Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,potřeboval bych poradit.Na 206 eco,1.4Hdi;50kW

r.v.2004

VIN VF32A8HXF43634125 chci zvednout zadní nápravu.

Kde a za kolik by mi to udělali?Jsem ze středočeského kraje.

Díky za odpovědi.

Odesláno

A to auto moc sedi ? alebo ti niekde nieco o nieco zadriva ? Podla mna ked tam robili repas mali to tak nastavit aby to bolo v pozadovanej vyske respektive takej ako ma byt od vyroby ,,skoc za nejakym beznym mechanikom ci ti to nepretoci pokial pojde v pohodicke vybit torzky tak to nebude mat vela prace s tym :mrk

Odesláno
Repas mi dělali v autor.servise Peugeot,ale o přetočení torzních tyčí teď nechtějí ani slyšet.

Rozepiš se víc, docela mě to zajímá ;)

Odesláno

Ano moc sedí.Když sednou do zadu dva dospělí chlapi,tak mám kola v nárazníku.Když je auto prázdné,tak mám mezi kolem a lemem nárazníku asi tak tři cm.

Teď jsem se objednal do servisu(kde mi dělali repas)na středu.Řekli,že to půjde asi o pět cm zvednout.Tak jsem zvědav.

Odesláno

Nemáte někdo prosím zkušenost, kdo jste si sám repasoval zadní nápravu, jak zabezpečit dotažení středového stabilizátoru tak aby se po čase nezačak ve šroubech pohybovat a vydávat tak neskutečně nepříjenmé kovové zvuky ? Předem díky za poznatky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...