Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Total OT:Kartičky se zvířátky z Albertu

Recommended Posts

Odesláno

K nám nic nedorazilo, jsme vesnice :D 123 a 128 stále potřebujeme ;) Než budeš něco posílat napiš, třeba bude aktualizace i u nás. Ale pravděpodobnost je malá, protože do Billy téměř nechodíme.

V pátek budou mít kartičky v Penny (za 100,--Kč jeden balíček) - kdyby někdo potřeboval ;)

Odesláno
K nám nic nedorazilo, jsme vesnice :D 123 a 128 stále potřebujeme ;) Než budeš něco posílat napiš, třeba bude aktualizace i u nás. Ale pravděpodobnost je malá, protože do Billy téměř nechodíme.

V pátek budou mít kartičky v Penny (za 100,--Kč jeden balíček) - kdyby někdo potřeboval ;)

Tak snad zítra to dojde.

Neboj dám vědět až to budu posílat. ;)

A doufám že dodám více. :)

Odesláno

Děkuji za odeslání,už se těším na další vánoce:D

P.S.:To jako v tom balíčku budou všechny kartičky,nebo jak tomu mám rozumět:o

Odesláno

Neee, za každých utracených 100,--Kč za nákup bude jeden balíček s 5 kartičkami (původně to bylo za každých 200,--Kč). Omlouvám se, nenapsal jsem to původně jednoznačně.

Odesláno
To Medvěd

bohužel Penny market.Děkuji

Shámím sháním,jsem dlužníkem. :D

Jinak veverky jsou origo peugeot. ;)

A dnes došli od tebe samolepky děkuji moc. :papa

Tak to jsem rád,že to dorazilo.

Ty veverky,to mě trklo jak jsem je vyndal.Na slovákach šla reklama tuším na 5008 a tam ta veverka měla roli.

Odesláno

Ty to taky měníš ;) Mám pro Tebe Penny 114, včera ho tchýně dostala k nákupu. 143 jsem Ti poslal v páteční obálce, potřebuješ další? Na zbytek se optám.

[upravil dne 23.6.2012 19:50 od Peta]

Odesláno
Ty to taky měníš ;) Mám pro Tebe Penny 114, včera ho tchýně dostala k nákupu. 143 jsem Ti poslal v páteční obálce, potřebuješ další? Na zbytek se optám.

[upravil dne 23.6.2012 19:50 od Peta]

Já vím,ale už nebudu. ;)

Jinak v pondělí ti pošlu ty dvě,ju.

A děkuji moc.

[upravil dne 23/6/12 19:51 od Ta jak bydlí s Pe.Trem]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...