Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak jsem o víkendu navštívil závody v Truck trialu v Mohelnici...naprosto super zvládnutá akce, člověk v některých situacích ani nevěří vlastním očím.Mezi jednotlivými zkouškami probíhaly exhibice ve Freestyle motocrossu, moto a cyklo trialu, protě vynikajicí vyplnění víkendu. Ale o co mi jde....zapoměl jsem blbec doma fo?ák a tak se chci zeptat: nebyl jste tam náhodou někdo a nemáte nějaké fotky z této akce?Nejlépe v digitální podobě?:)

Odesláno

Bohužel jsem se tam letos nedostal, ale jinak jsem byl na truck trialu v Mohelnici již 2x a je to tam opravdu supr. Některý věci bych si fakt v tom náklaďáku nedal.

:papa

Odesláno

tam sem tentokrat taky nebyl, ale jinak si to dam aspon 1x do roku ... vecer se vyborne kali, malo lidi a vzdycky vystoupeni ala Heidi Janku, to se normal nevidi :D ale k takovy akci to docela sedne, jinak Tatra 8x8 Kolos rulez!:cool:

Odesláno

Sakryš, to je špatenka. Jsem to měl v podvědomí uloženo, leč na pár webech jsem Mohelnici nenašel v kalendáři trucktrialových akcí. Tudíž jsem nezajel a přitom to mám kousek.

Budu muset si počkat na další ročník ...

Odesláno

To Ladis - Mohelnici jsi ani nemohl v kalendáři Truck trialu najít, jelikož je to jen vloženej závod, který nepořádá svaz českého Truck trialu - naopak je s pořadatelkou tohoto srazu na nože, proto také tento rok se Mohelnice schválně kryla s oficiálními závody Truck trialu u Berouna. Jelikož, ale v Mohlenici se neplatí startovné, tak oficiální závod ostrouhal :D:D

To jen tak pro info.......:papa:papa

Odesláno

No ono to totiž bylo nějak ve spojitosti s Matadorem. Nevím přeně jak, ale je fakt, že Matador docela propagovali v jednotlivejch vstupech a byl tam jejich Truck a reklamní kamion s pneumatikama atd. ještě se to má jet pod touhle pořadatelkou jednou, ale ty prospekty mám doma.Ale nejede se to už v Mohelnici, ale kdesi jinde. Jinak...náhodou nevíte odkaz na stránky, kde je rozpis motocrossu atd? já hledám a hledám a nenacházím.

Odesláno

Pro fandy trucktrialu: 11.-12. června bude soutěž seriálu Evropského poháru trucktrialu ve Smolných Pecích u Nejdku (Karlovarský kraj). Snad tam Kabourek z Vintířova obhájí vítězství v S1.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...