Smarty Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Čau borci, jsem od pátku služebně v Madridu. Po návštěvě památek a samozřejmě stadionu Realu Madrid mám ještě fůru volného času tak mě napadlo jestli nechce někdo něco transportovat do Čech nebo tak. Internet mám k dispozici ale ne pořád. SMS : +420 737 532 231. Pokud by měl někdo o něco zájem a nebylo by to nijak zvlášť složitý a daleko, není problém vypomoct. Citovat
Big Tommy Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 zajímalo by mě kolik stojí dres ronalda Citovat
punkac Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 moc moc prosím cigarety DUCADOS (hodně silný )nebo jak se to píše, vezmu celej karton!!! ozvi se mi, klidně ti pošlu peníze na účet plus případnou počtu v Čechách Citovat
Marcel00 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 no ak by sa zadarilo, skus mi zistit cenu syra CABRALES. dva bochnicky by som rad prosil. mozem poslat peniaze na ucet vid obrazok neodporucam rozbalovat neuveritelny smrad info mi posli do SZ s cenou kolko za to aj s cislom uctu. popytaj sa predajcu ci to prezije cestu postou, ale zreje v beznej teplote. Viac info na SZ. Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 A tím budeš toho pavouka krmit nebo ho chceš zabít smradem? Citovat
straki007 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 koblih:super:super:super A muze se stat ze prilaka celou family pavouku....... Citovat
davidekcz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 A třeba už tam v tom sýru bude nějaký zabalený a Marcelův dostane španělskýho příbuznýho :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Hele Smartyho nakonec kvuli tomu sýru zavřou, protože potahne do letadla zbraň hromadného ničení.:D:D Kua, že bych si nechal něco dovézt, když je to skoro soused:myslim [upravil dne 8/5/12 20:54 od Radek Hurvajz] Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Přemejšlím co by tam měli zajímavýho... španělská chřipka, španělský mušky, španělská vesnice ... snad španělský boty by mohly být prej pohodlný Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Prej španělský ptáčky ještě bejvají dobrý Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 jojo hlavní surovinou je prý KokrŠpaněl [upravil dne 8/5/12 21:01 od koblih69] Citovat
punkac Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 hmmm, takhle se těch cigár nedočkám, když je to tu samej spam Citovat
Smarty Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Ty jo, takových reakcí jsem teda nečekal. Zdá se že je to populární téma. Dresy, trička, míče, kopačky a vůbec propagační materiál Realu Madrid je možné zakoupit na konci prohlídky stadionu přímo v krámě se suvenýrama, kterej je součástí stadionu ALE jsou to takový palby že na tento dotaz vůbec nemá smysl reagovat....díky za pochopení. Příklad: Fotografie ( fotomonáž ) s Vámi vybraným fotbalistou Realu Madrid stojí 17 EUR, přitom vstupné na prohlídku celého stadionu 16 EUR. Co je důležitější vědět že šlapky stojej 25 EUR. zapomeň na dres Na cigára se můžu mrknout a s tím sýrem nevim. Mám sice v aute ledničku ale jestli nemusí být v nějaké kose či něco. Jinak by se to asi dalo. Pro Radka Hurvajze: Jsem tady autem, takže v poho... A jak, skorosoused? Myslel jsem že jsi přímo z Náchoda - tím pádem soused :papa Jinak v Madridu můžete potkat kohokoliv, tak co s Ronaldem.... [upravil dne 8/5/12 23:56 od Smarty] [upravil dne 8/5/12 23:56 od Smarty] [upravil dne 9/5/12 00:19 od Smarty] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 |Vidiš že tam mam Vysokov, už třičtvtě roku;) Citovat
Smarty Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Promiň, vždycky jsem skončil jen u Náchoda, dál jsem to nikdy nedočetl. Pro mě jsi Náchoďák. Neva? Co nespíš?? [upravil dne 9/5/12 00:49 od Smarty] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Nachoďák jsem to je fakt. Nespim, mam službu, ale za chvili zalezu:) Však kdyby něco tak mě PCO vzbudí, doufam:D:D Citovat
Smarty Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Aha, ty něco hlídáš.... Ještě mi prosím tě řekni jak je u nás, a už tě nebudu rušit. Měj se Radku a dobrou noc. Citovat
Smarty Odesláno 9. květen 2012 Autor Odesláno 9. květen 2012 Ahoj, cigára jsem dohledal. Cenu a značku posílám do SZ. Se sýrem je trochu problém, ten co jsi mi poslal jsem zatím neviděl. Navíc všechny bochníky mají vykrojenou čtvrtku a tu maj položenou nahoře bochníku aby bylo vidět jaký je sýr uvnitř. Takže není vidět etiketa. Uvidíme, když ho najdu, dám ti zprávu do SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.