Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Dnes ráno jsem přišel do auta a jak je kryt na řadící páku tak byl plný vody. Někde asi od antény teče do střechy a pak jak je tam střešní světlo tak tam tudy to teče do interiéru. Nevíte jak tomu zabránit? Díky Citovat
Ferry Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar povolit anténu zespoda,trochu silikonu a dotáhnout/pokud nemáš šíbr tím taky zatéká občas/ http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=78173 po sundání tohoto krytu se dostaneš k anténě nebo je jeste druhej typ oblozeni strechy kdy se musi vycvaknout stropni svitilna a pod ni jsou teprve sroubky - to plati u aut bez stresniho okna Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Díky za radu, šíbr nemám... takže jdu koupit silikon )) Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar to já mám takové prkotiny doma,těsnící tmel či silikon,přeji příjemnou opravu:papa:papa:papa Tak to já bohužel ne:( ještě jaký je na to nejlepší? ono to je asi jedno co? Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar ještě by šlo udělat novou těsnící gumu pod anténu a máš to 100% Silikon na akvária mám doma 100%, ale s tím těsněním pod anténu to bude asi horší Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar tak to rozeber očisti odmasti a dej tam ten silikon a dej dohromady.Už na tom mužeš dělat dokud je pěkně,zítra má zase pršet:) No tak to tam opět ještě budu mít loužičku jsem dnes až do 20 hod v práci a než se dostanu domů No tak ráno budu opět sušit ještě, že to neteče na sedačku nebo někam jinam Citovat
Guest MilaS Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ve 20:30 hod. je ještě vidět a sundat anténu ze střechy, vyčistit, promazat, apod. je otázka na cca 10 minut, když se jednou rukou dloubeš v nose. Mám to osobně zcela nedávno vyzkoušené . A je to lepší, než mít ráno v autě loužičku. Tak pilně pracuj, nerozptyluj se internetem, a? můžeš pelášit domů a pracovat na autí :P:P Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem MilaS Ve 20:30 hod. je ještě vidět a sundat anténu ze střechy, vyčistit, promazat, apod. je otázka na cca 10 minut, když se jednou rukou dloubeš v nose. Mám to osobně zcela nedávno vyzkoušené . A je to lepší, než mít ráno v autě loužičku. Tak pilně pracuj, nerozptyluj se internetem, a? můžeš pelášit domů a pracovat na autí :P:P Co jsi vyzkoušel nedávno? to dloubání jednou rukou v nose? :D:D Ale já se internetem nerozptyluji, já ho potřebuji k práci :P:P Citovat
Guest MilaS Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 No přece vyzkoušel jsem nedávno sundání a zastamdání antény jednou rukou a druhou jsem se dloubal v nose. A určitě se rozptyluješ internetem, ne že ho máš zapnutej, ale že místo práce pročítáš stránky Peugeot clubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem MilaS No přece vyzkoušel jsem nedávno sundání a zastamdání antény jednou rukou a druhou jsem se dloubal v nose. A určitě se rozptyluješ internetem, ne že ho máš zapnutej, ale že místo práce pročítáš stránky Peugeot clubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P Já zjiš?uji informace a monitoruji stránky a v pracovní době když všechno stíhám mohu dělat skoro co chci Pokusím se to dneska nějak rozdělat Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar Klídek ja taky čučím ne net v práci pokud mi mašinka jede,ale když ne tak nemám čas ani na sváču či kafe.A domů dřív to nejde pokud děláš ve směnném provozu.Milas má pravdu nedávno se tu o anténě zmiňoval Mašinka jede? takže děláš u ČD? No já dělám na ŽL takže je to celkem v pohodě i když mám určené směny Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar to né jsem sice strojvedoucí,ale papírenského stroje:D No už jsem se lekl Pak bych se ani nedivil, že jsou nějaké vlakové nehody člověk se zakecá a … Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar tady to bylo:D Díky moc, no to víš, když to tu máš tolik prolezlé a máš 564 příspěvků :D Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar jsou i jiní a mají daleko více a jsem tu rok co brouzdám No to je docela dlouhá doba, já teprve ani né měsíc Citovat
Dave_k Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem komisar jsou i jiní a mají daleko více a jsem tu rok co brouzdám To pak přibejvaj když si tady z toho děláte chat. :D:D:D Citovat
Jirkap Odesláno 17. květen 2005 Autor Odesláno 17. květen 2005 Napsán autorem Dave_k Napsán autorem komisar jsou i jiní a mají daleko více a jsem tu rok co brouzdám To pak přibejvaj když si tady z toho děláte chat. :D:D:D No nějak se nám to zvrhlo ) Omlouvám se všem Citovat
Jirkap Odesláno 18. květen 2005 Autor Odesláno 18. květen 2005 Tak jsem to nějak nakonec včera nestihnul, venku pršelo pěkně přes noc, ale žádná loužička se nekonala :) Citovat
Dave_k Odesláno 19. květen 2005 Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Tak jsem to nějak nakonec včera nestihnul, venku pršelo pěkně přes noc, ale žádná loužička se nekonala :) Tak už to teče jinam. :D Citovat
Jirkap Odesláno 19. květen 2005 Autor Odesláno 19. květen 2005 Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Jirkap Tak jsem to nějak nakonec včera nestihnul, venku pršelo pěkně přes noc, ale žádná loužička se nekonala :) Tak už to teče jinam. :D Hotovo, teklo to opravdu anténou a už je to hotové takže může pršet jak chce Citovat
Bustr Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 taky mi tam teče pod antenou, snad to zejtra taky vyřešiim... jestli to nepomuže tak je to střešní okno a to pak už nevim.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.