Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som to mal napojené na diagnostike. Ventilátory sme spustili cez dia aj pomalú rýchlosť a aj veľkú. Na veľkej šiel iba jeden ventilátor, ale to by na to nemalo mať vpliv. Inak dia nič neodhalila. Kompresor zopne vždy, ale sahary už nie. Boli tam nejaké prechodné závady, ale ani po zmazaní to nešlo.

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Ani nie. Ešte som sa do prehodenia kompresora nepustil a chcem ešte vymeniť čidlo na chadiči klímy už keď to budem mať rozobraté, ale to všetko urobím až po odsatí média zo sústavy aby som zistil po pol roku či dačo ubudlo. Ak hej, tak mi zostáva už iba chladič a ak nie tak ymením tie hore vyššie menované veci a ak to nepôjde ani tak, tak si dám dole okná a kašlem na ňu.

Odesláno

Ja ho mám našróbované rovno na chladiči pri vstupe trubky od kompresora, tak som si myslel, že nejak trčí do systému. Lebo napríklad včera mi zas klíma poprvý krát tento rok išla. Takže únik môžem stopercentne vylúčiť.

Takže to čidlo môžem dať dole bez toho aby sa mi vypustil systém a médium tam zostane po vymontovaní čidla?

[upravil dne 22/4/13 10:30 od marko306]

Odesláno

Takže navím jestli to bude taky tvůj problém, ale otec měl vytažené čidlo které je umístěné na trubce od klimy. Je v motoru před pod palubní deskou před spolujezdcem.

Odesláno

Klima pracovala, ale nechladila. Šel jen chladný vzduch tak jako bez klimy jen když pustíš topení. On má 807 teprve asi 14 dní, takže se seznamuje. Ještě se ho zeptám kde přesně to čidlo je a dám vědět.

Odesláno

Cau.

Povodne som ti checl dodatocne zazelat vsetko najlepsie k vcerajsim meninam :papa .. ale vidim, ze ta trapi klima :bacha.

Aj mna hnevala. Raz isla, raz nie, uplne nahodne. Tak som nakoniec nasiel zavadu v relatku, ktore vypina klimu, ked je vyparnik prilis studeny. Ked som ho rozobral, okamzite bolo videt \" v com delo\" - popraskane spoje.

Predpokladam, ze aj v tvojom aute mas nejake krabicky, ktore ovladaju klimu. Skus sa k nim prebojovat a skontrolovat, ci to tam nevyzeara tak, ako v mojej (tri spoje elmag. rele boli popraskane)... Stacilo prespajkovat a od som mal pokoj a snad pojde aj tento rok :D.

post-27863-14109630911326_thumb.jpg

Odesláno

Ďakujem Miro. No keby ja viem kde by som také niečo mal hľadať. Nie som si istý, ale toto má možno v 807 nastarosti ovládací panel na strednej konzole a tam to vypadá vporiadku, čo sa týka výzoru plošáku.

Odesláno

Takže to čidlo je před spolujezdcem pod čelním sklem v motorovém prostoru na trubce od klimatizace. Když bylo odpojeno, tak dia hlásila špatný tlak v klimě.

Odesláno

No takhle já myslím, že tam žádné jiné čidlo tlaku v systému klimatizace není. Netrvdím, že se nemůžu plést ale jiná poloha dalšího čidla by mi ani nedávala smysl.

Odesláno

Já nikdy čidlo u 807 z chladiče nesundával, ale předpokládám, že je to stejné jako u jiných peugeotů- tedy že je tam ventilek, který umožňuje čidlo vyměnit. Takže čidlo odpojíš, nasadíš na ně dole klíč a povolíš, malinko to pšoukne a systém zůstane uzavřený.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...