Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes ráno jsem přišel do auta a jak je kryt na řadící páku tak byl plný vody. Někde asi od antény teče do střechy a pak jak je tam střešní světlo tak tam tudy to teče do interiéru. Nevíte jak tomu zabránit? Díky

Odesláno
Napsán autorem komisar

povolit anténu zespoda,trochu silikonu a dotáhnout/pokud nemáš šíbr tím taky zatéká občas/

http://www.foto-album.cz/show.photo?Id=78173

po sundání tohoto krytu se dostaneš k anténě

nebo je jeste druhej typ oblozeni strechy kdy se musi vycvaknout stropni svitilna a pod ni jsou teprve sroubky - to plati u aut bez stresniho okna

Odesláno
Napsán autorem komisar

to já mám takové prkotiny doma,těsnící tmel či silikon,přeji příjemnou opravu:papa:papa:papa

Tak to já bohužel ne:( ještě jaký je na to nejlepší? ono to je asi jedno co? ;)

Odesláno
Napsán autorem komisar

ještě by šlo udělat novou těsnící gumu pod anténu a máš to 100%

Silikon na akvária mám doma 100%, ale s tím těsněním pod anténu to bude asi horší ;)

Odesláno
Napsán autorem komisar

tak to rozeber očisti odmasti a dej tam ten silikon a dej dohromady.Už na tom mužeš dělat dokud je pěkně,zítra má zase pršet:):papa

No tak to tam opět ještě budu mít loužičku ;) jsem dnes až do 20 hod v práci a než se dostanu domů :( No tak ráno budu opět sušit ;) ještě, že to neteče na sedačku nebo někam jinam ;)

Odesláno

Ve 20:30 hod. je ještě vidět a sundat anténu ze střechy, vyčistit, promazat, apod. je otázka na cca 10 minut, když se jednou rukou dloubeš v nose. Mám to osobně zcela nedávno vyzkoušené :D.

A je to lepší, než mít ráno v autě loužičku. Tak pilně pracuj, nerozptyluj se internetem, a? můžeš pelášit domů a pracovat na autí :P:P:P

Odesláno
Napsán autorem MilaS

Ve 20:30 hod. je ještě vidět a sundat anténu ze střechy, vyčistit, promazat, apod. je otázka na cca 10 minut, když se jednou rukou dloubeš v nose. Mám to osobně zcela nedávno vyzkoušené :D.

A je to lepší, než mít ráno v autě loužičku. Tak pilně pracuj, nerozptyluj se internetem, a? můžeš pelášit domů a pracovat na autí :P:P:P

Co jsi vyzkoušel nedávno? ;) to dloubání jednou rukou v nose? :D:D:D

Ale já se internetem nerozptyluji, já ho potřebuji k práci :P:P:P

Odesláno

No přece vyzkoušel jsem nedávno sundání a zastamdání antény jednou rukou a druhou jsem se dloubal v nose.

A určitě se rozptyluješ internetem, ne že ho máš zapnutej, ale že místo práce pročítáš stránky Peugeot clubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P

Odesláno
Napsán autorem MilaS

No přece vyzkoušel jsem nedávno sundání a zastamdání antény jednou rukou a druhou jsem se dloubal v nose.

A určitě se rozptyluješ internetem, ne že ho máš zapnutej, ale že místo práce pročítáš stránky Peugeot clubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P

Já zjiš?uji informace a monitoruji stránky a v pracovní době když všechno stíhám mohu dělat skoro co chci :D

Pokusím se to dneska nějak rozdělat ;)

Odesláno
Napsán autorem komisar

Klídek ja taky čučím ne net v práci pokud mi mašinka jede,ale když ne tak nemám čas ani na sváču či kafe.A domů dřív to nejde pokud děláš ve směnném provozu.Milas má pravdu nedávno se tu o anténě zmiňoval

Mašinka jede? ;) takže děláš u ČD? No já dělám na ŽL ;) takže je to celkem v pohodě i když mám určené směny :D

Odesláno
Napsán autorem komisar

to né jsem sice strojvedoucí,ale papírenského stroje:D

No už jsem se lekl ;) Pak bych se ani nedivil, že jsou nějaké vlakové nehody :) člověk se zakecá a …:papa:P

Odesláno
Napsán autorem komisar

jsou i jiní a mají daleko více a jsem tu rok co brouzdám :)

To pak přibejvaj když si tady z toho děláte chat. :D:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem komisar

jsou i jiní a mají daleko více a jsem tu rok co brouzdám :)

To pak přibejvaj když si tady z toho děláte chat. :D:D:D:D

No nějak se nám to zvrhlo :))

Omlouvám se všem ;)

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Tak jsem to nějak nakonec včera nestihnul, venku pršelo pěkně přes noc, ale žádná loužička se nekonala :):)

Tak už to teče jinam. :D:D

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Napsán autorem Jirkap

Tak jsem to nějak nakonec včera nestihnul, venku pršelo pěkně přes noc, ale žádná loužička se nekonala :):)

Tak už to teče jinam. :D:D

Hotovo, teklo to opravdu anténou a už je to hotové ;) takže může pršet jak chce :)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...