Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem, objevuje se mi hlaska ASR-ESP ve vystraznem trojuhelniku a na displej mi vyleti jeste Antipolution system defecive. Cetl jsem prispevky ale vsechy jsou o tom jak to suvysi s FAP, ale ten mam davno odpojeny. Nesetkal se s tim uz nekdo?

Diky

Odesláno

Jak říká straki, já měl stejný problém, a měl jsem diravou membránu na ovládání swirlu, takže asi tak. Na palubce mi svítilo to co tobě, ale v dia to házelo vysoký tlak turba, holt utíkal podtlak a už nezbývalo na ovládání turba. :papa

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, dneska mi za jizdy naskocila chyba ESP/ASR nebo ABS/ESP, ted si nemuzu vzpomenout, a v zapeti i Engine Antipollution Fault (P607 2.2HDi FAPoff). Podival jsem se na chyby v diag a taky tam mam Mereny tlak turbodmychadla prilis silny.

Chtel bych se zeptat Chose225 na co se v jeho pripade prislo, jestli to bude neco s podtlakem, at vim na co se pripravit, popripadne, jak moc se s tim da jezdit, zatim to vypada v poho, diky za odpoved.

[Edited on 7/1/13 15:49 by petrb123]

Odesláno
Ahoj vsem, objevuje se mi hlaska ASR-ESP ve vystraznem trojuhelniku a na displej mi vyleti jeste Antipolution system defecive. Cetl jsem prispevky ale vsechy jsou o tom jak to suvysi s FAP, ale ten mam davno odpojeny. Nesetkal se s tim uz nekdo?

Diky

Mi se to stalo taky, a měl jsem vadný snímač na jednom předním kole.. tuším že to bylo nějak kolem 1.500kč, a bylo po problému:super

Odesláno

Diky

Mi se to stalo taky, a měl jsem vadný snímač na jednom předním kole.. tuším že to bylo nějak kolem 1.500kč, a bylo po problému:super

no ja te nepotesim, neprislo se vubec na nic, hodiny v servisu, na dia atd... jednoho dne to prestalo, asi tak pred trema masicia od te doby nic...

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Jak říká straki, já měl stejný problém, a měl jsem diravou membránu na ovládání swirlu, takže asi tak. Na palubce mi svítilo to co tobě, ale v dia to házelo vysoký tlak turba, holt utíkal podtlak a už nezbývalo na ovládání turba. :papa

tak panovem membrana vymenena a objevilo se to znovu, takze bude následovat kalibraci uhloveho snimače a kontrola elektriky celkove, nakolik na dia jsou ruzne dalsi chyby ktere se pak straceji atd... ale zustavam optimista :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...