Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych vědět jak je náročná výměna těsnění pod hlavou. Dnes mi bylo v Peugeotu zděleno, že čtyři až pět prac. dní a cca 20000 kč. Přijde mi to trochu přehnané. Nemáte někdo typ na rozumný servis nejlépe v okolí Ostravy?

Odesláno

Tak to je opravdu přehnané...

Mě u Fábky jeden den přistaveno do servisu, ten den vymontování + odvoz hlavy na srovnání a tlakovou zkoušku, a druhý den kompletace. Cena byla 4.500,- (práce, těsnění, srovnání hlavy a tlak.zk., nové šrouby).

Ale třeba kamarád dělal u své Fábky taky těsnění, nechtěl rovnání, nové šrouby, prostě jen těsnění a tak ho to vyšlo do litru. Jenže po dvou měsících mu opět fouklo těsnění, tak podruhé už absolvoval to samé co já, jen jinde a tam ráno přistavil auto a v 18h ten samý den odjížděl a nechal tam necelé 4tis.

Takže záleží co všechno se bude dělat a měnit, ale do druhého dne to snad musí mít všude. Záleží, kam až vozí hlavu na rovnání, pokud ji vozí... :D

Hlavně to nenechávej dělat v Peugeotu, tam pak necháš výplatu... :aut

Odesláno

Tak zatím se ozval jenom servis Peugeot s podrobnou kalkulací. A dělá to 21000 i s výměnou rozvodů. A to už zase si myslím není takové sci-fi.

[Edited on 21/5/12 09:48 by reznaluki]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...