Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To škubnutí po po sundání nohy z plynu mi dělá skoro rok, od koupě auta. A ten problém se startem je asi od března (průběžně se zhoršuje). No jo, koupil jsem auto, který skoro 3 roky nejezdilo :)

Odesláno

Zdravím! Tak MAP senzor jsem vyměnil. Zatím to vypadá, že starty budou v pohodě. Uvidím ráno, ale po pár hodinách co jsem byl v práci to bylo OK. Jinak změna docela velká, auto táhne skvěle, předtím to bylo líný a nechtělo se to rozjet z nízkých otáček. Škubnutí po puštění plynu je pryč. Jen si to občas cukne, když jedu v nízkých otáčkách( pod 2000). Doufám, že si to časem sedne. Možná že ještě vyčistím krokový motorek.

Odesláno

jj vycisti krokac a jestli jsi nedelal reset autoadaptivnich hodnot ridici jednotky, tak by si to melo jeste sednout. tak aspon, ze je nejakej rozdil :)

Odesláno
Taky mi to dělá, MAP budu měnit. Doufám, že to vyřeší i další problémy; prodlevu na plynu (přidám, sekundu/dvě se nic neděje, až pak se chytne a jede) a volnoběh. Drží mi cca 960 rpm, což je moc (nový krokáč i zelené čidlo).

no ako vidím, my dvaja máme často rovnaké problémy, takže keď to vyriešiš, daj vedieť :D

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Cau kluci, mam jednu otazku, dnes jsem se pokousel cistit MAP senzor(nebylo co cistit) a byl jsem dost prekvapenej, ze uvnitr je snad olej? Jsem myslel ze map senzor snima tlak vzduchu?!

post-48751-14109631527474_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...