Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat,rozpadl se mi start.klíč originál co je z dálkovým ovládáním,nechal jsem si udělat nový klíč jako záložní ,ale bez DO. Starý originál jsem slepil.ale nějak obzvlášt dobře to nedrží a nefunguje pružinka na vystřelování klíče,dá se tohle někde dár opravit ?

Nebo sehnat celý jakoby ten obal ,že bych do něj přehodil elektroniku ?

Odesláno

ne ne já jsem byl včera v Peugeotu udělat náhradní klíč pro klid na duši jen bych potřeboval ten původní origoš dát do pořádku prostě potřebuji jen ten obal aby fungoval i s tím vyklápěním jak má.

Guest mischko11
Odesláno

ja konkretne som si uz puzdro vymienal a startuje bez problemov ,jedine elektroniku a planzetu kluca som si nechal staru a neni to vobec tazka pracicka :papa

Odesláno

www.gasta-coupek.cz

Vezmi tam klíč, oni ti to opraví.

Vyklápěcí mechanismus je doma neopravitelný, obvykle jsou vyščudlané ty zarážky a lepení nepomůže, jsou tam moc velké síly.

Připrav si asi 500 a zajdi tam, případně ti namontují jenom zadní část s vyskakovacím mechanismem a předek si ponecháš. Vezmi oba klíče.

Odesláno

Na ebayi sa dá púzdro aj s planžetou kúpiť za pár šupov... domáca výmena mi trvala asi 5min... stačí len vyklepnúť čapík a prehodiť planžety a elektroniku do nového obalu... :cool:

Odesláno

Na e-bay se musíš trefit do přesného typu - \"baterka na desce\" - \"baterka mimo desky\" a ještě nějaké plastové výstupky atd.

Já jsem to řešil na 1007, která má 4 tlačítka (i otevírání dveří), a byl jsem rád, že zadní strana náhrady pasuje k přední straně originálu. Kopie (čína?) se liší v detailech.

Takže jsem volil neriskovat s nepasujícím, ale vlastně riziko jsem přenesl na tu firmu \"ať se snaží\".

Nový vyskakovací mechanismus je úplně jiné konstrukce, než starý.

Odesláno

Tak to som sa potom trafil na prvý krát... ;)

Je pravda, že to čo teraz v Peugeote vydávajú za origo kľúče sú običajné shity. 207mu mám 4mesiace a ten kľúč je vyvaklaný a radšej ho ani moc neotváram/nezavieram. Pri otváraní nádrže mám niekedy strach aby sa mi nerozletel... :bojim

Na 1007me je ten kľúč úplne inej konštrukcie. Plast je oveľa pevnejší a vyskakovací mechanizmus nemá ani najmenšiu vôľu... a to má ten kľúčik 6 rokov... :o:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...