Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

už jste někdo čistili na 1,6 Hdi EGR ? Pokud ano prosím o pracovní postup. Auto mi začalo kolem 1800 ot cukat a kolega co má forda se stejným motorem měl stajný problém a vyčištěním to přestalo - bohužel to dělali u forda a on postup neviděl.

[upravil dne 11/6/12 17:23 od j.kiwi]

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak ale co k tomu dodat? musíš koupit něco na rozpouštění karbonů... pak vím že k čidlu polohy se u EGR v 2.0 HDI snad nedostaneš... ale v podstatě tam není co vymýšlet, jak psal koblih, prostě to vyčistit... nechystáš se operovat člověka :aut

Odesláno

jasný, tomu rozumím, ale i j.kiwi asi myslel nějaké rady na co si dát pozor, co je k tomu potřeba, nářadí, těsnění, prostě cokoliv. Takže rada typu vyndat a vyčistit je taková bezcenná :aut

Odesláno

myslel jsem přesně co jardas napsal - prostě jak na to a na co si dávat pozor a co nakoupit - nerad končím, když něco rozeberu, že mi chybí nějaká blbost za 3,50 a je sobota odpoledne a vše je zavřeno.:super

Odesláno

No já chápu, že je ot takhle pohodlnější, ale někdo prostě musí být ten kdo to udělá 1. nafotí a popíše, takže jedinečná šance jak se zviditelnit. :mrk Nehledejte v tom vědu, pokud to půjde povolit tak problém nebude.

Odesláno

to není o pohodlnosti a hledání vědy, ale o připravenosti na práci :myslim

Je tu spousta lidí, kteří mají mnoho zkušeností a rádi se s ostatními o ně podělí a pak člověk přivítá radu typu \"budeš potřebovat těsnění\" nebo \"klidně to rozeber, nic na tom není a v pohodě to zase dáš zpátky\" :papa

Odesláno

hlavne si kup v Peugeotu sroubovaci sponu co spojuje EGR a chladic spalin, pac ta co je tam origo je jen na specialni kleste a kdyz uz se ti podari ji vycvaknout, uz ji tam nedas

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak zrovna pred chvili jse to dodelal, vyndal jsem EGR, rozebral ho vycistil a hodil zpet, je tam teda pristup jak k penezum, tak trosku polamane ruce ale hotovo

EGR na 1.6HDI najdes, kdyz otevres kapotu, na motoru zezadu na prave strane, kousek za palivovym filtrem, musis shodit trubky sani a filtrbox a palivovej filtr si hodit bokem

Odesláno

jaykay, ĎAKUJEM :super

To tesnenie si mam kúpiť nové či je nejake plechove a dá sa použiť?

S tým sánim už mám skúsenosť, tak snáď to zvládnem :roll

Koncom týždňa by som sa chcel do toho pustiť :myslim

Za každú radu som vám vďačný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...