Proky Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Nevim zda se to tu už neprobíralo, ale mám problém. Při větším dešti mi začne stěrač stírat sám od sebe a nedá se jinak vypnout než z něj vyndat relé. Kontroloval jsem i jestli tam někudy neteče, ale nikde nic. Tak jestli máte někdo nějaký zkušenosti uvítam rady. Citovat
AKCZ Odesláno 25. květen 2005 Odesláno 25. květen 2005 Jen pro zajimavost o zadnim steraci PS: Pro upresneni .. mam pocit ze stiral prakticky po dobu zapnutych svetel jako na ciklovac ale tim si uz nejsem presne jistej .. stalo se mi to asi dvakrat za celou dobu co mam tohoto Peugeotka (kveten 2003) Citovat
Proky Odesláno 26. květen 2005 Autor Odesláno 26. květen 2005 Napsán autorem AKCZ Jen pro zajimavost o zadnim steraci PS: Pro upresneni .. mam pocit ze stiral prakticky po dobu zapnutych svetel jako na ciklovac ale tim si uz nejsem presne jistej .. stalo se mi to asi dvakrat za celou dobu co mam tohoto Peugeotka (kveten 2003) dík to jsou celkem zajímavý chyby ale nikde se nepíše co by s tím mohlo být a celkem mě to štve, když mi jede stěrač a nemůžu ho vypnout a ještě se ten stěrač celkem ničí :( asi budu muset orzebrat celej stěrač a nějak ho oizolovat jestli to nemůže být tim. Citovat
jbily Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 mně se to stalo od té doby ještě 2x, pro změnu při dešti, příp. vlhku. Neřeším to, protože na to vždycky zapomenu... Ale podrobný návod - Jak na to - by mě zajímal... Citovat
Proky Odesláno 26. květen 2005 Autor Odesláno 26. květen 2005 Dnes jsem se v tom jen tak přehraboval a kontroloval jsem izolaci a ta je v pohodě tak nevim čim by to mohlo být?:( Citovat
jbily Odesláno 29. květen 2005 Odesláno 29. květen 2005 no tak už mě to štve. Tento víkend se mi to stalo 2x. Jednou pomohlo vypnutí světel (!!) a stěrač přestal, podruhé už nepomohlo nic, furt to stíralo... Teď jsem dojel z chaty a už to nedělá. Tak nevím, volal jsem mému dvornímu automechanikovi - elektrikáři a příští týden to prozkoumá... Tak dám - snad - vědět, čím to bylo... Citovat
AKCZ Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Ja bohuzel moc ted pres ta vedra necestoval Peugeotkem .. ale aspon ta trocha co jsem nazjedil tak ani jednou problem.. kazdopadne jsem velice zvedav na co prijedte protoze je to neprijemny a mnou nepochopitelny.. Citovat
Proky Odesláno 16. červen 2005 Autor Odesláno 16. červen 2005 JBILY: Tak jak to dopadlo koukli jste na to? Citovat
jbily Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 Ještě nevím, ale jak se dovím, dám určo vědět... J. Citovat
jbily Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Tak jednoznačnou odpověď bohužel nemám. Nepodařilo se nasimulovat závadu, jak na sviňu teď stěrač funguje jak má... Jediná podezřelá věc bylo ono zmiňované relé (cyklovač stěrače), které teoreticky může při velkém horku / vlhku zkratovat. Takže jsme ho vyměnili, jestli to bylo ONO ale prověří až čas... J. PS: Dnes jsem projel STK jako po másle, Pažout bez výhrad a závad Citovat
Proky Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 Tak už zase pršelo a mě zas stírá stěrač i když je vypnutý Šel jsem proměřit dráty co k tomu přicházejí a zjistil jsem: když je zapnutý stěrač na páčce tak na modrém a černém drátu je 0 V na červeném a hnědém drátu je 0 V a když dojde k sepnutí relé vyleze napětí na 0,5V když je vypnutý na modrém a černém stále 0 V na červeném a hnědém 6,5V a když se sepne relé klesne napětí na 6,4V jen teď nevim kde je chyba [upravil dne 1/8/05 Proky] Citovat
jbily Odesláno 1. srpen 2005 Odesláno 1. srpen 2005 u mne zatím - po výměně relé - vše OK...Stírám jenom když chci... Citovat
Proky Odesláno 1. srpen 2005 Autor Odesláno 1. srpen 2005 Původně zaslal: jbily u mne zatím - po výměně relé - vše OK...Stírám jenom když chci... Chtěl bych na tom být stejně jak ty ale i když jsem to relé vyměnil stejně to blbne Citovat
P607Olda Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Mrkni do motorku, jestli není špatně seřízený koncák zastavení. Citovat
svorka Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Čus buďte rádi že vám stírá, nám ne je tam nějakej hloupej kontakt, někdy když se hodně třískne s kufrem tak začne i stírat Citovat
Stavikr Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Nevim zda se to tu už neprobíralo, ale mám problém. Při větším dešti mi začne stěrač stírat sám od sebe a nedá se jinak vypnout než z něj vyndat relé. Kontroloval jsem i jestli tam někudy neteče, ale nikde nic. Tak jestli máte někdo nějaký zkušenosti uvítam rady. Poraď. Jake barvy je to rele, kolik ma vývodů, kde je umistěno, Fungují ti stěrače bez rele nebo jen cyklovač přestane fungovat. Citovat
Proky Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Stavikr Původně zaslal: Proky Nevim zda se to tu už neprobíralo, ale mám problém. Při větším dešti mi začne stěrač stírat sám od sebe a nedá se jinak vypnout než z něj vyndat relé. Kontroloval jsem i jestli tam někudy neteče, ale nikde nic. Tak jestli máte někdo nějaký zkušenosti uvítam rady. Poraď. Jake barvy je to rele, kolik ma vývodů, kde je umistěno, Fungují ti stěrače bez rele nebo jen cyklovač přestane fungovat. Relé má modrou barvu, 6 kontaktů a ze shora je na něm číslo 2047029 a 12V. když tam to relé není stěrač nejde. To relé je umístěný hned pod motorkem stěrače. Citovat
Proky Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: P607Olda Mrkni do motorku, jestli není špatně seřízený koncák zastavení. Myslíš že by na to mohl mít vliv konec zastavení motorku, ale to by to blblo i normálně ne. Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 Původně zaslal: Proky Původně zaslal: P607Olda Mrkni do motorku, jestli není špatně seřízený koncák zastavení. Myslíš že by na to mohl mít vliv konec zastavení motorku, ale to by to blblo i normálně ne. To je na úvahu, jak to auto pozná, že venku prší. Vycházel jsem z toho, že při vlhkosti anebo snížené teplotě se dotknou kontakty, anebo je tam tak strašný svod, že to rozjede motor. Anebo to dělá až po úmyslném spuštění stěračů, že nejdou vypnout? Prosím odborníky o radu, jestli a jak je motor bržděn (zda vývody do zkratu přes relé, anebo vůbec) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.