Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

PŘIHLAŠOVADLO PO NĚKOLIKA LETECH MÁ ZÁSADNÍ ROZDÍL OPROTI TĚM MINULÝM-POZNÁTE???-PŘEMA NECHCE NA SRAZ!!!

Recommended Posts

Odesláno
já upřesním že nováčci , potažmo řádní členové to nemají zadarmo ale 150 za osobu což řád neplatí

Ano presne tak ! Ja jedu s pritelkou a ja platil jen jidlo, ona jidlo PLUS tech 150,- - je to sice malo, ale i tak je to alespon symbolicke odliseni radu/neradu - pro me to staci. Tak kde je kua problem ??

Odesláno

Hurvajzi, to neber takhle osobne, tvou situaci znam, a jsi clen stale party :)

tak doval s Petou :)

v patek vecer je gril, v sobotu vecer gril a prase :) takze hlady neumres :) a ziznit te nenechame :D

PS: pro ostatni, to bylo mysleno obecne, o srazu se vi dlouho a staci si bokem proste ucmrndavat prachy.

My mame neco podobnyho na softballe, kluk na pracaku nechce jet na jedinej turnaj, ze na to nema prachy, ale pak prijde s novym mobilem za 10 tacu.....

Odesláno

Nereste kdo na to ma nebo nema twl .... Ano, je to treba o trech tacech ... Ano, vi se o tom dost dopredu a kazdej si na to nejak snad mohl dat prachy stranou ...

Ale tadyto vlakno je trosku o necem jinem a docela me teda mrzi, pokud je nekdo proti tomu, jak je tento sraz reseny a musi to dat najevo tim, ze tam proste just nepojede a basta a treba se tady vsichni na foru pose*te .. :(

Premo nenech se prosit ..... Hm ?? Pamatujes,jak jsme na zimnim spolu slavili narozeniny ? Na Kokorine bude taky sranda :papa

Odesláno
já upřesním že nováčci , potažmo řádní členové to nemají zadarmo ale 150 za osobu což řád neplatí

Ano presne tak ! Ja jedu s pritelkou a ja platil jen jidlo, ona jidlo PLUS tech 150,- - je to sice malo, ale i tak je to alespon symbolicke odliseni radu/neradu - pro me to staci. Tak kde je kua problem ??

no prece v tom, ze loni se platilo tusim ze 320 za NOC pro nerada a ucast byla 110 osob. Ted to zadotuje klub (potazmo i dlouholeti radni clenove) a je to za 150 pro nerada na vikend, a ucast je o 98% vyssi.

Me to mrzi, ale fakt si myslim, ze ucast na pristim takovem srazu klesne o 90%

Odesláno

Není to jedno jestli dojedu nebo ne? Třeba bych nemohl z pracovních důvodů a neudělali by jste nic......prostě berte že sem v práci a nemohu přijet.....a basta fidly

Odesláno

Pe.Tr: nic proti, vim, jakym smerem chces s klubem jit, a kdyz se budu mylit, tak je to dobre, a omluvim se.;)a

Odesláno

ale fakt si myslim, ze ucast na pristim takovem srazu klesne o 90%

jenze o tom se bavime dva roky ze ucast na srazech je miziva tak jsme zkusily neco proto udelat(nemyslim tim zaplatit jim sraz ale ukazat jim to jak to na srazech vypada. kdybychom proto nic neudelaly tak bychom si otom jen furt povidaly.

pokud ma nekdo problem stim jak bude vypadat pristi sraz-placeny, nemam problem stim ho poradat znova a klidne na druhe strane republiky.

Odesláno
Me to mrzi, ale fakt si myslim, ze ucast na pristim takovem srazu klesne o 90%

No A ???! Proc budeme TED resit jaka bude/nebude ucast na pristim sraze ktery bude za nekolik mesicu treba ? Nesmysl ....

Ad ucast ted : by me treba zajimalo kolik z tech 205 lidi tam jede bud jen na sobotu (a nespi) nebo patek->sobota. To jest KOLIK lidi bude to tvrde jadro ktere bude po celou dobu srazu tj patek - nedele. Od toho bych pak odvozoval hodnoceni ucasti ...

Odesláno

SCratchi za svym nazorem si stujjastim nemam problem , nemuzou se mnou ouhlasit vsichni. ale k tematu , me fakt mrzi ze je tohle duvodem neucasti ikony klubu , jsme kamaradi a nekolikrat jsme si to uz vyrikali , proste mi to prijde zbytecne jeste tenhle krok. A v praci nejsi , te zname delas Po-Pa 10-13 to uz vime.:aut

Odesláno

ad Stibto, nezlob se, ale takhle uvažujou cikáni, že TEĎ neřeší, co bude zítra. Mě se třeba taky nelíbí rozhazování.

ad PeTr: nemyslím si, že by klub nějak krněl či zakrněl

ad Hurvajz: Doval, já budu taky jen na sobotu s přespáním do neděle pod širákem nebo v autě (když mi ho otecko půjčí) - jsi nedílným členem party z Chaloupky u Scratchů :D

Odesláno

punkač : tak to ti řeknu naprosto přesně : loni v červnu mohl zakrnět uplně.

je prostě potřeba vychovat si novou generaci - takhle sem to krnění myslel

Odesláno

Já bych k tomu řekl jen jediné. Kdo z vás jste nikdy nebyl na nějaké akci zdarma? Na nějakém \"dnu\" něčeho. Kde byl vstup pro \"známé\", partnery apod. zdarma. Byla tam zajištěná zábava, občerstvení a tak ... Takových akcí se dělá všude spousta. Dělají to firmy, pro své obchodní partnery a zaměstnance. Dělají to i různé organizace a to vše pro zvýšení své reputace, pro zviditelnění apod.

Tak proč by něco takového nemohl jednou za 10let uspořádat i největší \"autoclub\" v ČR???

Chápu, vše je o penězích. Ale někam se ty naše společně naspořené-vydělané peníze investovat musí. Tak proč ne do výročního srazu??? :myslim

Odesláno

pokud ma nekdo problem stim jak bude vypadat pristi sraz-placeny, nemam problem stim ho poradat znova a klidne na druhe strane republiky.

Tyvole, víš s čím mám problém konkrétně já?? Přesně s tímhle, že tydy napíšeš, že nemáš problém ho TY POŘÁDAT třeba na druhý straně republiky, ale uvědom si, že ho sice pořádáš ty, ale financuje klub!! A z jakejch peněz?? Peněz platících řádnejch členů, komerčních inzerentů a partnerů!!

Sere mi ten princip, prostě populistickej socanismus v tom vidim!!! Tudy cesta nevede, takhle se to dělat nedá ...

BTW.: proč si myslíš, že jsem letos nezaplatil členství??? Z důvodu pětikila? Od dob, kdy se zavedlo placený členství, tak jsem ho platil za oba 2 s Áďou, ale nehodlám podporovat a dotovat jiný, klub jo, ale když bude vynakládat peníze na svůj chod a věci s tím spojené, a né dávat \"sociální dávky\" lidem, kteří nemají na to přijet na sraz ... PARDON, ale musel jsem si teď taky trošku ulevit ...

Odesláno

Pe.Trovi ale zřejmě nešlo \"jen\" o srazy

Ad přesrazováno: několik let byly trvale 4 srazy ročně a lidi jezdili. Až došlo k tomu, že \"pořadatelům\", kterých bylo jako šafránu, došly nápady a srazy nenabízely žádnou \"přidanou hodnotu\" - prostě se lidi sjeli, popili, projeli orienťák, popili a jeli domů - no a lidi na srazech začaly ubývat. K tomu ještě všude omílaná krize, čím dál hlubší kapsy, víc lidí bez práce - no a pořádat sraz pro 20 stále stejných tváří, to se může rentovat Scratchovi na chaloupce, ne však na klasickém srazu.

Byť jsem též několikrát přemýšlel jak moc je Pe.Trův nápad prospěšný, dospěl jsem asi stejně jako on k závěru, že vyzkoušet se to má (a když se aaspoň někdo chytne drápkem, pak to splnilo účel).

Přemo, Tvé rozhodnutí vypadá jako pevné - Tvá neúčast mně mrzí, ale lámat Tě mi nepřísluší.

Odesláno
Já bych k tomu řekl jen jediné. Kdo z vás jste nikdy nebyl na nějaké akci zdarma? Na nějakém \"dnu\" něčeho. Kde byl vstup pro \"známé\", partnery apod. zdarma. Byla tam zajištěná zábava, občerstvení a tak ... Takových akcí se dělá všude spousta. Dělají to firmy, pro své obchodní partnery a zaměstnance. Dělají to i různé organizace a to vše pro zvýšení své reputace, pro zviditelnění apod.

Tak proč by něco takového nemohl jednou za 10let uspořádat i největší \"autoclub\" v ČR???

Chápu, vše je o penězích. Ale někam se ty naše společně naspořené-vydělané peníze investovat musí. Tak proč ne do výročního srazu??? :myslim

Toto chápu, ALE firmy investujou do zaměstnanců, které znají, né do neznámých tváří, ale zbytečně bychom se hádali.... Holt sto lidí sto chutí

Odesláno

myslim, ze bude lepsi to tady prestat resit, byl to nestastny napad,

chapu zviditelneni, chapu nabor, chapu oslavu, nechapu proc takhle.

A me teda vadi nejvic to, ze si myslim, ze to melo projit schvalenim radnymi cleny. A vubec bychom se tu o tom nebavili. Kdo by nehlasoval, jeho blbost....

A jak pisu po nekolikate, Pe.Tr, Schreek, MJ - fandim, at se to povede :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...