cambi Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Zdravim pani, mam taky zvlastny problem...pri spusteni klimy sa mi spusti aj ventilator pri chladici, ale nejak sa mi to nepaci. Pokial viem, ma ist na dve rychlosti, t.j. pomalu a rychlu. Ale mne ide bud rychlo alebo sa vypne uplne. Uz som to raz riesil a bolo mi povedane, ze ta pomala rychlost by mala byt zapnuta pri klime stale. Ale mne bud ide ventilator rychlo, potom sa vypne a potom sa zase zapne a vypne a takto dookola. Riesil toto niekto? Ide vraj o usporu nielen PHM ale aj baterie... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 mám 1.6 16V benzín ale toto som nepozoroval či má dve rychlosti,len to že buď ide,alebo nejde:myslim Citovat
jozovyp Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 treba to napichnut na diagnostiku a tam sa da odskusat aj pomala,aj rychla rychlost ventilatora-ak by to neslo podla mna je zly plosak-cierna kocka co je na kryte chladica Citovat
siskin Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 zvykne byt prepaleny aj rezostor ktory sa nachadza pri ventilatore. Citovat
Milhausekkk Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Ahoj, zeptám se hloupě..... o který ventilátor jde? o ten velký co chladí chladič motoru... ptám se, protože klimu používám, při zapnutí slyším to \"cvaknutí\" - sepnutí klimy...ale nikdy jsem neslyšel nějaký ventilátor, takže buď jde tak potichu, nebo jsem ho jen nezaregistroval, nebo nejde.... u projíždějících aut poznám zaplou klimu podle zvuku.... Dá se to zkontrolovat, že nastartuju, pustím klimu a \"něco\" se má roztočit? PS: byl jsem na doplnění chladiva a údržbu, podle mě poprvé po 6 letech - kupoval jsem to ve stáří necelé 3 roky.... měl jsem tam jen 1/4 původní náplně tuším z celkových 0,585 kg náplně .....divili se, že mi klima vůbec ještě spínala....pravdou je, že už moc neklimovala [upravil dne 13/5/12 09:56 od Milhausekkk] Citovat
Milhausekkk Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 tak mi to nedalo a šel jsem k autu...nastartoval a pustil klimu...ten velký ventilátor neběží pořád, ale sem tam se spustil a vypnul....podle mě správně asi podle teploty klimy, že ji chladí jen když jsou překročeny nějaké stupně...ale jestli to byla pomalá či velká rychlost nevím PS: jinak jsem zjistil, že auto má dva chladiče na sobě a že u řidiče mám po odcvaknutí krytky vlevo pod volantem náhradní pojistky a kleštičky.....co já se ještě nedozvím holt jsem naprostý amatér s študovat motor mě nebere Citovat
Dančák Odesláno 13. květen 2012 Odesláno 13. květen 2012 Jinak ty dva chladiče, první je chladič klimatizace a ten druhý je chladič motoru, u dieslu ještě bývá třetí chladič a to turba neboli intercooler;) Citovat
cambi Odesláno 14. květen 2012 Autor Odesláno 14. květen 2012 Ono v podstate, co viem, tak pomala rychlost pomaha klime a motoru udrziavat normalny stupen chladenia. Neviem to inak povedat. Jedna sa o to, ze vypnuty ventilator a vysoka rychlost su dva extremy v tomto pripade a predpokladam, ze aj motor si viac vypyta a je vytazenejsi...ci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.