VodnikIvan Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 Jiras175: prosím tě za kolik jsi koupil ten černý spodní odpor?? Díky moc Citovat
Michal.x Odesláno 4. červen 2012 Odesláno 4. červen 2012 já sem ho kupoval před rokem a bylo to 500 za kus v peugeotu .... Citovat
Jiras175 Odesláno 4. červen 2012 Autor Odesláno 4. červen 2012 jj, v Peugeotu 550,-, Autokelly má repliku za cca 380,- ale nevím dodací lhůtu. Já to v pátek ve 12 hod. objednal a v pondělí v 8 hod ráno jsem to měl v Peugeotu... Ale pořádně si to porměř aby to nebyl ten šedý. Ale asi odchází jen ty černé protože např. Autokelly ten šedý vůbec nevede.. Citovat
VodnikIvan Odesláno 5. červen 2012 Odesláno 5. červen 2012 Tak díky moc ten černéj odpor byl vážně KO ale vyřešil jsem to zatím že jsem tam dal měděný drátek..zatím než mi dojde nový.. Citovat
VodnikIvan Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Byl jsem u elektrikáře a ten mi sdělil že to není odpor ale tepelná pojistka a prosil bych kdo ví do kolika stupňů to je..jelikož jich je totiž hodně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.