JimBeem Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 sice tomu nerozumím, ale asi bude stačit nabrat plnou a bude v cajku - pokud to jednotka nějak dopočítává.. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Wojtěchu, tohle vlákno mě ušlo, to je mě líto, co se Ti stalo. Hlavně že už frčí. S tím palivoměrem, mělo by stačit dotankovat za 300kč a ono si to znovu změří a už by to mělo ukazovat dobře. [upravil dne 10/6/12 06:22 od Roman Bazi] Citovat
wojtěch Odesláno 10. červen 2012 Autor Odesláno 10. červen 2012 tak jsem tam nalil cca 20L nafty a ukazuje mi to půl nádrže... takže si nejsem jist jestli se to vzpamatovalo....jsem z toho jelen Roman Bazi stalo se naštěstí oprava stála jenom 350kč (kod v peu) naštěstí ř.j neodešla.. Citovat
Roman Bazi Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Vojto, psal jsi, že jsi tam měl 3/4 nádrže. Nádrž je myslím na 60 litrů, 3/4 jsou 15 litrů, přidal jsi 20 litrů a jsme na 35 litrech, což je přibližně půlka, takže čistě teoreticky by to mohlo ukazovat dobře. Citovat
wojtěch Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 tak dnes něco zase podobného vytáhnu auto ted ven že ho umyju a po chvíli se spustili stěrače a mávaly (klíč nebyl v autě) potom se spustilo samo rádio... tak jsem vlezl do auta (páčka na stěrače byla vypnutá nebyla ani na auto) nastartoval jsem normálně vyskočilo antipolution ale hned zmizlo vypnul jsem motor a displej cca 20s ještě svítil a rádio se nevyplo. zkusil jsem odpojit baterku a jak jsem ji znovu připojil stěrače zase začaly mávat.. setkal už se někdo s tím??? čím to může být?? typuju že zase blbne jednotka.. Citovat
pavloucha Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 koukal jsi na svazky s konektory pod kobercem na místě řidiče? Citovat
wojtěch Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 pod kobercem? kde přesně?, koukal jsem na konektory kolem jednotky pod volantem jestli tam není mokro třeba Citovat
pavloucha Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 no mezi sedačkou a pedálama,musí se oddělat plasty okolo,měl jsem taky BSI v suchu a na podlaze byl bazén,auto si taky dělalo co chtělo,jen mě to tak napadlo,mrkni se na to Citovat
wojtěch Odesláno 1. červenec 2012 Autor Odesláno 1. červenec 2012 podlaha je taky suchá.... jinak jsem si ještě teď všim že mi jemně poblikávají ledky ve stropním světle... :myslim Citovat
Dave_k Odesláno 1. červenec 2012 Odesláno 1. červenec 2012 Někde Ti nateklo do kabeláže a dělá to co to dělá. Koukni jestli nezatéká anténou. U koberců to není ani vidět, že je tam dole voda. Rozdělej prah a šáhni přímo pod koberec jestli tam není mokro. Mě u 406 teklo zadním světlem a skratovalo to přes changer a u Alušky teklo přes šíbr po A sloupku až pod koberec a to jsme čučeli jak je to zespod nacucaný jak houba, když z vrchu to bylo na omak suchý. Najdi to rychle než to začne hnít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.