Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau borci, jsem od pátku služebně v Madridu. Po návštěvě památek a samozřejmě stadionu Realu Madrid mám ještě fůru volného času tak mě napadlo jestli nechce někdo něco transportovat do Čech nebo tak. Internet mám k dispozici ale ne pořád. SMS : +420 737 532 231. Pokud by měl někdo o něco zájem a nebylo by to nijak zvlášť složitý a daleko, není problém vypomoct.

post-23617-14109623938636_thumb.jpg

Odesláno

moc moc prosím cigarety DUCADOS (hodně silný :D )nebo jak se to píše, vezmu celej karton!!!

ozvi se mi, klidně ti pošlu peníze na účet plus případnou počtu v Čechách

Odesláno

no ak by sa zadarilo, skus mi zistit cenu syra CABRALES.

dva bochnicky by som rad prosil. mozem poslat peniaze na ucet :)

vid obrazok

cabrales_syr_z_ovciho-kravskeho-koziho_mleka_640x480.jpg

neodporucam rozbalovat :D

neuveritelny smrad :D

info mi posli do SZ s cenou kolko za to aj s cislom uctu.

popytaj sa predajcu ci to prezije cestu postou, ale zreje

v beznej teplote. Viac info na SZ.

Odesláno

Hele Smartyho nakonec kvuli tomu sýru zavřou, protože potahne do letadla zbraň hromadného ničení.:D:D:D

Kua, že bych si nechal něco dovézt, když je to skoro soused:myslim

[upravil dne 8/5/12 20:54 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ty jo, takových reakcí jsem teda nečekal. Zdá se že je to populární téma.

Dresy, trička, míče, kopačky a vůbec propagační materiál Realu Madrid je možné zakoupit na konci prohlídky stadionu přímo v krámě se suvenýrama, kterej je součástí stadionu ALE jsou to takový palby že na tento dotaz vůbec nemá smysl reagovat....díky za pochopení.

Příklad: Fotografie ( fotomonáž ) s Vámi vybraným fotbalistou Realu Madrid stojí 17 EUR, přitom vstupné na prohlídku celého stadionu 16 EUR. Co je důležitější vědět že šlapky stojej 25 EUR. :) zapomeň na dres :)

Na cigára se můžu mrknout a s tím sýrem nevim. Mám sice v aute ledničku ale jestli nemusí být v nějaké kose či něco. Jinak by se to asi dalo.

Pro Radka Hurvajze: Jsem tady autem, takže v poho... A jak, skorosoused? Myslel jsem že jsi přímo z Náchoda - tím pádem soused :papa:papa

Jinak v Madridu můžete potkat kohokoliv, tak co s Ronaldem....

[upravil dne 8/5/12 23:56 od Smarty]

[upravil dne 8/5/12 23:56 od Smarty]

[upravil dne 9/5/12 00:19 od Smarty]

post-23617-14109623946475_thumb.jpg

Odesláno

Promiň, vždycky jsem skončil jen u Náchoda, dál jsem to nikdy nedočetl. Pro mě jsi Náchoďák. Neva?

Co nespíš??

[upravil dne 9/5/12 00:49 od Smarty]

Odesláno

Ahoj, cigára jsem dohledal. Cenu a značku posílám do SZ.

Se sýrem je trochu problém, ten co jsi mi poslal jsem zatím neviděl. Navíc všechny bochníky mají vykrojenou čtvrtku a tu maj položenou nahoře bochníku aby bylo vidět jaký je sýr uvnitř. Takže není vidět etiketa. Uvidíme, když ho najdu, dám ti zprávu do SZ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...