Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 PROSÍM VŠECHNY, KDO MÁTE ZÁJEM PŘIJET, POŠLETE MI NA MEJL minimaxxa@volny.cz INFORMACI O TOM, KOLIK BY VÁS BYLO. OBRATEM POŠLU BLIŽŠÍ INFO předběžný program: sraz podle zázmu už v pátek 10.6. v sobotu potom program, ubytování dle libosti - chatka nebo stan či v autě? :-) pak postupně jízda zručnosti, slalom a také by měl vyjít sprint na 400m, ze soboty na neděli večer grilování kýty a volná zábava. v neděli odjez účastníků. místo konání http://www.euro-air-camp.cz [Editován dne 18/5/05 minimaxa] [Editován dne 18/5/05 minimaxa] [Editován dne 18/5/05 minimaxa] [Editován dne 18/5/05 minimaxa] [Editován dne 18/5/05 minimaxa] Citovat
Medvěd Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Takový malý Medvědí dopobručení Chystáš - li sraz na který by dorazilo větší množství Pežo?áků, spoj se s Mašinkou nebo Ondrou, a? hoděj annonci na hlavní stranu P - CLUBU. Je to sice docela fofr, ale ještě by se to dalo zvládnout. To upozornění na hlavní straně je dobré k tomu, aby se o srazu dozvěděli i Ti, kteří na diskuzi vůbec nelezou (taky jsem se divil, ale takových je dost). Taky mi přijde škoda začínat sraz v sobotu odpoledne, když lidičky budou mít stejně weekend zabitej. Uvidíš, že by spousta lidí ráda přijela už v pátek, v sobotu by se dal uspořádat nějakej vejlet (pažoutí spanilá jízda z Vrchlabí třeba na Pecku by nemusela bejt špatně prožité dopoledne) no a odpoledne by mohl tedy dorazit zbytek a dokončit sraz podle Tebou navrženého plánu. Prosím Tě, neber to, že Ti kecám do organizace srazu, jen dávám podněty co by šlo podle mě zlepšit - co z toho využiješ, je Tvoje věc a mě může maximálně mrzet, že se tam tentokrát fakt nedostanu Citovat
Dave_k Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Medvěd Takový malý Medvědí dopobručení Chystáš - li sraz na který by dorazilo větší množství Pežo?áků, spoj se s Mašinkou nebo Ondrou, a? hoděj annonci na hlavní stranu P - CLUBU. Je to sice docela fofr, ale ještě by se to dalo zvládnout. To upozornění na hlavní straně je dobré k tomu, aby se o srazu dozvěděli i Ti, kteří na diskuzi vůbec nelezou (taky jsem se divil, ale takových je dost). Taky mi přijde škoda začínat sraz v sobotu odpoledne, když lidičky budou mít stejně weekend zabitej. Uvidíš, že by spousta lidí ráda přijela už v pátek, v sobotu by se dal uspořádat nějakej vejlet (pažoutí spanilá jízda z Vrchlabí třeba na Pecku by nemusela bejt špatně prožité dopoledne) no a odpoledne by mohl tedy dorazit zbytek a dokončit sraz podle Tebou navrženého plánu. Prosím Tě, neber to, že Ti kecám do organizace srazu, jen dávám podněty co by šlo podle mě zlepšit - co z toho využiješ, je Tvoje věc a mě může maximálně mrzet, že se tam tentokrát fakt nedostanu Kdepak je vidět že už máš něco za sebou. :D Citovat
DjBoom Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No já bych to viděl že dorazím jenom na sobotu a ubytování tak nebudu potřebovat. Ale potvrzuju, přijedu a záznam bude taky. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 díky díky. budeme se těšit :-) Citovat
Bohouš Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Já bych dorazil minimálně také na tu sobotu, ale spíš bych to viděl na celý víkend, jen to musím probrat ještě s drahou polovičkou a pak pošlu závazný mail Citovat
DjBoom Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Tak poněvadž, jak řekl medvěd nechodí na fórum všichni tak sem mailem obeslal pár lidí. Uvidííííme. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 bezva kluci, děkuju za podporu a pomoc s oznámením konání srazu dalším lidem. Citovat
Jirkap Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Taky zítra mohu nějak odeslat zprávy uživatelům Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 mám potvrzeno předvedení modelů: 307 CC 407 SW 206 CC 104 504 Citovat
Dave_k Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Tak to je bomba. Už se těším čím dál víc. :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 tak jsem se dověděla, že toho 11. jsem celý den v práci když to vyjde, tak se pokusím aspoň na tu neděli, ale neslibuju radši nic... Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. květen 2005 Odesláno 20. květen 2005 Napsán autorem Netopýrka tak jsem se dověděla, že toho 11. jsem celý den v práci když to vyjde, tak se pokusím aspoň na tu neděli, ale neslibuju radši nic... tak to mě fakt mrzí. no udělej jak budeš moct. budem se každopádně těšit :-) Citovat
destiny Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Pokud se mi něco nepos... na poslední chvilku v práci, tak dorazím. Ještě budu konzultovat s přítelkyní, jestli nemá něco v plánu ona a kdyžtak bych dorazil i s ní. Destiny Citovat
Tazman Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 Pokud nám to nebude korigovat s jiním plánem a něco do toho neskořčí na ps.ch. tak bychom též přijeli. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 23. květen 2005 Odesláno 23. květen 2005 místo konání http://www.euro-air-camp.cz cena chatky pro 4 lidi bude cca 400,-/noc cena za postavení stanu 50,-/noc cena za auto v kempu 70,-/noc-vzhledem k tomu, že budeme parkovat na parkovišti, tak tento poplatek zřejmě nebude. piva je hodně prasátko už se těší na rožeň koupání v bazénu 25m vyhlídkové lety na Krkonošema bowling přímo v hospodě Citovat
Tazman Odesláno 26. květen 2005 Odesláno 26. květen 2005 Tak nejspíš nepřijedem , , protože následující výkend odjíždíme na dovolenou tak uvidíme jak to budeme stíhat (hlavně já v práci). Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 tak vše dohodnuto, domluveno, účast bude vzhledem k rychlosti a neobvyklosti srazu přiměřená, nicméně si myslím, že dostatečná :-))))) jo, kejty už jsou naložený, 13 a 16kg :-))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.