Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno jsem koupil v bazaru Pe. 405, D kombi / 94r. Dost tvrdě jsem nalít. Proto hledám informace. Klouzala spojka. Koupil jsem novou sadu, vyměnil a klouže dál. Po demontáži převodovky jsme zjistili, že lamela je nová, přítlačák taky. Jen ložisko bylo KO. Dal jsem všechno nové a klouže zas. Vyměnil jsem lanovod, klouže. Setrvák vypadá dobře. Stalo se Vám to někomu ? Za Váš názor a případnou radu předem děkuji. Boleslav

Odesláno

Tak to je nepříjemný. Když je jak píšeš všchno nový a stále to dělá problém. Že by byl sebraný setrvák, ta dosedací plocha pro lamelu?

Jedině poměřit z dobrého setrváku. A možná ještě vyšetřit, jestli je převodovka k tomuto motoru, jestli pak není \"delší\" na hřídeli a šasi.

Jsou to jenom holé teorie, ale v těhle situacích už člověk mudruje co by, kde by.

Odesláno

Ne, nestalo. Ale jestli bylo ložisko KO, a lamela s přítlačákem nové, zřejmě spojka úplně nepovoluje, a stále drží přes to ložisko trochu vystavená. Určitě je tam všechno tak, jak to patří? Je tam správná vypínací páka? Setrvák z 1,9D kdyžtak mám jeden venku, jestli si jej chceš oměřit.

Odesláno

BYlo li tam stare lozisko, urcite se sekalo a vydrelo na pritlacaku paprsky a vyhrali se.

Nejakej pakun menil vse za nove jen lozisko nechal stare, tim padem odelal pritlacak.

Koukni zda ta lamela neni vyhrata, dej nove lozisko a pritlacak.

Vsechno poradne odmasti a muzes lamelu malinko zdrsnit.

Cus Honza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...