Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj ludia...stretol sa niekto s podobným problémom?Namontoval som na C8 DRL, riadne zapojené, funkčné,zapína po štarte,vypína na parkovačku... ale zapína sa mi automatické svietenie aj počas dňa-aj keď automatiku mám vypnutú...keď ťuknem (doslova len trošku ťuknem) do združeného spínača svetiel tak to vypne...zvykol byť nejaký problém s týmto spínačom?Resp. čo môže spôsobiť že mi to zapína?

Odesláno

Normálka. Tak si připrav cca 15 tis - jestli máš ESP. Mně zatím blbnou jenom mlhovky - když je zapnu, tak se hned vypnou a to samí dálkové. Musím to zapnout na cca 3 - 4 krát, pak to drží normálně celou dobu. Musíš vyměnit páčky a to je vcelku obě. Alespoň tak jsem to slyšel. Jinou opravu neznám.

:papa

Odesláno

Většinou se to dá opravit, ale je to hrozná práce. Celý COM musí ven, jinak se ty páčky nesloží. A hlavně to chce trpělivost a místo, kde se nechají najít vylítané pružinky se západkami. Dělal jsem to třikrát, ale nadával jsem u toho jako špaček.

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Proč proboha 15 tis kaček ? Já to vyřešil spínačem z vrakoviště za 2500 + 200 na pivo kamarádovi za diagnostiku z aukra, kdy se nastaví poloha volantu a jede se cca 100 m po rovině a vše ok, jak páčka tak ESP, už se těším na shíh až to prubnu co to umí to ééééééspéééééé :-)

Odesláno

Ja som tento problém riešil a aj vyriešil včera.Opálená styčná plocha kontaktov v páčke.Oprava-iba čistenie, dĺžka opravy aj z hľadaním povyskakovaných struniek asi 15 minút.Výsledok svetlá fungujú bez chyby.

Odesláno
Ja som tento problém riešil a aj vyriešil včera.Opálená styčná plocha kontaktov v páčke.Oprava-iba čistenie, dĺžka opravy aj z hľadaním povyskakovaných struniek asi 15 minút.Výsledok svetlá fungujú bez chyby.

Prosím tě, šoupni sem krátkej popísek jak si to dělal. Vím že toho tady je dost ale konkrétně na C8 to není, vím že páčky jsou stejné ale stejně. Abych něco neulomil, naco si dát pozor a tak.

Nedával si dole páčky, dělal si to na voze? Baterku si odpojoval? :papaDík.

Odesláno

Vypáčil som tlačidlo na konci páčky tenkým skrutkovačom.Kliešťami som stlačil plastové harpúnky a stiahol som ten otočný spínač svetiel.Hneď mi vyskákali pružiny.Odporúčam odpojiť baterku a pred stiahnutím spínača natiahnuť na páčku dajaký igelit,aby si to nemusel hľadať po celom aute.Potom zistí čo je zlé a opráv to.Páčka sa samozrejme demontovať nemusí.

Odesláno

Super :super U mně je to tak, že když svítí jenom DRL, tak když dám blinkr doprava, tak po vypnutí blinkru se rozsvítí světla, normální, pak zhasnou. U blinkru doleva to nedělá.

Tak pokud je teplo musím nato juknout.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...