Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

KRKONOŠE SRAZ 11.-12.6.

Recommended Posts

Odesláno

PROSÍM VŠECHNY, KDO MÁTE ZÁJEM PŘIJET, POŠLETE MI NA MEJL minimaxxa@volny.cz INFORMACI O TOM, KOLIK BY VÁS BYLO. OBRATEM POŠLU BLIŽŠÍ INFO

předběžný program: sraz podle zázmu už v pátek 10.6. v sobotu potom program, ubytování dle libosti - chatka nebo stan či v autě? :-) pak postupně jízda zručnosti, slalom a také by měl vyjít sprint na 400m, ze soboty na neděli večer grilování kýty a volná zábava. v neděli odjez účastníků.

místo konání http://www.euro-air-camp.cz

[Editován dne 18/5/05 minimaxa]

Odesláno

Takový malý Medvědí dopobručení

Chystáš - li sraz na který by dorazilo větší množství Pežo?áků, spoj se s Mašinkou nebo Ondrou, a? hoděj annonci na hlavní stranu P - CLUBU. Je to sice docela fofr, ale ještě by se to dalo zvládnout. To upozornění na hlavní straně je dobré k tomu, aby se o srazu dozvěděli i Ti, kteří na diskuzi vůbec nelezou (taky jsem se divil, ale takových je dost). Taky mi přijde škoda začínat sraz v sobotu odpoledne, když lidičky budou mít stejně weekend zabitej. Uvidíš, že by spousta lidí ráda přijela už v pátek, v sobotu by se dal uspořádat nějakej vejlet (pažoutí spanilá jízda z Vrchlabí třeba na Pecku by nemusela bejt špatně prožité dopoledne) no a odpoledne by mohl tedy dorazit zbytek a dokončit sraz podle Tebou navrženého plánu.

Prosím Tě, neber to, že Ti kecám do organizace srazu, jen dávám podněty co by šlo podle mě zlepšit - co z toho využiješ, je Tvoje věc a mě může maximálně mrzet, že se tam tentokrát fakt nedostanu

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Takový malý Medvědí dopobručení

Chystáš - li sraz na který by dorazilo větší množství Pežo?áků, spoj se s Mašinkou nebo Ondrou, a? hoděj annonci na hlavní stranu P - CLUBU. Je to sice docela fofr, ale ještě by se to dalo zvládnout. To upozornění na hlavní straně je dobré k tomu, aby se o srazu dozvěděli i Ti, kteří na diskuzi vůbec nelezou (taky jsem se divil, ale takových je dost). Taky mi přijde škoda začínat sraz v sobotu odpoledne, když lidičky budou mít stejně weekend zabitej. Uvidíš, že by spousta lidí ráda přijela už v pátek, v sobotu by se dal uspořádat nějakej vejlet (pažoutí spanilá jízda z Vrchlabí třeba na Pecku by nemusela bejt špatně prožité dopoledne) no a odpoledne by mohl tedy dorazit zbytek a dokončit sraz podle Tebou navrženého plánu.

Prosím Tě, neber to, že Ti kecám do organizace srazu, jen dávám podněty co by šlo podle mě zlepšit - co z toho využiješ, je Tvoje věc a mě může maximálně mrzet, že se tam tentokrát fakt nedostanu

Kdepak je vidět že už máš něco za sebou. :D:D

Odesláno

Já bych dorazil minimálně také na tu sobotu, ale spíš bych to viděl na celý víkend, jen to musím probrat ještě s drahou polovičkou a pak pošlu závazný mail :D

Odesláno

bezva kluci, děkuju za podporu a pomoc s oznámením konání srazu dalším lidem.

Odesláno
Napsán autorem Netopýrka

tak jsem se dověděla, že toho 11. jsem celý den v práci :(

když to vyjde, tak se pokusím aspoň na tu neděli, ale neslibuju radši nic...:(

tak to mě fakt mrzí. no udělej jak budeš moct. budem se každopádně těšit :-)

Odesláno

Pokud se mi něco nepos... na poslední chvilku v práci, tak dorazím. Ještě budu konzultovat s přítelkyní, jestli nemá něco v plánu ona a kdyžtak bych dorazil i s ní.

Destiny :papa

Odesláno

místo konání http://www.euro-air-camp.cz

cena chatky pro 4 lidi bude cca 400,-/noc

cena za postavení stanu 50,-/noc

cena za auto v kempu 70,-/noc-vzhledem k tomu, že budeme parkovat na parkovišti, tak tento poplatek zřejmě nebude.

piva je hodně

prasátko už se těší na rožeň

koupání v bazénu 25m

vyhlídkové lety na Krkonošema

bowling přímo v hospodě

• O 2 týdny později...
Guest minimaxa
Odesláno

tak vše dohodnuto, domluveno, účast bude vzhledem k rychlosti a neobvyklosti srazu přiměřená, nicméně si myslím, že dostatečná :-)))))

jo, kejty už jsou naložený, 13 a 16kg :-)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...