Hlaváček Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Nazdárek, potřeboval bych poradit jestli je u peugeotu 406 2,0 HDI nějaký předpis kdy měnit řemenici. Jezdím totiž na pravidelné servisní prohlídky a nikdy jsem na nic nebyl upozorněn. Jenže před 10 dni se mi při jízdě řemenice rozlétla a rozbila kryt rozvodového řemene a kus vlétl pod řemen, který se přehodil. Tím došlo k tomu nejhoršímu a já mám těd závažnou vadu na motoru. Chtěl bych tedy vědět jestli na někom mohu požadovat určitou náhradu škody (servis, výrobce) a nebo v tom lítám sám. Díky. Citovat
-=Michal=- Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem Hlaváček Nazdárek, potřeboval bych poradit jestli je u peugeotu 406 2,0 HDI nějaký předpis kdy měnit řemenici. Jezdím totiž na pravidelné servisní prohlídky a nikdy jsem na nic nebyl upozorněn. Jenže před 10 dni se mi při jízdě řemenice rozlétla a rozbila kryt rozvodového řemene a kus vlétl pod řemen, který se přehodil. Tím došlo k tomu nejhoršímu a já mám těd závažnou vadu na motoru. Chtěl bych tedy vědět jestli na někom mohu požadovat určitou náhradu škody (servis, výrobce) a nebo v tom lítám sám. Díky. Tak to nasere. Zašel bych za těma případama co ti dělali pravidelný prohlídky Citovat
Rebik Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 No řemenice na klice obecně nevydrží víc než 80 tkm, ale pochybuju, že se rozlítla jen tak, většinou se potrhá guma a začně dělat pěknej bordel to fakt nejde přeslechnout. Ale běžným servisem se to ani náhodou nepozná, jak to chceš odhadovat, podle pnutí gumy??? Citovat
oddie Odesláno 18. květen 2005 Odesláno 18. květen 2005 Napsán autorem -=Michal=- Tak to nasere. Zašel bych za těma případama co ti dělali pravidelný prohlídky A od těch \"případů\" bys chtěl asi tak co? Za tu řemenici by ručili v případě, že by jí sami měnili, jinak asi dost těžko. Zbytek viz Rebik... Jinak řečeno, pokud chcete mít na tyhle exponované věci (typicky např. rozvody, tyhle HDI řemenice, ale i dalších pár věcí by se našlo) záruku, tak si to nechte někde vyměnit za nové (pokud možno někde, kde záruku poskytují ). Prevence je sice drahá, ale následky ještě horší... Jinak žádný obecný předpis na výměnu té řemenice neexistuje, takže o žádné opomenutí stran servisu nejde. Řemenice nemá určen žádný interval výměny. Pouze, pokud je to auto hodně mladé, málo jeté, koupené u nás a pravidelně servisované v autorizovaném servise, je třeba zkusit to uhrát na kulanci kvůli výrobní vadě - ale šance moc velká není. Citovat
-=Michal=- Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem oddie Napsán autorem -=Michal=- Tak to nasere. Zašel bych za těma případama co ti dělali pravidelný prohlídky A od těch \"případů\" bys chtěl asi tak co? Za tu řemenici by ručili v případě, že by jí sami měnili, jinak asi dost těžko. Zbytek viz Rebik... Jinak řečeno, pokud chcete mít na tyhle exponované věci (typicky např. rozvody, tyhle HDI řemenice, ale i dalších pár věcí by se našlo) záruku, tak si to nechte někde vyměnit za nové (pokud možno někde, kde záruku poskytují ). Prevence je sice drahá, ale následky ještě horší... Jinak žádný obecný předpis na výměnu té řemenice neexistuje, takže o žádné opomenutí stran servisu nejde. Řemenice nemá určen žádný interval výměny. Pouze, pokud je to auto hodně mladé, málo jeté, koupené u nás a pravidelně servisované v autorizovaném servise, je třeba zkusit to uhrát na kulanci kvůli výrobní vadě - ale šance moc velká není. Já to vidím teoreticky z pohledu zákazníka následovně : Pokud někam pravidelně jezdím do servisu, znají mne tam a já jim před každým servisem povykládám o najetých kilometrech a hotových, nehotových opravách (pokud tomu budu samozřejmě rozumět), tak předpokládám, že odborník mi poradí co už je na čase vyměnit, opravit, proměřit. A né, že já, jakožto laik budu radit servismanum, jestli náhodou není třeba dolít aditivum do FAPu, nebo vyměnit řemenici, protože jednoduše nemusím vůbec tušit co to nějakej pitomej FAP vůbec znamená. Stejně by tomu mělo být i u řemenice, protože nemusím mít ánung, že je to nějaký kolečko na hřídeli s ložiskem, ale mohu si myslet jako laik, že je to sprosté slovo, kterým mne chce servisman urazit. Prostě jezdím někam pravidelně a se servisní knížkou proto, abych se o auto nemusel starat a odborník sám uznal za vhodné co má nebo nemá udělat podle dotupných informací (dostupné informace pocházejí zejména z jeho očí, rukou, inteligence a zkušenosti). Já to jen zacáluju a podám s úsměvem předávacímu technikovi ruku , protože můžu mít jiné starosti, než se hrabat v dopravním prostředku. Takže nás \"úředníky\" prosím nevytáčej s teoriema, jak si budeme hlídat interval výměny gufera na pření poloose nebo jiné životně bezvýznamné prkotiny Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Jo, to vidíš moc hezky. V tom tvém popisu je ale jeden dost zásadní problém: \"jezdím někam PRAVIDELNĚ a se SERVISNÍ KNÍŽKOU\". Pak by to samozřejmě mělo fungovat, o tom žádná. To jsem ostatně psal - pokud je to tenhle případ, tak na kulanci... Jenže, ruku na srdce, tohle drtivá většina uživatelů nesplňuje. Auto jsou dotažená zvenku bez záruk a s pochybnými stavy tacho, majitelé hledí jen na to, aby ušetřili, nechají jednou něco udělat tu, podruhé něco támhle, nejlíp bez papíru aby to bylo levnější, takže pak ani pořádně neví, co se na tom kdy dělalo. To se pak těžko něco řeší. A představa, že takovéhle auto dovezeš do nějakého servisu, necháž jej tam jen prohlídnout příp. vyměnit olej, a od té doby ti ten servis bude ručit za vše co na autě je - to se na mě nezlob, ale tahle představa je ultranaivní! Takže si vážení neprv ujasněte, do které kategorie patříte - a na základě toho jednejte. Pokud do té druhé, a chcete mít na auto nějaké záruky, nechte tyhle profláklé věci někde (preventivně) udělat - pořádně a poctivě. Pak na tyhle věci budete mít záruku. Jinak asi fakt dost těžko... Citovat
-=Michal=- Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem oddie Jo, to vidíš moc hezky. V tom tvém popisu je ale jeden dost zásadní problém: \"jezdím někam PRAVIDELNĚ a se SERVISNÍ KNÍŽKOU\". Pak by to samozřejmě mělo fungovat, o tom žádná. To jsem ostatně psal - pokud je to tenhle případ, tak na kulanci... Jenže, ruku na srdce, tohle drtivá většina uživatelů nesplňuje. Auto jsou dotažená zvenku bez záruk a s pochybnými stavy tacho, majitelé hledí jen na to, aby ušetřili, nechají jednou něco udělat tu, podruhé něco támhle, nejlíp bez papíru aby to bylo levnější, takže pak ani pořádně neví, co se na tom kdy dělalo. To se pak těžko něco řeší. A představa, že takovéhle auto dovezeš do nějakého servisu, necháž jej tam jen prohlídnout příp. vyměnit olej, a od té doby ti ten servis bude ručit za vše co na autě je - to se na mě nezlob, ale tahle představa je ultranaivní! Takže si vážení neprv ujasněte, do které kategorie patříte - a na základě toho jednejte. Pokud do té druhé, a chcete mít na auto nějaké záruky, nechte tyhle profláklé věci někde (preventivně) udělat - pořádně a poctivě. Pak na tyhle věci budete mít záruku. Jinak asi fakt dost těžko... Tak to máš recht, ale hlaváčka jsem diagnostikoval přesně na ten případ, že jezdí na \"pravidelné servisní prohlídky\" (je fakt, že nepíše jestli na stejné místo) Citovat
oddie Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Pokud to tu koupil nové, nemusí to být ani na jedno a totéž místo, stačí když je to v autorizované síti servisů. Pokud je to indivindy dovoz ojetiny, tak asi smolík... Citovat
Milhaus65 Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Oddie má pravdu, pokud servis to auto zná a zákazník mi s HDi řekne že má prohlídku po 80,000 km (nebo násobek) automaticky se díváme i na řemenici. Záleží taky potom co ti na to klient řekne, když mu zdělíš, že by měl asi vyměnit tento díl za 7500 kč. Nebot další prohlídka je za 20 000 km !!!! Pokud máš štěstí a uslyšíš ji sám, vyhneš se dalším problemům, pokud ji neuslyšíš - dotáhnou tě. Na druhou stranu to část lidí chápe jako tahání peněz a nedají si říct. Potom se diví.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.