Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 Coupé by Míza - OFICIÁLNÍ KONEC

Recommended Posts

Odesláno

to víš že najde :D chci 19\" alu :D potom komplet vejfuk kterej se bude řešit jako má 407 kvuli kroutáku a sání, potom bych rád sedačky z RCZ :D bude se dělat středovej tunel v prodloužení a provedení jako má RX8 :D komplet výměna JBL za novou modelovou řadu, vzduchu se nedočkám, ale s podvozkem se hne :D no a potom už jen páááár drobností :D ale fakt jen pár :D

Odesláno

Béďa má pravdu, ser na 19\" a kup si rovnou 20\" protože ty se tam stejně dostaneš :D A až budeš prodávat zase pro změnu ty 18\" tak dej vědět ;) Možná je pak i koupím :D když budou skoro nejeté :D

Odesláno

No Johne, říkat to můžeš, ale Míza jde pořád opačným směrem :D ty 18\" kola na tom autě nejsou ani měsíc pomalu a už chce větší :D Já si myslím, že se teď dostává teprve do puberty, než aby dospěl :D

Odesláno

ty 18\" mi tam přijdou už zase nějaký malý :D hlavně jsem včera viděl coupé na 17\" a přišlo mi to jak kolečka z vozejku :D hrůza :D na to auto maj jít 18\" minimálně... hlavně to měl jak kozu na tech 17\" a to auto se mi vubec nelíbí :D mám v hlavě zase představu na nějaky změny.. :D

Odesláno

ten z puberty ještě nevyrostl, vždyť je to mladý kuře :) koukám, že jsi si vymyslel plány tak na 5 let, ale proč když to za dva měsíce už zase bude vystavený na bazoši :D

Odesláno
:D jj už jsem to tam narval... nějaký rádoby odstínění tam je, až od tebe dorazí balíček, tak se předělá přívod vzduchu a pár drobností s vejfukama a bude to snad schopný na brzdu :D
Odesláno
tak intake namontovánej i s provizorním odstíněním, ještě zatím vše ve fázi BETA :)

Hlavně to má lepší zvuk. Prijde mi , že to s ním lepe jede kolem 6000 otáček.

Odesláno

jj je tam o něco větší pružnost ve vyšších otáčkach a je to znát na 3ti a 4tej ° ... žádnej super zázrak to nejní, ale nechal jsem zachovalou dýlku sání a trochu se to odstínilo, samo že při trase 200km a víc se teplo neodizoluje... ale tohle tam vypadá líp jak origo box :D

[upravil dne 17/6/14 13:33 od Mizlerek007]

• O 2 týdny později...
Odesláno

To není možné, kde ty díly bereš :D to snad nejde ani sehnat, to je podpultovka :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...