Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Slipkont nečekej nic extra nechci nikoho sklamat....

Nicméně dnes jsem byl v te hospudce jak jsem ráno psal a na neděli je altánek volný.

!!!Potřebuji tedy nejlépe do pátku 14:00 vědět kdo přijede a v jakém počtu a kdo by měl zájem o posezení případně kdo by měl zájem o grilovaná kolena, ktere jsou většinou na objednávku. !!!!

Jinak pivo bude v akci velké za cenu malého.......

Děkuji

ps: sobota- neděle by mělo být pěkné počasí

[upravil dne 6/6/12 21:14 od JJEENNDDAA]

Odesláno
Čéče - mám pocit, že na Karvinsku už se v minulosti nějaké ty srazy klubu konaly (ještě za Žilova působení). Pokud by se Ti to podařilo znova probudit, bude to jedině dobře.

kuk do vlákna o konaných srazech, určitě o nich něco najdeš.

Žila byl divoch, ten byl schopný obvolat lidi a zorganiozovat akci behem půl dne :)

Jinak u mě sraz nehrozí, musím makat na stavbě.

Odesláno

Začínám se docela těšit, sice tu ješte nevyjádřilo pár lídí kteří projevili zájem ještě v druhém tématu, ale věřím že alespoň někdo dorazí. Altán zatím nerezervuju ale mám v záloze banketku pro cca 20 lidí která bude nejspis volná.

Věřím že Slipkont a Paťas!!! přijedou učitě a ostatním snad bude přát počasí a přijedou taky.

Odesláno

jako já pojedu určitě...jen bych teda nejel kdyb byl extra slejvák..v takovém dešťi mě nebaví totiž jezdit...ale tak doufám že bude pěkně ať můžu zase auto vytáhnout na delší cestu...

Odesláno

mrzi me to ale musim s litosti oznamit nepritomnost na pripravovany sraz :( verim ze to bude paradni srazik ale prace mi to nedovoli :( doufam ze bude brzo dalsi na ktery bych urcite dorazil......a to sem se tak tesil :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...