olgojc Odesláno 23. červen 2012 Autor Odesláno 23. červen 2012 To škubnutí po po sundání nohy z plynu mi dělá skoro rok, od koupě auta. A ten problém se startem je asi od března (průběžně se zhoršuje). No jo, koupil jsem auto, který skoro 3 roky nejezdilo Citovat
olgojc Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Zdravím! Tak MAP senzor jsem vyměnil. Zatím to vypadá, že starty budou v pohodě. Uvidím ráno, ale po pár hodinách co jsem byl v práci to bylo OK. Jinak změna docela velká, auto táhne skvěle, předtím to bylo líný a nechtělo se to rozjet z nízkých otáček. Škubnutí po puštění plynu je pryč. Jen si to občas cukne, když jedu v nízkých otáčkách( pod 2000). Doufám, že si to časem sedne. Možná že ještě vyčistím krokový motorek. Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 jj vycisti krokac a jestli jsi nedelal reset autoadaptivnich hodnot ridici jednotky, tak by si to melo jeste sednout. tak aspon, ze je nejakej rozdil Citovat
olgojc Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Ten reset bych měl udělat jak? Odpojení baterky nebo diagnostika? Citovat
Ferry Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 melo by stacit odpojeni baterky, tak na pul hodky. Nebo pres diag Citovat
linomaniac Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 Taky mi to dělá, MAP budu měnit. Doufám, že to vyřeší i další problémy; prodlevu na plynu (přidám, sekundu/dvě se nic neděje, až pak se chytne a jede) a volnoběh. Drží mi cca 960 rpm, což je moc (nový krokáč i zelené čidlo). no ako vidím, my dvaja máme často rovnaké problémy, takže keď to vyriešiš, daj vedieť Citovat
Patrius83 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Cau kluci, mam jednu otazku, dnes jsem se pokousel cistit MAP senzor(nebylo co cistit) a byl jsem dost prekvapenej, ze uvnitr je snad olej? Jsem myslel ze map senzor snima tlak vzduchu?! Citovat
Guest servisman Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Taky jsem měl vně olej ,když jsem jej měnil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.