Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

napis si do tohoto vlakna, tam sa ti nato mrknu:

potrebujes VIN - vyrobne cislo- potom sa da vytiahnut vybava a aj servisna historia...

[Edited on 19/5/12 15:01 by kranky]

Odesláno

nic v zlom ale pochybujem ze 9rocne dovezene auto ma 142 000km a este diesel. Ked kukam tak v bazaroch ci ma auto 4 roky ci 10rokov furt maju cca 150 000km. /moj nazor ale nechcem ta odradit treba to preverit/

]

[upravil dne 20.5.2012 07:55 od robozv]

Odesláno

No tak vono se stačí zamyslet and 2 věcmi - jednak je to SW, takže asi ne na pojíždění do města takže těch 15 tis ročně je dost málo a jednak kdžy někdo předělává auto na LPG tak většinou proto, že víc najede...

To je samozřejmě jen teorie a může se stát, že jsou pravdivé. Jak bylo napsáno - čím je auto starší tím má pořád 150 tis. km na tachometru ;)

Moc bych to neřešil a zaměřil se na to v jakém stavu je.

Odesláno

Jestli tam pojedeš,tak mrkni do tý servisky.Když jsem já kupoval auto tak jsem tam měl půl roku starý záznam a včechny ty servisky byli v originále Peugeot a byly by i reálný.Ano, auto může být přetočený, ale klidně to může mít těch 142 tis km.Pokud ano,tak počítej tak jako tak s investicí cca 15-20 tis za zákl.servis (rozvody, olej ,filtry atd). Každopádně až to budeš projíždět, zkus to vytáhnout nad 3000ot./min jestli ti nevyskočí nějaká chybová hláška.Na to taky jeden známý dojel.Vyzkoušej klimatizaci.

Odesláno

a teraz k teme mam zaujem o toto auto http://peugeot-307-break.autobazar.eu/16-16v-sport-lpg-id336... chcel by osm ho kupit ale chcel by som ho troska preverit lebo na tie roky a na to ze ma plyn sa mi zda ze ma dost malo najazdene..... mam jeho vin cislo a podla neho by mi vedel niekto zistit o nom viac nech viem nejake zakladne udaje??? nech nekupujem macku vo vreci

jeho vin cislo VF33ENFUC8306047

vopred dakujem

takze pani mam od toho auta co chcem kupit vin cislo teraz keby mi neikto o nom nieco zistil :)

Odesláno

SW - panorama, šoupací zadní sedačky

Break - pevná střecha, zadní sedačky napevno

:myslim

(jsem lehce nachytřenej - teď jsme kupovali :aut:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...