Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nepůjčil by někdo v červenci 20-29.7. příčníky? Možno za úplatu, jedeme na dovču do Itálie. Nabízím zapůjčení dvou sedaček, s opěradly a jsou v kůži.

Nechce se mi je kupovat, bo je jinak nevyužiji....

Děkuji, jsem z Liberce

Odesláno

FrantaCV - nepůjdou.

Midloch.lbc:

No zatím jsem ty příčníky neměl nikdy sundaný a použil jsem je za ten rok a kousek co mám auto jen jednou na převoz šestimetrových prken, ale jestli je neseženeš jinde, tak bych je s těžkým srdcem půjčil. Ono se pak totiž zase musí dát pod šroubky silikon aby tam neteklo a hrozně blbě se to posnuje po ty střeše teda aspoň mě. Navíc bez toho nechci jezdit, protože se mi to na tom autě moc líbí. No kdyby něco tak se ozvi, ale musel by sis přijet, cestu do LBC ani blízkého okolí neplánuju.

Hele máš na střeše vůbec ty kolejnice? Ty originální?

Půjčovné:

Samozřejmě, že pokud Ti je půjčím, tak zadarmo.

[upravil dne 23/5/12 21:28 od Bigbadjohn]

[upravil dne 23/5/12 21:58 od Bigbadjohn]

Odesláno

he...já nevím, myslel jsem že kolejnice tam jsou automaticky...popravdě jsem se nedíval, je to vysoko a výšek se bojim...:D

jinak půjčení nechci zadarmo

hlavně na ně potřebuji nějak uchytit rakev - snad to nebude problém? nemám vůbec s tím žádnou zkušenost.....

Odesláno

tak dej na rakev dolu prisavky a prisaj to na ty sibry :D

jak tam nebudes mit kolejnice tak mas smolika cece , hele at nemusis lezt do vysek hod sem vin vozu , mrknu co tam mas.

Odesláno

Nejsem extra znalec, ale myslíte si že se dělala i verze bez kolejnic ? mohl by si tu střechu vyfotit ? a poslat to sem na forum, docela by mě to zajímalo.

Odesláno

Ahoj, mám s samozřejmě klidně půjčím. Máš-li ještě zájem, pošli SZ. Jsou to origo 807 do kolejnic ve střeše. Jo a mám taky 3 střešní okna :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...