já tě obdivuji, tolik lásky dát do jednoho auta. Ono i těch peněz. Když ji miluješ, není co řešit. ;)

Pevně věřím, že vůz dáš dohromady - jako vždy - a bude dělat jen radost, dokud ho zase nerozebereš... :D

Odesláno

tak dneska jsem ještě něco povrtal... :D hodil jsem 2 vrstvy vosku, zítra doleštím klima chladič a trubku od něj a už jen počkat na opískování a komaxit náprav a jsme připraveni :D jinak fotka bordelu ... přítelkyně se stavěla na hlavu, že to zase tahám všechno domu :D

post-21322-0-63554500-1460313129_thumb.j

post-21322-0-79234600-1460313154_thumb.j

Guest deaddream
Odesláno

proč ten strop a tlpky ačka a cečka nepotahneš do jineho materialu ,povodný je dost grc

Odesláno

na interier se ještě nešáhlo, čalouníci mají oba čas až někdy koncem května... vše bude prošívaná černá kůže ;) navíc interier budu řešit až naposledy... prvotní pro mě je to hodit na kola, tak aby to ze spodu bylo jak nový, příští týden bych měl mít opískovaný nápravy a týden na to snad v komaxitu...takže potom začnu skládat... pak lakovna atd atd... dlouhy příběh :D

Odesláno

se svatbou nestraš :D  jinak v úterý bude snad opískováno, takže bych to chtěl mít tak nějak do konce dubna nachystaný na skládání... už mám i brigádníky, takže druhej víkend v květnu bych to bouchnul na kola :D

Odesláno

Bych se přijel podívat ale budu tak jako hodně klubaku na srazu na Jižní Moravě :)

Odesláno

Bych absolutně netušil co kam patří :)

Odesláno

Ty doufas ze když jsem složil xsi a nic mi nezbylo a funguje, ze to zvládneme i na 406? Me jsi nekde půjčit ještě jednu podle který by sme to složili :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...