Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

hele já když to lepil prvně, tak mi k tomu drželi prsty a chemopren byl všude jen ne tam kde jsem potřeboval :D a díky Bobovi který mi to vysvětlil polopatě se to jakš takš podařilo, ale chce to nervy a vedle něco do čeho si můžeš ve vzteku praštit :D

na kobercovou část lepíš následovně...

chemopren universal + ředidlo přímo pro chemopren, trošku zředíš (né moc) a koberec natřeš jednou souvislou vrstvou a necháš do druhýho dne vyschnout, druhej den to natřeš nezředěným chemoprenem jak koberec, tak koženku, necháš 15-20min odvětrat aby to na dotek prstem nelepilo a pak to lepíš, ale chce to mít u sebe někoho kdo ti to bude držet, protože pak když se ti to přilepí někde blbě, tak to serveš a už to tam moc nebude moc držet... začít nejnižším místem, nějou prohlubní a od ní to vytahovat ... je to prasárna a hroznýho chemoprenu, já budu ted kupovat čalounický lepidlo, 10L za 700,-

Odesláno

Aha, tak takhle to je :D to jsem vůbec netušil, že to necháváš den schnout...

Díky, seženu si potřebné věci a taky se do toho někdy pustím, jen nevím kdy, jedu totiž pryč :D tak uvidíme :D ale každopádně ti moc děkuji za vysvětlení, už mám aspoň představu jak na to, předtím jsem vůbec nevěděl jak si to vykouzlili :D

Ještě musím akorát najít něco, do čeho budu mlátit, abych pak ve vzteku nemlátil do auta :D asi si vezmu k ruce souseda, poslední dobou už mě pěkně štve :bacha:D

A ještě jednou díky za návod ;)

Odesláno

Mízo to čalounění ti fakt jde ;), na domácí podmínky moc dobrý, až na trénuješ tu stropnici, uděláš mi moji:), ale budu trochu náročnej, chtěl bych fr. vlajku na strop:cool:

Odesláno
:D lepší je si to udělat sám ne ? aspoň u mě to tak je, mám pak z toho lepší pocit, že jsem něco dokázal :D a navíc ta stropnice bude o nervy, už jen to vyndat...
Odesláno

ta stropnice bude voser v tom nalepení... velká plocha a mám strach aby se to moc nestáhlo a pak se to po nandání neodlepilo... bude to pruser no :D ale snad se povede :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dej si tam tu kapotu z plexiskla, u tebe by se to hodilo, nemáš se za co stydět :D na rozdíl ode mě :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...