reznaluki Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Potřeboval bych vědět jak je náročná výměna těsnění pod hlavou. Dnes mi bylo v Peugeotu zděleno, že čtyři až pět prac. dní a cca 20000 kč. Přijde mi to trochu přehnané. Nemáte někdo typ na rozumný servis nejlépe v okolí Ostravy? Citovat
DanculD Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Ty brdo, to co chcu na tom robit tyzden? Citovat
Smety Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Tak to je opravdu přehnané... Mě u Fábky jeden den přistaveno do servisu, ten den vymontování + odvoz hlavy na srovnání a tlakovou zkoušku, a druhý den kompletace. Cena byla 4.500,- (práce, těsnění, srovnání hlavy a tlak.zk., nové šrouby). Ale třeba kamarád dělal u své Fábky taky těsnění, nechtěl rovnání, nové šrouby, prostě jen těsnění a tak ho to vyšlo do litru. Jenže po dvou měsících mu opět fouklo těsnění, tak podruhé už absolvoval to samé co já, jen jinde a tam ráno přistavil auto a v 18h ten samý den odjížděl a nechal tam necelé 4tis. Takže záleží co všechno se bude dělat a měnit, ale do druhého dne to snad musí mít všude. Záleží, kam až vozí hlavu na rovnání, pokud ji vozí... Hlavně to nenechávej dělat v Peugeotu, tam pak necháš výplatu... Citovat
reznaluki Odesláno 18. květen 2012 Autor Odesláno 18. květen 2012 Taky mi dvacka přijde jako z jiného světa. Přitom jsem s tím servisem spokojený. Ale toto přehnali. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 Chodura v Ostravě-Šenově se ti nelíbit? http://www.autochodura.cz/ Citovat
robozv Odesláno 18. květen 2012 Odesláno 18. květen 2012 mne ked menili tesnenie pod hlavou na 307ke v Peugeote trvalo to jeden pracovny den a cena 12500sk v roku 2008 /oprava v záruke/ Citovat
reznaluki Odesláno 21. květen 2012 Autor Odesláno 21. květen 2012 Tak zatím se ozval jenom servis Peugeot s podrobnou kalkulací. A dělá to 21000 i s výměnou rozvodů. A to už zase si myslím není takové sci-fi. [Edited on 21/5/12 09:48 by reznaluki] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.