Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Původně zaslal: Holly

To je jednoduchý, válej se mi po kufru...:D

přesně tak... a pokaždé jsou v jiným rohu...:D

naštěstí jsou jen 4, že . Kdo by to furt hledal :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mam plastovy kufr na naradi, ktery krasne sedi ale zabira asi 1/4 kufru : ). Mam tam hever, trojuhelnik, lekarnicku, klic na kola, zarovky, a pak nejake sroubovaky, ockove klice, multimetr, baterku, nejake draty, hard a mikinu : ).

Odesláno
Původně zaslal: Mitja_

Ja mam plastovy kufr na naradi, ktery krasne sedi ale zabira asi 1/4 kufru : ). Mam tam hever, trojuhelnik, lekarnicku, klic na kola, zarovky, a pak nejake sroubovaky, ockove klice, multimetr, baterku, nejake draty, hard a mikinu : ).

Hever a klic na kola??? naco v kufru?má místo pod kapotou nee?

Odesláno

Hever místo pod kapotou má i ten klíč na kola vyrobený z másla.(čti: na povolení toho nezarezlýho šroubu u držáku rezervy)

Akorát ještě potřebuješ opravdický klíč na kola (čti: menší trhačku), a ten pod kapotou teda rozhodně nevozím.

Odesláno

Jo ideál je něco podobnýho :

teleskopický klíč na kola 17/19 mm

Jen jeden problém!

Utahovat se to musí vždy v zasunutý poloze , jinak jste v pasti :) !!!!!!!!!!!!!!!

P.S.

Naopak pokud chce někdo Vaši peněženku, je lepší to vysunout, energie se tím znásobí a zásah přímo do cíle pak potěší a zahřeje !

[upravil dne 5/4/08 kobra]

Odesláno

kobra: hádej, co jsem myslel pod pojmem \"menší trhačka\"

Ano, přesně ten mám.

Doopravdy, utahovat v zasunuté poloze, povolovat ve vysunuté (a občas se doporučuje i na ten klíč skákat)

Odesláno
Původně zaslal: Kamart

Hever a klic na kola??? naco v kufru?má místo pod kapotou nee?

Originalni hever v aute nebyl, takze vozim jiny a ten se mi pod kapotu nevleze. Klic na kola mam presne ten teleskop jak psali kolegove výše, pod kapotou ten original mam ale to jen kvuli rezervy.

Odesláno

u motoru mi klic nedrzi, ten plastik je ulomenej, takze pod sedackou spolujezdce naradi v nadstandardni vybavě, + dva kliče na kola jeden ten krížovej druhej ten origo, nějaký dráty, všecko možný co se hodit může sponky na hadice, za sedačkou jakoby pod nohama tech co by sedeli vzadu ( jezdim max já a někdo takze to nikomu nevadí) mam 1.5L lahev s vodou kdyby cokoliv, pod sedackou ridice mam trojuhelnik jak jiz bylo receno krasne tam pasuje,hever origo co byl k 205, hadry a rukavice, v kufru je rezerva a pod ní lékárnička, zarovicky pojistky mam v naradi a to je tak nejak vsecko, jo a eště mam kanistr v kerym je este asi tak 3 a pul litru oleje ( jistota je jistota jedou je pod autem sucho nekdy kapka dvě oleje, vozit to sebou nikoho nezabije)

[upravil dne 6.4.2008 aaischa]

Odesláno

Toz olej ani vodu nevozim, na to svojemu autu verim dost :-). Vzadu na zemi mam akorat zamek na volant, flasku s pitím a pod sedadlem spolujezdce vystraznou vestu.. zrovna vcera nas jelo v auti 5 lidí, a pohoda.. vsichni sme se vešli :-).

Odesláno

Toz olej ani vodu nevozim, na to svojemu autu verim dost :-). Vzadu na zemi mam akorat zamek na volant, flasku s pitím a pod sedadlem spolujezdce vystraznou vestu.. zrovna vcera nas jelo v auti 5 lidí, a pohoda.. vsichni sme se vešli :-).

zamek na volant mam taky ale nepocitam ho do tohle vercajku co sme menovali, piti nevozim po tom co sem prizapomnel lahev mineralky a dopadla ne moc pěkně :D tak rači dycky čerství :)

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

a kde vozíte butylku s olejem..? Já ji kdysi u škodovek vozívala celé roky ve výklenku blatníku,dá se hezky vozit i v 206ce pod kapotou,ale servismeni mě ji vždycky s tama dali do kufru:bacha

Na co olej......už nemáš škodovku:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

a kde vozíte butylku s olejem..? Já ji kdysi u škodovek vozívala celé roky ve výklenku blatníku,dá se hezky vozit i v 206ce pod kapotou,ale servismeni mě ji vždycky s tama dali do kufru:bacha

co já vim, kdyz se na dojezd hodí, a bude si clovek nadávat :grr že nemá..

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: ozzy1956

co já vim, kdyz se na dojezd hodí, a bude si clovek nadávat :grr že nemá..

tak já neparkuju v garáži,ani hned u baráku jako někteří:roker

krom toho jezdívám i delší tratě, a denervuje mě,když mi jeden z těch čtverečků náhodou zrovna přestane svítit:bacha A zkuste se zeptat na benzínce někde v kotěhůlkách na TOTAL:aut

a taky je fakt,že mi to zůstalo z té škodovácké éry,kdy jsem po troškách musela dolívat snad před každým startem,takže bez butylky ani krok:aut

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

zamek na volant mam taky ale nepocitam ho do tohle vercajku co sme menovali, piti nevozim po tom co sem prizapomnel lahev mineralky a dopadla ne moc pěkně :D tak rači dycky čerství :)

To si musi umet vybrat, ty kvalitni jdou v zime pit jako ledová tříšť :D

Odesláno

Lékárna je přichycená v kufru za gumičkou potahů zadních sedaček, trojúhelník mám pod sedadlem řidiče, kam nádherně pasuje, žárovky mam v tý malý přihrádce v kaslíku a ostatní droboť ve dveřích u spolujezdce...

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...