Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výměna mikrospínače Klíče DO

Recommended Posts

Odesláno

Vím,že se to tu už probíralo.Nemohu nikde sehnat mikrospínač do klíče do Peug.406 jednotlačítkový.Přece není možný aby žádný prodejce elektronických součástek ho nevedl.našeel jsem na netu jen jednoho dodavatele,ale tam jich pošlou na cívce 2700ks a tak už nevím kde hledat.nechci tam bastlit nějaký jiný a posílat to na opravu se mi taky nechce:Chtějí za výměnu spínače 400,-Kč za kus. Zde odkaz pro ty kteří si jej chtějí nechatopravit.

http://autoklicecz.cz/produkt/k279-oprava-dalkovych-ovladani/1254-vymena-mikrospinace/

Tento spínač stojí asi 4.20 kč. viz přiložené foto

post-9200-14109624343832_thumb.jpg

Odesláno

Napojíš jenom dvě nožky, jenom jestli by tam něčemu nevadilo že to je šiřší. Výšky taky nevadí trošku opiluješ gomový čudlík z tlačítka.

Odesláno

myslim, ze nebude problem najit dany vypinac na farnell.com...

A abys pripadne nemusel platit postovny, tak jsem schopen to objednat a pote poslat uz tady v CR v obalce za par korun...

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj

Ten mikrospínač jsem nedávno musel vyměnit taky. Ma to označení MK12 ,Velikost: 6,3 x 8,2, x 4 mm a je to pro jednotlačítkový klíč. Kupoval jsem to tady

http://www.{reklama nepovolena}/mikrospinace?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=922&category_id=252

post-53319-14109637129938_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...