Proky Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Je těžké přidělat anténu? Jak přidělám anténu na 306? Dnes mi jí utrhla myčka koukal jsem na to jak z jara, když jsem jí našel před autem a to jsem do tý myčky jezdil vždy a nikdy se to nestalo až do dnes. Citovat
Proky Odesláno 21. květen 2005 Autor Odesláno 21. květen 2005 Tak v pondělí skočim pro novou anténu a zkusim to. Ráno jsem koukal na novou jsem si říkal, že bych si jí mohl koupit, ale nechtěl jsem hned myslel jsem do budoucna a hned odpoledne jsem si ji urvalje to možný? Citovat
Kurt Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Napsán autorem Proky Tak v pondělí skočim pro novou anténu a zkusim to. Ráno jsem koukal na novou jsem si říkal, že bych si jí mohl koupit, ale nechtěl jsem hned myslel jsem do budoucna a hned odpoledne jsem si ji urvalje to možný? Jak vidíš, možný je cokoliv! Citovat
Proky Odesláno 21. květen 2005 Autor Odesláno 21. květen 2005 Měnit můžu hned to jo ale na benzínce je to s přirážkou a kdybych měl jet do OBI či BAUMAXu tak by mě ta nafta přišla stejně jak na benzínce tak holt si počkám do pondělí Citovat
Proky Odesláno 21. květen 2005 Autor Odesláno 21. květen 2005 Kdybych jel na kole tak přijedu tak v 10 večer Citovat
Kurt Odesláno 21. květen 2005 Odesláno 21. květen 2005 Napsán autorem Proky Kdybych jel na kole tak přijedu tak v 10 večer No uděláš něco pro zdraví a můžeš měnit už zítra;) Citovat
Proky Odesláno 21. květen 2005 Autor Odesláno 21. květen 2005 A nebo můžu jít do Tábora popohánět dělníky a? ten Baumax rychlejc dostavěj. Nebo můžu jít na stopa co taky možnost Citovat
Proky Odesláno 25. květen 2005 Autor Odesláno 25. květen 2005 Tak už se tam pyšní nová anténa, jenom je montovací oproti té předchozí tak nevim jak dlouho tady u nás vydrží Citovat
Fusion Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 antény (ty odšroubovací) se nekradou, ty se půjčujou Kámošovi na oktávce ji někdo ukradl, druhej den ji měl soused, den poté jinej soused a pořád takhle kolovala Všichni byli asi líní investovat tu stovku za novou... Citovat
Proky Odesláno 26. květen 2005 Autor Odesláno 26. květen 2005 Tak tedy doufám že si jí nikdo nepůjčí nemusím mít putovní pohár za mí prachy Citovat
Sirael Odesláno 27. květen 2005 Odesláno 27. květen 2005 Mam tu ctyri pod stolem i s paticema, tak je hodim do Sebetovskych cen ...no joooo,ja viiiim, nejsou k nim podkladaci gumicky, ale zrucne rucky :D:D:D:D Citovat
Proky Odesláno 28. květen 2005 Autor Odesláno 28. květen 2005 To říkáš teď když jsem si jí už koupil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.