Hadra Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Ahoj, tak jsem o víkendu navštívil závody v Truck trialu v Mohelnici...naprosto super zvládnutá akce, člověk v některých situacích ani nevěří vlastním očím.Mezi jednotlivými zkouškami probíhaly exhibice ve Freestyle motocrossu, moto a cyklo trialu, protě vynikajicí vyplnění víkendu. Ale o co mi jde....zapoměl jsem blbec doma fo?ák a tak se chci zeptat: nebyl jste tam náhodou někdo a nemáte nějaké fotky z této akce?Nejlépe v digitální podobě? Citovat
Bohouš Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Bohužel jsem se tam letos nedostal, ale jinak jsem byl na truck trialu v Mohelnici již 2x a je to tam opravdu supr. Některý věci bych si fakt v tom náklaďáku nedal. Citovat
z3rg Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 tam sem tentokrat taky nebyl, ale jinak si to dam aspon 1x do roku ... vecer se vyborne kali, malo lidi a vzdycky vystoupeni ala Heidi Janku, to se normal nevidi ale k takovy akci to docela sedne, jinak Tatra 8x8 Kolos rulez! Citovat
Fusion Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 http://www.extremtrucktrial.cz/default.asp fotky z 21.-22. tam nejsou ale brzy asi budou... Citovat
Ladis Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Sakryš, to je špatenka. Jsem to měl v podvědomí uloženo, leč na pár webech jsem Mohelnici nenašel v kalendáři trucktrialových akcí. Tudíž jsem nezajel a přitom to mám kousek. Budu muset si počkat na další ročník ... Citovat
Bohouš Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 To Ladis - Mohelnici jsi ani nemohl v kalendáři Truck trialu najít, jelikož je to jen vloženej závod, který nepořádá svaz českého Truck trialu - naopak je s pořadatelkou tohoto srazu na nože, proto také tento rok se Mohelnice schválně kryla s oficiálními závody Truck trialu u Berouna. Jelikož, ale v Mohlenici se neplatí startovné, tak oficiální závod ostrouhal :D To jen tak pro info.......:papa Citovat
Hadra Odesláno 24. květen 2005 Autor Odesláno 24. květen 2005 No ono to totiž bylo nějak ve spojitosti s Matadorem. Nevím přeně jak, ale je fakt, že Matador docela propagovali v jednotlivejch vstupech a byl tam jejich Truck a reklamní kamion s pneumatikama atd. ještě se to má jet pod touhle pořadatelkou jednou, ale ty prospekty mám doma.Ale nejede se to už v Mohelnici, ale kdesi jinde. Jinak...náhodou nevíte odkaz na stránky, kde je rozpis motocrossu atd? já hledám a hledám a nenacházím. Citovat
janhercik Odesláno 24. květen 2005 Odesláno 24. květen 2005 Pro fandy trucktrialu: 11.-12. června bude soutěž seriálu Evropského poháru trucktrialu ve Smolných Pecích u Nejdku (Karlovarský kraj). Snad tam Kabourek z Vintířova obhájí vítězství v S1. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.