Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

RADIO RT4 a AUX VYSTUP


dusankrizan

Recommended Posts

Zdravim všetkych peugeotakov,neviem si poradit ako spravim aby som mohol pozerat DVD cez hlavny display...Mám varianty

1.pojde mi to ked napojim S-Video a Audio cez redukciu na napr mini usb čo ma samsung S2

2.Kupim USB kluč popripade Hardisk bez napajania.dam redukciu S-Video a Audio na USB

3.Mechanika DVD aj to som niekde čítal,že by sa to dalo napojit

Má to niekto vyskušane,ako funguje video..

Dakujem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz tu toho bolo popisaneho na mraky. Obraz ti pojde iba ak to napojis na vstupy co su v kastliku. Takze musis mat vystup klasicky analogovy.

Inac ked si pozres na hornej liste mas google hledani a tam ked zadas rt4 video tak ti vylezie co tu na fore bolo pisane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z radia se vytáhne výstup na cinche (audio i video) poté se to musí aktivovat v dia. Lze koupit originál kabely, ale mnohem levnější je si je udělat. Pak na ně lze už připojit téměř cokoliv co umí analogový výstup videa a zvuku. Já mám třeba toto (ted sice na prodej, ale funguje! )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie neslo. Hard disk ako bude slapat bez napajania? Existuju rozne prehravace na sd karty atd co maju analogovy vystup. Tam ti to pojde normalne, ale budes musiet riesit aj tak napajanie toho prehravaca. Z telefonu ti to pojde ak ten telefon ma analogovy vystup, alebo nejaky special kabel co preonaci digitalny signal na analogovy.

Dalsia vec je to ze budes musiet poriesit blokovanie videa za jazdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dusan. Ano HDD si berie energiu z pocitaca cez usb, ale z auta si bude brat odkial ked nemas v aute usb pripojenie? Z tych cinchov si nezoberie, lebo tam nie je nic. Usb ma 4 piny, 5V, zem a datove vodice. To preto. Do toho auta mozes pripojit hocico co ma video vystup, ale analogovy, hocijaku kameru, alebo prehravac alebo telefon co ma analogovy vystup. Nepripojis nic co ma digitalny vystup ako usb, hdmi,....

Ak dokazes pripojit ku svojej telke telefon inac ako cez usb tak istotne ti pojde aj na tom autoradiu. Ale ako som uz pisal aj davnejsie je to len taka vychytavka pozerat video v aute ktora ta bude bavit tak 2 tyzdne.Potom aj nato zabudnes ze to mas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jofo ja viem, v tomto máš uplnu pravdu,ale chcem to mat,,,take klipy si puštat v HD to može byt fakt super a chcem ist aj na dovolenku tak určite niekomu padne vhod si pozriet nijaky film alebo rozprávku...No skusim nijaky telefon poriešit,myslim,že N95 má 3 cinche na vstup do televizoru,stiahnem do nej prehrávač na mkv....a funkcia video vyriešená...:):):)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

supeeer mám to došiel som na to...Našiel som si kábel s Nokie N95 konkretne tento TV kábel CA-75U.Skušal som to cez Samsung S2 ale to akosi nejde,,iba zvuk obraz sa nepripoji,ani na TV mi nejde obraz a pritom N95 sa napoji uplne bez problemov...Zatial som našiel len divx player,pri ktorom by som mkv subory musel konvertovat do mp4 ale nevadi..No musim najst player ktory prehra matrosku...Zajtra napíšem všetky nedostatky ked sa vyskytnu..a ešte ma napadá vec,že hudba ako mp3 a pod sa dá bez problemov skopírovat na HDD čo má RT4...no a video by nešlo...uvidime...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sekat ti tam nema co pokial to zvlada prehrat telefon. Obrazovka je len koncove zariadenie ktore uz signal nijako nezpracovava.

Ale hlavne ze ti to facha a si spokojny. Good job.

A nie ze budes pocas jazdy nato cumiet ze ako ti to pekne zobrazuje. :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no všetko ide super pre všetkych ked by to niekto chcel takto riešit,treba mat v N95 nainštalovany prehrávač CoreCodec.CorePlayer.v1.1.1.S60v3 a ten prehraje naozaj všetko,,,no a začinam vymýšlat,samozrejme je 8gb málo,,,a filmy sa kopirovat na hdd do RT4 nedaju...tak jedina možnost pripojit k N95 hardisk a potom kupit redukciu USB a MINI USB,ale či to pojde tak to neviem...alebo aspon 16gb usb pripojit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...