Mizlerek007 Odesláno 3. červenec 2014 Autor Odesláno 3. červenec 2014 hele já když to lepil prvně, tak mi k tomu drželi prsty a chemopren byl všude jen ne tam kde jsem potřeboval a díky Bobovi který mi to vysvětlil polopatě se to jakš takš podařilo, ale chce to nervy a vedle něco do čeho si můžeš ve vzteku praštit na kobercovou část lepíš následovně... chemopren universal + ředidlo přímo pro chemopren, trošku zředíš (né moc) a koberec natřeš jednou souvislou vrstvou a necháš do druhýho dne vyschnout, druhej den to natřeš nezředěným chemoprenem jak koberec, tak koženku, necháš 15-20min odvětrat aby to na dotek prstem nelepilo a pak to lepíš, ale chce to mít u sebe někoho kdo ti to bude držet, protože pak když se ti to přilepí někde blbě, tak to serveš a už to tam moc nebude moc držet... začít nejnižším místem, nějou prohlubní a od ní to vytahovat ... je to prasárna a hroznýho chemoprenu, já budu ted kupovat čalounický lepidlo, 10L za 700,-
Wext Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 Aha, tak takhle to je to jsem vůbec netušil, že to necháváš den schnout... Díky, seženu si potřebné věci a taky se do toho někdy pustím, jen nevím kdy, jedu totiž pryč tak uvidíme ale každopádně ti moc děkuji za vysvětlení, už mám aspoň představu jak na to, předtím jsem vůbec nevěděl jak si to vykouzlili Ještě musím akorát najít něco, do čeho budu mlátit, abych pak ve vzteku nemlátil do auta asi si vezmu k ruce souseda, poslední dobou už mě pěkně štve A ještě jednou díky za návod
Stráňa Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 Mízo to čalounění ti fakt jde , na domácí podmínky moc dobrý, až na trénuješ tu stropnici, uděláš mi moji:), ale budu trochu náročnej, chtěl bych fr. vlajku na strop:cool:
Wext Odesláno 3. červenec 2014 Odesláno 3. červenec 2014 lepší je si to udělat sám ne ? aspoň u mě to tak je, mám pak z toho lepší pocit, že jsem něco dokázal a navíc ta stropnice bude o nervy, už jen to vyndat...
Mizlerek007 Odesláno 3. červenec 2014 Autor Odesláno 3. červenec 2014 ta stropnice bude voser v tom nalepení... velká plocha a mám strach aby se to moc nestáhlo a pak se to po nandání neodlepilo... bude to pruser no ale snad se povede
Mizlerek007 Odesláno 13. červenec 2014 Autor Odesláno 13. červenec 2014 tak zase relax a já jsem opět na kusy tak snad to dám do pátku do kupy...
Mizlerek007 Odesláno 13. červenec 2014 Autor Odesláno 13. červenec 2014 no a dělám nárazník... vyhodil jsem couvací senzory a zavařil díry... zatím v plniči, zítra lak...
Ducatista Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 kdyz to neděláš v boxu, nemáš v tom zrnka prachu?
Mizlerek007 Odesláno 14. červenec 2014 Autor Odesláno 14. červenec 2014 tohle je jen plnič na lak to pujde do boxiku jinak ani v plniči nic nemám... schne rychle, takže se do něj nic nenalepí...
Mizlerek007 Odesláno 15. červenec 2014 Autor Odesláno 15. červenec 2014 tak nárazník nasazanej, ale nakonec mi to nedalo a pustil jsem se do kapoty
Wext Odesláno 15. červenec 2014 Odesláno 15. červenec 2014 Dej si tam tu kapotu z plexiskla, u tebe by se to hodilo, nemáš se za co stydět na rozdíl ode mě
Mizlerek007 Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 tak nárazník na autě, zítra ho obrousim a rozleštím
Mizlerek007 Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 sundal jsem zadní brzdiče a jsem uplně neštěstnej... zejtra po všech čertech budu shánět asi i brzdiče...
Wext Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 To kolo je teda pěkně dokopané, když tam je tolik závaží
KingSpade Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 S kolem nemusí být skoro nic, ale může být pneumatika v háji.
Recommended Posts