Boleslav Odesláno 16. květen 2005 Odesláno 16. květen 2005 Nedávno jsem koupil v bazaru Pe. 405, D kombi / 94r. Dost tvrdě jsem nalít. Proto hledám informace. Klouzala spojka. Koupil jsem novou sadu, vyměnil a klouže dál. Po demontáži převodovky jsme zjistili, že lamela je nová, přítlačák taky. Jen ložisko bylo KO. Dal jsem všechno nové a klouže zas. Vyměnil jsem lanovod, klouže. Setrvák vypadá dobře. Stalo se Vám to někomu ? Za Váš názor a případnou radu předem děkuji. Boleslav Citovat
Ladis Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Tak to je nepříjemný. Když je jak píšeš všchno nový a stále to dělá problém. Že by byl sebraný setrvák, ta dosedací plocha pro lamelu? Jedině poměřit z dobrého setrváku. A možná ještě vyšetřit, jestli je převodovka k tomuto motoru, jestli pak není \"delší\" na hřídeli a šasi. Jsou to jenom holé teorie, ale v těhle situacích už člověk mudruje co by, kde by. Citovat
oddie Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 Ne, nestalo. Ale jestli bylo ložisko KO, a lamela s přítlačákem nové, zřejmě spojka úplně nepovoluje, a stále drží přes to ložisko trochu vystavená. Určitě je tam všechno tak, jak to patří? Je tam správná vypínací páka? Setrvák z 1,9D kdyžtak mám jeden venku, jestli si jej chceš oměřit. Citovat
jack Odesláno 17. květen 2005 Odesláno 17. květen 2005 BYlo li tam stare lozisko, urcite se sekalo a vydrelo na pritlacaku paprsky a vyhrali se. Nejakej pakun menil vse za nove jen lozisko nechal stare, tim padem odelal pritlacak. Koukni zda ta lamela neni vyhrata, dej nove lozisko a pritlacak. Vsechno poradne odmasti a muzes lamelu malinko zdrsnit. Cus Honza Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.