chose225 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Ahoj vsem, objevuje se mi hlaska ASR-ESP ve vystraznem trojuhelniku a na displej mi vyleti jeste Antipolution system defecive. Cetl jsem prispevky ale vsechy jsou o tom jak to suvysi s FAP, ale ten mam davno odpojeny. Nesetkal se s tim uz nekdo? Diky Citovat
chose225 Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 jel jsem s tim na dia a nez jsem tam dojel tak to zhaslo a nenapsalo to nic, objevuje se to nepravidelne ale posledni dobou stale casteji... Citovat
groovred Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Mel sem stejny problem, skus napichnout na dia a udelej kalibraci uhloveho snimače. Citovat
straki007 Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Vsechny podtlakove hadicky.......PORADNA KONTROLA!!!!! Citovat
Budhas Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 Jak říká straki, já měl stejný problém, a měl jsem diravou membránu na ovládání swirlu, takže asi tak. Na palubce mi svítilo to co tobě, ale v dia to házelo vysoký tlak turba, holt utíkal podtlak a už nezbývalo na ovládání turba. Citovat
chose225 Odesláno 15. květen 2012 Autor Odesláno 15. květen 2012 diky vsem za radu, necham to proverit a dam vedet na co se prislo... Citovat
petrb123 Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Zdravim, dneska mi za jizdy naskocila chyba ESP/ASR nebo ABS/ESP, ted si nemuzu vzpomenout, a v zapeti i Engine Antipollution Fault (P607 2.2HDi FAPoff). Podival jsem se na chyby v diag a taky tam mam Mereny tlak turbodmychadla prilis silny. Chtel bych se zeptat Chose225 na co se v jeho pripade prislo, jestli to bude neco s podtlakem, at vim na co se pripravit, popripadne, jak moc se s tim da jezdit, zatim to vypada v poho, diky za odpoved. [Edited on 7/1/13 15:49 by petrb123] Citovat
seemi Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Ahoj vsem, objevuje se mi hlaska ASR-ESP ve vystraznem trojuhelniku a na displej mi vyleti jeste Antipolution system defecive. Cetl jsem prispevky ale vsechy jsou o tom jak to suvysi s FAP, ale ten mam davno odpojeny. Nesetkal se s tim uz nekdo? Diky Mi se to stalo taky, a měl jsem vadný snímač na jednom předním kole.. tuším že to bylo nějak kolem 1.500kč, a bylo po problému:super Citovat
chose225 Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 Ahoj vsem, objevuje se mi hlaska ASR-ESP ve vystraznem trojuhelniku a na displej mi vyleti jeste Antipolution system defecive. Cetl jsem prispevky ale vsechy jsou o tom jak to suvysi s FAP, ale ten mam davno odpojeny. Nesetkal se s tim uz nekdo? Diky Mi se to stalo taky, a měl jsem vadný snímač na jednom předním kole.. tuším že to bylo nějak kolem 1.500kč, a bylo po problému:super no ja te nepotesim, neprislo se vubec na nic, hodiny v servisu, na dia atd... jednoho dne to prestalo, asi tak pred trema masicia od te doby nic... Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Vsechny podtlakove hadicky.......PORADNA KONTROLA!! ako sa kontroluju tieto hadicky? Citovat
jofo Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Otvoris kapotu a kuknes ci nie su popraskane a ak mas tlakomer (manometer) tak ich mozes aj odskusat tlakovou skuskou. Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 U 2,7 hdi ikdyby jsi nemel zapojene hadicky tak to nezjistis.:aut:aut Citovat
chose225 Odesláno 18. červenec 2013 Autor Odesláno 18. červenec 2013 Jak říká straki, já měl stejný problém, a měl jsem diravou membránu na ovládání swirlu, takže asi tak. Na palubce mi svítilo to co tobě, ale v dia to házelo vysoký tlak turba, holt utíkal podtlak a už nezbývalo na ovládání turba. tak panovem membrana vymenena a objevilo se to znovu, takze bude následovat kalibraci uhloveho snimače a kontrola elektriky celkove, nakolik na dia jsou ruzne dalsi chyby ktere se pak straceji atd... ale zustavam optimista :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.