jack Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Jeste jesdnou k te Francii. Bude tam stacit obyc VISA karta nebo je lepsi Nbase karta.? jde mi o placeni v obchodech a na benzinach. JE fakt ze ty hotely zaplatim pres net jen pomoci Nbase karty:( Dikys Citovat
sipka Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Obyč Visa určitě bude stačit. Taky jsem tam s ní všude platil. A bezproblému Citovat
Rotorhead Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Napsán autorem jack Jeste jesdnou k te Francii. Bude tam stacit obyc VISA karta nebo je lepsi Nbase karta.? jde mi o placeni v obchodech a na benzinach. JE fakt ze ty hotely zaplatim pres net jen pomoci Nbase karty:( VISA je v pohodě. Co to je ta Nbase karta ? Dikys Citovat
janhercik Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Mám VISA Electron od ČS a v cizině bankomaty v pohodě, nákup spíše vyjímečně. Zrovna v červnu mi končí platnost, tak jsem v bance zjiš?oval, proč s ní nemohu platit bez problému v cizině, že chci nějakou jinou, a koukali na mě jak na idiota a tvrdili, že to není možné. Mám dva měsíce starou zkušenost, že ARAL v Německu, Francii, Švýcarsku tuto kartu nebere, stejně tak museum techniky Sinsheim, restaurace ve Štrasburku. Visa (bez Electron) v pohodě. Citovat
Rebik Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 To je velmi jednoduché, v civilízované Evropě se jaksi nepředpokládá, že namáš 50 Eur na kartě, takže většina drobných plateb je offline, tedy karty Electron jako neembosované nepřijímají, je zo zbytčně pomalé... Citovat
jack Odesláno 26. květen 2005 Autor Odesláno 26. květen 2005 Presne tam v CS na me taky koukali co jsi to vymejslim,ale necham si udelat normalni Visa a bude klid:) S tou pry opravdu neni problem nikde. Citovat
Vvitty Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem jack Presne tam v CS na me taky koukali co jsi to vymejslim,ale necham si udelat normalni Visa a bude klid:) S tou pry opravdu neni problem nikde. temer nikde.... napr. v Zeneve na letistni pumpe ji neberou, jedine MC nebo Amex a to si rikaji narod bankeru... pak natankuj, kdyz tam neni obsluha a pumpa je automaticka ale jinak jsem nemel problemy, zkontroluj si hlavne limity na platby, ale ty se daji zmenit telefonicky behem deseti minut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.