Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar pežotáci.Nedavno sem vyhrabal svazky starejch časopisů automobil.Od roku asi 76 do 90-91.Sou tam pěkný články o peginách když byly nový s krásnejma kresbama,řezama,popisama všech dílů jak motoru,podvozku tak celejch vozů.Nemam tu ukázku,ale chtěl sem se vás zeptat jestli to chcete vidět a jestli je tu někdo kto zveřejní,třeba i na tomto webu.Vlastní stránky nemám,ale můžu to naskenovat a poslat.Jedná se o vozy 405,405 4x4,309,605,305 myslim že se najde i 505 a 205.(možno i vozy jiných značek)

Odesláno

Zatim tu mam sebou jen 405 a 405 x4.Až se mi to povede naskenovat tak pošlu zatim tohle.Ostatní musim přivézt z chalupy.Ani sem nečekal takovej zájem:)

Odesláno
Napsán autorem Capy

Zatim tu mam sebou jen 405 a 405 x4.Až se mi to povede naskenovat tak pošlu zatim tohle.Ostatní musim přivézt z chalupy.Ani sem nečekal takovej zájem:)

O každé nedostatkové zboží je zájem :D:D

Odesláno

jsem našel loni něco o 405 - ale protože chcu (musím) udělat nějaké www stránky, tak jako náplň by to bylo dobrý...

Nějaké texty by byly, ale nějak není čas.. snad v létě.

MMCH: v těch starých číslech jsou super věci - třeba, jak fungují karburátory apod.

Odesláno

jojo sou tam dobrý fjeci,našel jsem už i 205,205GTI,A taky 205 turbo.Jen se musim omluvit za spoždění,protože sem nevěděl jak nedostatkový zboží sou skenery a jak sou vytížený.Znad to zítra stáhnu do kompu.;)

Odesláno

106 je nová,ale skusim se podivat mam tam i novější časopisy jenom nejsou svázaný tak to bude těžký hledání.A pak ty nový články už nejsou to co ty starý.Už těd toho mam tak na tejden skenování,ale dostat se na skener je potíž.

Odesláno

2 Capy

Tak a me by zase zajimala 405 4x4, pokud muzes poslat na mail, tak bud vostik@seznam.cz

nebo vostik@valachnet.cz, ale radeji na tu prvni.

Dekuji predem

Odesláno
Napsán autorem Gotrek

Capy mi už poslal první dávku nascanovaných článků. Dnes už to nestihnu, ale v pondělí to hodím na web a hodím sem odkazy.

Je mezi nima 205 GTI ??? :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...