Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Wojtěchu, tohle vlákno mě ušlo, to je mě líto, co se Ti stalo. Hlavně že už frčí.

S tím palivoměrem, mělo by stačit dotankovat za 300kč a ono si to znovu změří a už by to mělo ukazovat dobře.

[upravil dne 10/6/12 06:22 od Roman Bazi]

Odesláno

tak jsem tam nalil cca 20L nafty a ukazuje mi to půl nádrže... takže si nejsem jist jestli se to vzpamatovalo....jsem z toho jelen :D

Roman Bazi stalo se naštěstí oprava stála jenom 350kč (kod v peu) naštěstí ř.j neodešla..

Odesláno

Vojto, psal jsi, že jsi tam měl 3/4 nádrže. Nádrž je myslím na 60 litrů, 3/4 jsou 15 litrů, přidal jsi 20 litrů a jsme na 35 litrech, což je přibližně půlka, takže čistě teoreticky by to mohlo ukazovat dobře.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak dnes něco zase podobného vytáhnu auto ted ven že ho umyju a po chvíli se spustili stěrače a mávaly (klíč nebyl v autě) potom se spustilo samo rádio... tak jsem vlezl do auta (páčka na stěrače byla vypnutá nebyla ani na auto) nastartoval jsem normálně vyskočilo antipolution ale hned zmizlo vypnul jsem motor a displej cca 20s ještě svítil a rádio se nevyplo. zkusil jsem odpojit baterku a jak jsem ji znovu připojil stěrače zase začaly mávat..

setkal už se někdo s tím??? čím to může být?? typuju že zase blbne jednotka..

Odesláno

no mezi sedačkou a pedálama,musí se oddělat plasty okolo,měl jsem taky BSI v suchu a na podlaze byl bazén,auto si taky dělalo co chtělo,jen mě to tak napadlo,mrkni se na to

Odesláno

Někde Ti nateklo do kabeláže a dělá to co to dělá. Koukni jestli nezatéká anténou. U koberců to není ani vidět, že je tam dole voda. Rozdělej prah a šáhni přímo pod koberec jestli tam není mokro.

Mě u 406 teklo zadním světlem a skratovalo to přes changer a u Alušky teklo přes šíbr po A sloupku až pod koberec a to jsme čučeli jak je to zespod nacucaný jak houba, když z vrchu to bylo na omak suchý.

Najdi to rychle než to začne hnít.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...