Guest ZILA Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 to je ono stroboskopi a brždeni to mne fakt bere:mad: Citovat
DjBoom Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Podle toho žlutýho puntíku má ten stěrač fakt dost. :D Citovat
Bohouš Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Podle toho žlutýho puntíku má ten stěrač fakt dost. :D Jak podle puntíku poznáš stav stěrače ??? Jsem připraven být za blbce..........:D Citovat
Guest DD Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Originally posted by Bohouš 205 GTI Napsán autorem DjBoom Podle toho žlutýho puntíku má ten stěrač fakt dost. :D Jak podle puntíku poznáš stav stěrače ??? Jsem připraven být za blbce..........:D Origo sterace maji tenhle puntik ... kdyz koupis sterac, je puntik cernej .. cim vic zloutne, tim vic se blizi cas, kdy je potreba sterac vymenit ;-) Citovat
Pinďa Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 DjBoom: Díky za radu, to jsem také nevěděl. Já se vždy díval na gumu a jak napraskl koneček nebo se mi nepozdávala stírací guma tak jsem něnil (cca 1x za rok). [Editován dne 29/5/05 Pinďa] Citovat
Bohouš Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 DD - dík za vysvětlení. Jinak já mám stěrače bez puntíku a mám klid :D:D Citovat
DjBoom Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Jojo DD to vysvětlil správně. A když je koupíš tak je na tom puntíku folie, takže když máš auto před barákem tak jí prostě nesloupneš. Jinak ty puntíky maj stěrače Valeo Citovat
Guest MilaS Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem DjBoom Jojo DD to vysvětlil správně. A když je koupíš tak je na tom puntíku folie, takže když máš auto před barákem tak jí prostě nesloupneš. Jinak ty puntíky maj stěrače Valeo To je divný, já jsem si koupil zcela nedávno taky Valeo a žádnej puntik tam nemám. Nebo blbě vidím . Citovat
Tazman Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Až pojedu z práce tak se musím kouknout jestli ho tam také mám . Citovat
zoby Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 teď budu za blbce, ale co je myšleno tím prvním příspěvkem? na brzdícím autě mi nepřijde nic zvláštního Citovat
Holly Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 To budou asi ty zapnutý výstražný světla. Asi mu normálně neblikaj oba blinkry najednou. Předpokládám, že to co svítí žlutě jsou blinkry, červený vedle nich pak brzdovky. Alespoň takhle bych to chápal já, ale jak tam jsou rozložený ty světla přesně nevím, tohle auto dobře neznám. Jestli se pletu, tak mě někdo opravte. Citovat
vlp Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 zoby nic si z toho nerob, ja sa tiez pridavam k blbcom:) Citovat
Ferry Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem tomyka kde je tam stroboskop? no na fotce pochopitelne stroboskop videt nebude :D musel by nam sem dat Tibor kratke video Citovat
Guest ZILA Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Napsán autorem Ferry Napsán autorem tomyka kde je tam stroboskop? no na fotce pochopitelne stroboskop videt nebude :D musel by nam sem dat Tibor kratke video tak to vam tet profi fotograf vysvetlil Citovat
tomyka Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 no ta nech tibor uteka zrobit video . xceme stroboskop Citovat
Pinďa Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Zila: kde měl ten stroboskop? Na brzdových světlech nebo jinde? Citovat
Ferry Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 Napsán autorem Pinďa Zila: kde měl ten stroboskop? Na brzdových světlech nebo jinde? Na brzdovych svetlech Citovat
Hics Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Hele! to look skoro jak moje Xantoška....:D:D Ne, opravdu to ale neysem já.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.