Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na jaké místo ho budeš lepit? S kámošem jsme to dělali poprvé,lepili jsme celou kapotu,pěkně pomalu žádný spěch. Nikde žádné bubliny a ani se neodchlipuje,když to uděláš s nějakym zručnym kámošem,tak na tom neni co zkazit.

Odesláno

fuu cele auto ti malo kto spravi...ale osobne ti radim zhoď si napr. blatnik a skus si nalepiť sám to ... ja som to ešte nerobil ale verim tomu že to neni nič ťažké až tak...podla toho čo chceš robiť samozrejme...takže skus najprv blatnik a uvidiš či sa môžeš pustiť aj do kapoty

Odesláno

jde ještě o to co máš za folii. Jinak to s kolegou občas na kšeft lepíme. Ale taky už jsme odmítali lepit folie co si lidi sehnali protože by jsme to dělali 3x tak dlouho a nikdo by to nechtěl zaplatit. počítej cenu práce dvou lidí oproti ceně folie a je jasno tak proto se ptám

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nebudu kvůli tomu zakládat nové vlákno, tak to hodím sem. S kamarádem jsem úspěšně nalepili na kapotu carbon folii a i sedí. Ovšem když jsem ráno přišel k autu, čekalo mne nemilé překvapení. Na kapotě tak jsou ty dva podelné záhyby, tak v tom jednom se mi objevila docela velká bublina. Inu vzal sem špendlík,udělal malou dirku,nahřál fénem folii a vzduch sem stěrkou vyhnal ven. Vše bylo ok za 40 min. Pak jsem přišel k autu a byla tam znova,takhle sem jí vyhlazoval nejmín 3x a pořád se vždy objeví. Nevíte, co s tím? Děkuju :)

post-42193-14109624607364_thumb.jpg

Odesláno

Myslím, že ta kapota nebyl v záhybech dokonale odmaštěná a nebo je ta félie nekvalitní (lepidlo je staré, mizerné a pod. ) Pokud by nešlo o ten lak tak bych vzal chemoprén naředil trochu toluenem a stříknul tenkou jehlou na stříkačkce do bubliny. Zbytek vytlačil opatrně ven. Doporučuju nejdřív vyzkoušet nanečisto. To bude držet na 100%

Odesláno

no uz bola vela razy nahrievana tak to uz drzat ani nebude.. koblih ma pravdu kapota nebola dobre odmastena mozes tam fuknut aj sekundove lepidlo.. ale ked sa lepia wrap folie dava sa na zahyby a okraje primer..

Odesláno

Tak to nebylo špatnou folii nebo lepidlem, ale prostě v tom záhybu jsme to udělali nějak rychlejc, že ta folie nestačila přilnout pořádně k tomu ohybu a tak když tatuhla,tak se takhle vyšponovala. Musel sem tu bublinu,ač mi to srdce trhalo , podélně rozříznout a folie si hned sedla. Stříbrnou spáru co mi prosvítal lak,sem musel zalepit slabým proužkem folie co jsem uřízl. Z dálky to neni vůbec vidět ale když na to koukáte z metr,tak to je bída :(

Odesláno

Mne sa stalo presne toto iste v tych zahyboch a vyriesil som to tak ze som pichol ihlou do tej folie spravila sa dierka a vzduch krasne z bublinky vysiel a folie super DRZI :):papa

Odesláno

Jojo,malé bublinky na kapotě,ty takhle spravit šly . Když jsem takhle zkoušel i v tom záhybu,tak se tam ta bublina stejně udělala. Někdy tu kapotu celou předělam,sice mě mrzí těch 2.5h práce,ale když to vypadá blbě. Chybama se holt člověk učí :)

Odesláno

HM no zaujimave tiez tam mam presne v tom zahybe tie bublinky ale ako som pisal prepichol som ich a uz je to dobre :) sice niake tam este su ale nieje to az tak vidiet... no holt v tych zahyboch to fakt nelepi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...