Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

volba Miss- P-C po co já vim kolikáty:D aneb lvice 2012- Nominace

Recommended Posts

Odesláno
jak se to tady říká? nejsem zaměstnanec fora?:D během zitřka začínáme hlasovat.

Lůca: a ty nebud drza:aut:D:D

promiň :D budu jako andílek už heh :ticho

[upravil dne 2/6/12 21:38 od Angelussy]

Odesláno

lidičky prosba, zjistil jsem že v pc nemám jinýho programu na zpracování obrázků(pospojování do jednoho) než malování.

Prosba:můžete někdo prosím pospojovat fotky účastnic do jednoho obrázku a očíslovat? Předem díky;)

Odesláno

Pravda, pravda ... mám ještě Zonar, ale ten používám jenom na hromadné zmenšení obrázků, ručně přes malování po jednom je to na celý den. Jinak malování je super, i kolega grafik mi potvrdil, že na něco používá malování :aut

Odesláno

Když mi to naposíláš na email, tak to udělám.;)

EDIT: Nebo to dej do nějakýho webovýho alba na net, jak máme jít po sobě plus jestli chceš i jména, tak do poznámek a já si to odtamtud sosnu. Stejně tu nebudou ve full.;)

[upravil dne 3/6/12 21:12 od Agia]

Odesláno

Juuuu vlastní kult!:D Já bych to nepřeháněla hele.:D Každopádně to někam dej, dej link a já to poskládám a pošlu ti to na email asi, aby to bylo dostatečně velký. Jak to má bejt velký vůbec?:) To budu mít za chvilku.;)

Odesláno

Tedy přátelé, kdo z vás tu nerozuměl tomu, vybrat jednu soutěžní fotku? Mam tu ke zpracování i asi 4 holčiny, který maj zkombinovaný 3-4 fotky.

EDIT: Takže postup bude následující, kdo sem dal víc fotek, dám k němu těch víc fotek. Ke mě a Goldince kolo foto, páčto taková byla dohoda, k ostatním v pořadí, ve kterym tu jsou ve vlákně. Takže to zabere trošku dýl.:D

[upravil dne 3/6/12 21:37 od Agia]

Odesláno

Takže situace se má tak, že tablo je ready, jen nás očísluju.:) Fotky měly původně bejt podle abecedy, nakonec jsou tak, jak se vešly, aby to aspoň trošku vypadalo. Každá máme žlutej rámeček, takže je jasný, \"kam až sahají Hujerovi\".;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...