zolco Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Návod je dobrý,ale chýbajú tam detaily.Šrobovák má biyť akého priemeru?Akej dĺžky?Možno som gramblyvý,ale nepodarilo sa mi dať airbag z volantu dole.Druhá vec,trebalo by upresniť,že tá drážka v tom bielom plaste sa má o kolko milimetrov predĺžiť? Citovat
Faron Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ahoj, podle toho co uvádíš je blok páček na výměnu. Je opotřebená aretace levé páčky - to by bylo ještě opravitelné (dočasně), spínání ostřikovačů by se také dalo opravit, ale ten klakson je problém, protože je nejspíš přelomen stočený páskový vodič mezi páčkami a volantem. Nejspíš ti za chvíli také začne svítit airbag. kdyz se vymeni ten blok pacek tak bude fungovat i ten klakson? nebo je potreba dalsi dil vymenit? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Pokud bude problém v tom přerušeném vodiči v bloku páček, tak klakson bude fungovat. Chtělo by to odpojit akumulátor, sundat airbag, vyčistit a nastavit kontakty klaksonu, složit zpět, připojit aku a vyzkoušet. Když bude fungovat, tak by stačilo jenom opravit páčku podle výše uvedeného návodu. Citovat
Faron Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 když bude přerušen vodič v bloku páček tak se bude muset vyměnit cely blok nebo by stačilo jen pro pojit vodič ke klaksonu? Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Musí se vyměnit celý blok páček. Jednou jsem kamarádovi na 206ce ten vodič opravoval, ale byla to hrozná práce. Jelikož ale ty máš ESP, tak na opravu zapomeň. Jakmile by jsi to rozhodil, tak už nikdy nezkalibruješ snímač úhlu volantu. Citovat
Faron Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Esp nemám špatně jsem se to podíval na kontrolku:( jinak klakson je zprovozněn. Citovat
HonzaZ Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 OK, tak ještě opravit páčku, máš kliku:papa Citovat
Dado240 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Ahoj, podle toho co uvádíš je blok páček na výměnu. Je opotřebená aretace levé páčky - to by bylo ještě opravitelné (dočasně), spínání ostřikovačů by se také dalo opravit, ale ten klakson je problém, protože je nejspíš přelomen stočený páskový vodič mezi páčkami a volantem. Nejspíš ti za chvíli také začne svítit airbag. kdyz se vymeni ten blok pacek tak bude fungovat i ten klakson? nebo je potreba dalsi dil vymenit? Ja som mal tiež problém s klaksonom a odstránil som to podľa tohto návodu http://www.forum-auto.com/pole-technique/mecanique-electronique/sujet448173.htm Citovat
Dado240 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Návod je dobrý,ale chýbajú tam detaily.Šrobovák má biyť akého priemeru?Akej dĺžky?Možno som gramblyvý,ale nepodarilo sa mi dať airbag z volantu dole.Druhá vec,trebalo by upresniť,že tá drážka v tom bielom plaste sa má o kolko milimetrov predĺžiť? Ja som opravoval klakson, našiel som viac návodov. Tú drážku asi od oka. Airbeg z volantu dole ide tak, že musíš volant potočiť a zo spodu sú 2 dierky a tam naraz šrobovákmi zatlačíš, treba to vyskúšať. Mne sa to podarilo na 3. pokus. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Zdravím. Mám podobný problém, ale je to něco jiného. Páčky se mě sice (zatím) vrací, tam, kam mají jít, ale když dám např. pravej blinkr, tak to zabliká tak 3x, 4x a pak nefungujou. Aby \"fungovaly\", musím tlačit nahoru na konec té polohy pravého blinkru a ještě při tom hýbat zprava doleva, aby to vůbec na křižovatce blikalo. Při levém ani tak ne, ale taky jsem to musel chvíli držet v dolní poloze a zase hýbat zprava doleva, abych blikal doleva:aut ... Zajímavé ale je, že jednu chvíli to funguje, a za dalších 5 minut zase ne...a pak zase jo...to samé když zapnu přední i zadní mlhovky - za chvíli po zapnutí mi najednou kontrolky zhasnou. Pak to zase zapnu, a třeba 2 minuty to svítí, a pak zase zhasnou. Pak to zapnu znova a svítí pořád třeba 30 km...Tak se chci zeptat - jde tato závada opravit - např. nějakým přepájením, proletováním, nebo něčím těch konektorů? Nebo se musí vyměnit celej ten modul? Mám ESP (nevím proč se to rozlišuje podle toho), a senzor deště. A pokud se to musí vyměnit celý, tak se chci ještě zeptat, zda jste to někdy kupovali na vrakovišti, a jak dlohou vám to vydrželo...bo cena za novy 8500,- je docela hafo.... Prosím o odpověď a předem děkuji:papa Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Opravit to moc nejde, kup jiný COM2000, například z vraku, ale aby na něj byla záruka na odzkoušení. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 jj...tak s tou zarukou nevim...borci v okoli Olomouce na to obvykle ani nedavaj doklad...asi...\"moc nejde\"? Takže trošku by to ale šlo, ne? Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Sedni k internetu, obešli si vrakoviště - najdeš min 10-15 odkazů, z toho dostaneš cca 5 dobrých nabídek s možností záruky. Stejně tak i zde na fóru je dost nabídek a záruku si domluvíš. PS: za posledních 5 let jsem se domluvil na záruku 14 dnů na každém vrakovišti Citovat
lavka3 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Zdarec, neměl by někdo k prodeji páčku s PP? Popřípadě celou jednotku, která by pasovala na můj P307 1.4 HDI r.v. 3/2002. Díky i za jakékoliv nasměrování, kde sehnat. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Nevíte někdo, proč se ty páčky rozlišují podle toho jestli mají nebo nemají ESP? Co tam je navíc nebo není, než u páček s ESP? A je normální že za studena mi to funguje normálně, ale blbnout to začne až tak po 15-20 km? A to jen někdy... Citovat
koblih69 Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Ty pro ESP mají snímač úhlu volantu, jak jinak by ESP vědělo co dělat Citovat
3Run Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 Uživatel ChouLu z Brna mi psal že se páčky opravit dají (záleží teda na výrobci, ale možné to je) s ESP to je tak na 2,5 hodiny i s konfigurací v diag.. Cenu mi neřekl.. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. únor 2014 Odesláno 7. únor 2014 já se ptal v servisu a tam mi řekli, že to trvá +- 2 hodiny, ale ptej když už se začnou samy vypínat světla, tak to už opravit nejde... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.