Guest Kulda74 Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 díky Ferinko ,to Gymor-není to kvůli žárovce,je to kvůli sundání světla a vyčištění čočky Citovat
Tango C8 Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 Už vidím kluci jak na silnici sundaváte nárazník a pak světlo, aby jste vyměnili žárovku :D Jináč já taky měnil výbojku normálně od motoru a šlo to, pomocí zrcátka bez problému. Alespoň to mám odzkoušeno, a pak pro strýčka příhodu budu vědět vyměnit výbojku aj na benzínce o půlnoci do 5 min. Citovat
ferinko2 Odesláno 12. červen 2012 Odesláno 12. červen 2012 STÁLE HOVORÍME O DEMONTÁŽI ZA ÚČELOM VYČISTENIA ČOČKY!!!!!! Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. červen 2012 Odesláno 13. červen 2012 No já tam měl od předchozího majitele namontované neoriginální xenony a nebylo od toho vidět skoro nic. Dal jsem tam normální H7 a bylo to o malinko lepší. Pak jsem tam na doporučení zde na fóru dal Osram Night Breaker a od té doby vidím pěkně. No a dálkové svítí od začátku perfektně, vidět je jak ve dne (a to skoro nepřeháním ) Citovat
macoyogy74 Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Mohol by mi niekto poslat bud foto ako demontovat ten naraznik pripadne nakres kde a co treba povolit a ako ho dostat dole? Citovat
Milan+ Odesláno 10. listopad 2012 Odesláno 10. listopad 2012 Tak někde to tu je,už se na to také někdo ptal,ale když půjdeš po šroubech v podběhu a u masky,tak na to přijdeš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.