Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nastavení sedačky řidiče... asi jsem posedlý blázen

Recommended Posts

Odesláno

manzelka si vzdycky pulku cesty ladi zrcatka, pak zastavi, odejde na toaletu, usadi se trosku jinak a pak zase ladi :D

Odesláno

Mamina sedne do auta....vrrrrr ( nastavuje sedačku )....jede....zastaví a vystupuje..vrrrr ( odsune sedačku dozadu ). To je na zabití. až jednou budem prodávat auto, tak bude v poznámce \" vyhrkaná sedačka řidiče :)

Odesláno

Můj \"posez\" za volantem = u většiny aut sedák maximálně vzadu, opěradlo trochu sklopit a pokud to auto umí, tak sedačku zvednout na max. Řeším to na dlouhé trasy nebo pokud vím, že auto budu mít na víc než jeden den - jinak většinou sednu a jedu (pokud teda předjezdec nebyl z těch, co mají kolena pod bradou a hlavou tlačí díru do čelního skla).

Odesláno

Přidávám se do klubu, teď jsem odevzdala auto na montáž repro a už sem ho viděla, jak mi jí spustil dolu, posunul dozadu, přehodil zrcátka a budu v Pomykově.:D

Odesláno
...pokud teda předjezdec nebyl z těch, co mají kolena pod bradou a hlavou tlačí díru do čelního skla...

Keď beriem hociktoré naše služobné auto po niekom inom = VŽDY je sedanka narazená až v predu... :bojim:blablabla

Tiež mám grif = sedana dozadu čo to dá, opierka na 90stupňov a ide sa. Keby mi však niekto prestavil sedanku v 207me tak je synom smrti... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...