Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak teda kdyz uz sme u toho popelniku.... me spis tedka pujde o to, co je pod tim.... nekteri tam maj prazdnou diru (jako napr. masinka

http://www.peugeot-club.com/club/jpg/1_9.jpg ja osobne tam mam strcenej nejakej drzak na 6 audio kazet, ale chtel bych tam dat misto toho neco, jako zaslepku.... potrebuju nekam umistit malej displej a asi 6 klaves....

nemate nekdo takovou zaslepku???

Odesláno

Po taxikari to mi auto urcite nebude, protoze interier a hlavne sedadla jsou jako nova(mikroplys),po samolepkach take zadna stopa.Popelnik tam sice nemam, ale je tam kapsa,ktera je uzavrena, takza s tim nikdo nic nedelal.1 majitel byl nekurak, tak ho proste vyhodil ven.Ale clovek si nemuze byt nikdy jist, kdyz koupi auto z druhe ruky. Ale ten tachometr asi stoceny bude, takze misto 170 000km bude motor mit 270 000km.

Odesláno

ho s tim tachacem,jednou jsem si koupil motorku v nemecku byla zborena,tak kdyz sem ji nechal dat do cajku ,nastrikat plsty tak kdyz \"vypadala\"(10\\let)jako nova,tak jsem si chtel upravit i ty kilometry no typci to skousely tou vrtackou,ale to byl mrsk a jeste dost casto ten tachak odesel do vecnych lovist,no tak jsem to taky delal tema spendlikama a jde to myslim dost snadno:))

Odesláno

Budu si kupovat 106tku z roku 1998 nebo 1999 a tam uz je Digitalni tachac. Da se u toho digitalu poznat ze s tim nekdo sachoval. Treba pri servisnich kontrolach, jestli se neco nezapisuje do rifici jednotky atd... nejaky zachytny bod.

Jinak my jsme na 306tce najeli za necele 3 roky 80000km. Ale pocitam ze normalni nefiremni auto muze mit ohodne min -> proto se ptam kdyz budu kupovat nejakou 106tku z nemecka (po tukanci) bude divne kdyz bude mit najeto treba 25tkm z roku 1998?

Diky

Odesláno

Čistě teoreticky lze změnit údaj i na elektronickém počítadle, ale vyžaduje to speciální vybavení a u auta z Germánie bych se toho až tak nebál. Fricové sou povětšinou pečlivý a jezděj do servisů jak maj a v servisní knížce sou razítka, tak se to dá podle toho docela srovnat. Pokud k tomu nebude serv. knížka, na počítadle bude 30 tis. a bude vyhlazenej volant, sešlapaná guma na pedálech atd. (asi víš na co se koukat), tak bych od toho utek.

Odesláno

no videl jsem ze to jde v celku jednoduse s nejakym drahym vybavenim ... bylo to na Satelitu na DSF tusim.

No uvidim, laka me ze nemci si do tech aut nechali dat treba ABS,2xAirbag,servo,vsechno v elektrice,sibr, atd...

ceske 106tky mely max stresni okno a airbag ... :))

Odesláno

Digitální počítadlo jde přestavět jednoduššeji, než mechanické, akorát na to nestačí špendlík... A taky to většinou stojí víc peněz, ale dělaj to leckde, stačí se podívat do Annonce.

Jinak ohledně novějšího auta, dováženého zvenku - serviska určitě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...