KingSpade Odesláno 2. červen 2012 Odesláno 2. červen 2012 Benžík: nemít sedadlo až vzadu taky bych o tom uvažoval Citovat
f3Rd@ Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 ja teda taky nemuzu najit tu spravnou polohu, kazdou chvili prenastavuju. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 manzelka si vzdycky pulku cesty ladi zrcatka, pak zastavi, odejde na toaletu, usadi se trosku jinak a pak zase ladi Citovat
elton Odesláno 3. červen 2012 Odesláno 3. červen 2012 To je tím, že potřebuje na sebe vidět z každého úhlu. Citovat
Hadra Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Mamina sedne do auta....vrrrrr ( nastavuje sedačku )....jede....zastaví a vystupuje..vrrrr ( odsune sedačku dozadu ). To je na zabití. až jednou budem prodávat auto, tak bude v poznámce \" vyhrkaná sedačka řidiče Citovat
Medvěd Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Můj \"posez\" za volantem = u většiny aut sedák maximálně vzadu, opěradlo trochu sklopit a pokud to auto umí, tak sedačku zvednout na max. Řeším to na dlouhé trasy nebo pokud vím, že auto budu mít na víc než jeden den - jinak většinou sednu a jedu (pokud teda předjezdec nebyl z těch, co mají kolena pod bradou a hlavou tlačí díru do čelního skla). Citovat
Agia Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Přidávám se do klubu, teď jsem odevzdala auto na montáž repro a už sem ho viděla, jak mi jí spustil dolu, posunul dozadu, přehodil zrcátka a budu v Pomykově. Citovat
Dadadavid Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Nooo,tak určitěěě...když si sedačku rozhodíš,tak je rozhozená a musíš prostě jet i tak dál...aaa uvidíme.. Citovat
Cinicman Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 ...pokud teda předjezdec nebyl z těch, co mají kolena pod bradou a hlavou tlačí díru do čelního skla... Keď beriem hociktoré naše služobné auto po niekom inom = VŽDY je sedanka narazená až v predu... Tiež mám grif = sedana dozadu čo to dá, opierka na 90stupňov a ide sa. Keby mi však niekto prestavil sedanku v 207me tak je synom smrti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.